• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

bu arada dantel konusunda şunu söyliyim

annemle teyzem çeyizinde birer takım da olsa dantel olacak dediler, ben de peki dedim :9:
mutfak takımı, oda takımı, yatak takımı ve yatak odası takımı var birer takım sadece..

büyük ihtimalle çeyiz sererken dantellerden de bir iki takım sermek isteyeceklerdir, ben de sesimi çıkarmam
onların da gönlü olsun valla hiç bişey demem..
nolucak bir iki parça bez işte, onları mı kırıcam kıızzz amaan örtsünler :)

ayrıca ben dantel değil ama başka türlü işlenmiş örtüleri falan severim
anneme yaptırdığım örtülerim var, onları sericem ben :9::9::9:

dogru canım haklısın, annele teyzen herseye karar vermısler :1:
senın dedıgın gercı ne olacak bır ıkı bezden bı kac gunlugune ,sankım sen bıraz geleneklere önem verıyorsun ne guzel bısı ama :61::16:

heheh evet cok guzel bı dızıydı ben gulme komasına gırıyordum
duydugum kadarıyla yenı bır dızıye baslıcaktı ama ne oldu bılemıyorum

ne guzel ya sen taa ılerısınıde dusnuyorsun
gelınını kızını. bu tur dantellerın yapımı gıt dıt unutuluyor ben bılmem mesela nasıl yapılır.
bencede gun gelır bunlar cok daha kıymetlı degerlı olur gunumuzde degerlı oldugundan. ve özellıkklede senden hedıye olacagı ıcın
ne guzel canım kırda derdınız olmıcak o evı ıstedıgnı gıbı dekore de edebılırsınız ev sızın olacagı ıcın.
ooo kayınvalıden de sana hıc kıymıyor ee tabı sen onun bırıcık gelınısın kıyarmı hıc

malatyanın yemeklerı pek bır meshurdur:1:

evet kanal d de ocak ayında başlicakmış, severim gülse birsel i, çok güzel yazıyo :9:

evet canım ya düşünüyorum, seviyroum öyle nesilden nesle kalan eşyaları, yani evladiyelik olsun birçok şeyim
hem el emeği şeyler, hem de bir elmas yüzüğüm olsun istiyorum yadigar bırakacağım... falan filan yani ben çok detaycıyımdır da :9:
aynen öyle valla biricik gelinleriyim, tek erkek çocuk çünkü benim ki :9:

ay ben her türlü yemeği çok severim yaa, hani zevk için yemek yiyenlerdenim ben, Rabbim sağlık sıhhat versin de inş. canımızın çektiklerini yiyebilelim..

sağol canıımm :70::70:
malatya mantısı hiç bilmiyorum ama güzeldir sen beğendiğine göre :21:
bu içliköftenin hamurundan artmıştı bugün, yani iç bitmişti
bu hamurdan minik sıkmalar çıkarttık, yani küçük misket büyüklüğünde
onu haşlıyosun, ıspanağı da doğrayıp haşlıyosun, koyu kıvamlı ayran gibi sarımsaklı yoğurttan ayran yapıp minik köfteleri ve ıspanağı buna karıştırıyosun
soğuk çorba gibi nefis bişey oluyo, senin anlattığına benziyo
yarın onu da yapmayı düşünüoruz bakalım :)

cok guzel bende bır yemek programında görmustum cok guzel olmustu

senın anlattıgını da bırkere arkdsmda yemıstık muhtesem bısıydı.

oo yarın sofranız pek bır zengın olacak desene:1:

yaşımız icabı mı ne:1::9:Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize...

inşallah Sultancım:16:

:72::72::72: hadı bakalım senın safakta bıtıyor yakında önce caglamız alacak teskereyı :72:sonra sen:1: sonrada ben:72::72::52::52:

olabılır sedoşş:61: amınnnn ınsallah

cıkıyorsun anlasılan öpuyorrum senı allah rahatlık versın ıyı uykular:61: ruyanda askerını gör:nazar::nazar:

kafan karıştı di mi,sende çıkamadın işin içinden İstanbulluyum diim geçiim en iyisi:9:

inşallah bulurum ya gerçekten kıymetli, canım babaannemden kalan ve benim için özenle yaptığı,uğraştığı birşey:5: taşındığımızda bir yere koymuştuk ama nerde bilmiyorum :31:
canım nasılsa çeyizlerinin hepsi dökülecek ortaya evlenmeden önce, hazırlanacak, o zaman çıkar ortaya :70:

kızlar görüşmek üzere,iyi geceler kendicinize iyi bakın...:16::16:
bu arada şafak 93 oldu hayırlısıyla:72:
görüşürüz canımm :70:

yaşımız icabı mı ne:1::9:Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize...

inşallah Sultancım:16:
valla benimki hem öyle, hem de planlı olmayı seviyorum ondan :9:

dogru canım haklısın, annele teyzen herseye karar vermısler :1:
senın dedıgın gercı ne olacak bır ıkı bezden bı kac gunlugune ,sankım sen bıraz geleneklere önem verıyorsun ne guzel bısı ama :61::16:
evet canım, benim için gelenekler de önemli, şunun için, biz de yapmazsak amaaaaan dersek bizden sonrakiler hiçbişey bilmicekler maalesef ve bu yolda ilerliyo herşey :(
hani adet diye herşeyi yapmam tabi ki ama en azından birkaç şeye tahammül gösterebilirim diye düşünüyorum :112:

selamlarrrrrrrr efenimmmmmm:10::10::10::10:
aman efenim, kimleri görüyoruumm ve gözlerime inanamıyorumm :9:

cok guzel bende bır yemek programında görmustum cok guzel olmustu

senın anlattıgını da bırkere arkdsmda yemıstık muhtesem bısıydı.

oo yarın sofranız pek bır zengın olacak desene:1:

artık çok abartmayız heralde ya, o göz boyama dönemleri bitti ya :60::60::60::60:
hadi fikir verin bakalım

mercimek çorbası
minik milföy börekleri
içli köfte
yoğurtlu bir meze
islim kebabı/karnıyarık/püreli köfte (hangisi?)
şehriyeli pirinç pilavı
tatlı
meyve

evet kanal d de ocak ayında başlicakmış, severim gülse birsel i, çok güzel yazıyo :9:

evet canım ya düşünüyorum, seviyroum öyle nesilden nesle kalan eşyaları, yani evladiyelik olsun birçok şeyim
hem el emeği şeyler, hem de bir elmas yüzüğüm olsun istiyorum yadigar bırakacağım... falan filan yani ben çok detaycıyımdır da :9:
aynen öyle valla biricik gelinleriyim, tek erkek çocuk çünkü benim ki :9:

ay ben her türlü yemeği çok severim yaa, hani zevk için yemek yiyenlerdenim ben, Rabbim sağlık sıhhat versin de inş. canımızın çektiklerini yiyebilelim..

ıştahlısın yanı:56::56::1: amın canım allah sagılımızdan gerı koymasın :nazar:

hep öyle olurlar ya kımı hıc sevmez gelınını yada cok sever sende anlasılan cok kıymetlısın ve hep böyle olursun kayınvalıdecın ıcın.

ınsallah hersey dıledıgın gıbı olur gasolın ınsallah allah sana senın degerlerını degerlendırek evlatlar nasıp eder:61:

canım nasılsa çeyizlerinin hepsi dökülecek ortaya evlenmeden önce, hazırlanacak, o zaman çıkar ortaya :70:

görüşürüz canımm :70:

valla benimki hem öyle, hem de planlı olmayı seviyorum ondan :9:

h b

evet canım, benim için gelenekler de önemli, şunun için, biz de yapmazsak amaaaaan dersek bizden sonrakiler hiçbişey bilmicekler maalesef ve bu yolda ilerliyo herşey :(
hani adet diye herşeyi yapmam tabi ki ama en azından birkaç şeye tahammül gösterebilirim diye düşünüyorum :112:

aman efenim, kimleri görüyoruumm ve gözlerime inanamıyorumm :9:

oooo kımler gelmıs hosgelınız cagla hanımcım

canlarım bensz olurmu heçççççççççççççççççç:1: :1:

artık çok abartmayız heralde ya, o göz boyama dönemleri bitti ya :60::60::60::60:
hadi fikir verin bakalım

mercimek çorbası
minik milföy börekleri
içli köfte
yoğurtlu bir meze
islim kebabı/karnıyarık/püreli köfte (hangisi?)
şehriyeli pirinç pilavı
tatlı
meyve

karnıyarık dırek
bu mönuyu görunce acıktım ben ya:1:
yarın bunların hepsımı olacak:1::1: ayy ben cok acıktım

ıştahlısın yanı:56::56::1: amın canım allah sagılımızdan gerı koymasın :nazar:

hep öyle olurlar ya kımı hıc sevmez gelınını yada cok sever sende anlasılan cok kıymetlısın ve hep böyle olursun kayınvalıdecın ıcın.

ınsallah hersey dıledıgın gıbı olur gasolın ınsallah allah sana senın degerlerını degerlendırek evlatlar nasıp eder:61:

amin canım benim, cümlemize inş.. :16:

sağolsunlar şuana kadar gözümün içine baktılar, çok kıymet veriyorlar, çok kibarlar sağolsunlar, bizim için artık sen oğlumuzdan önce geliyosun diyolar ama inşallah devamı da böyle olur diyorum ben de :55:
benim ki diyo ki çekil aradan ya, valla pabuç falan kalmadı ortada, attın dama, kıskanıyorum artık diyo :9:

Rabbim hepimize mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin inş.

karnıyarık dırek
bu mönuyu görunce acıktım ben ya:1:
yarın bunların hepsımı olacak:1::1: ayy ben cok acıktım
evet canım bunlar olacak, belki yoğurtlu meze yerine sade yoğurt koyarız
ana yemek 3 tane değil işte birini seçicez,sen karnıyarık demişsin, ama diğerleri olucak tatlım :56:

Ne albay ne yarbay 53 gün sOnra alayIna by by..:):52::52:
hahahhahhaa ilahi kıızz, ne güzelmiş bugünkü :9::9:

amin canım benim, cümlemize inş.. :16:

sağolsunlar şuana kadar gözümün içine baktılar, çok kıymet veriyorlar, çok kibarlar sağolsunlar, bizim için artık sen oğlumuzdan önce geliyosun diyolar ama inşallah devamı da böyle olur diyorum ben de :55:
benim ki diyo ki çekil aradan ya, valla pabuç falan kalmadı ortada, attın dama, kıskanıyorum artık diyo :9:

Rabbim hepimize mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin inş.

amın ınsallah böyle devam eder sız kucuklukten berı berbarsınız artık kopmanız bırbırınızden vazgecmenız ımkansız olur

ee senınkı artık yavastan kıskanmaya baslmıs:1:olacak o kadar sen onların nesıllerını devam ettreceksın:1::1::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X