öyle canım ya Allah korusun var öyle çiftler, mal mülk para pul için değer mi birbirini kırmaya
bizim ev durumu şuanda belli değil canım, bakıyoruz, yılbaşı gibi alıcaz inş., ki bahara veya yazbaşına evlenelim.
kira olsa 2+1 bize de yeter de, zaten 1 yıl sonra bebek düşündüğümüz için alıyorken 3+1 alalım istiyoruz
bakalım kısmetse tabi
yarın kahvaltıya annem davet etti(kayınannem), ben de zahmet etmeyecekse gelirim dedim, yani kahvaltıya onlardayız akşam yemeğine bizde
bakalım arada acıkırsam yerim dicem ama yok artık, boşanayım da semerimi yiyeyim artık
aa o simler sarı mıı? ben gümüş rengi gibi gördümdü.. :26:
valla ben o ince ketenleri beğendiğim için sevdim o takımı, otantik duruyo
annecin de inş. senin sevdiğin renkte yaptırır bundan sonra
valla benim yavrum annem bana sormadan zaten bişey yapmaz, iplikleri bile bana seçtirir, herşeyi kendi yaptığı için, canım annişkom yaa
hahha alırsın valla hello kitty yi mis gibi yatarsın içinde
evet gasolınım bende senınle aynı sekılde dusnuyorum bız sevelım kavusalımda nasılsa hersey zamanla cok guzel böyle bı atasözu de var aza kanaat etmeyen cogu bulamazmıs dıye. sız evlenmedenmı ev alacaksınız? ne guzel öyle bır ımkanınız varsa evlendıkten sonra tasınma derdınız olmıcakoo sız gelecek bebısınızı de dusnuyorsunuz

hehehe desene yarın senı tempulu bı gun beklıyor dıye, ama tahmın edıyorum sen kayınvalıdene ıs yaptırmassın eve gelıncede annene kıyamassın

aksama artık yorulursun

hepsını annecın yapıyor daha bı degerlı olur hersey senın ıcın.