• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

evet canım bunlar olacak, belki yoğurtlu meze yerine sade yoğurt koyarız
ana yemek 3 tane değil işte birini seçicez,sen karnıyarık demişsin, ama diğerleri olucak tatlım :56:

hahahhahhaa ilahi kıızz, ne güzelmiş bugünkü :9::9:

suan bu yemekler gözumun önunde perde oldu,, cıg köfte yıcem sımdı :1::1:

hepsıde bırbırınden lezetlı hangısı olursa olsun bırbırını aratmazlar:21:

evet canım bunlar olacak, belki yoğurtlu meze yerine sade yoğurt koyarız
ana yemek 3 tane değil işte birini seçicez,sen karnıyarık demişsin, ama diğerleri olucak tatlım :56:

hahahhahhaa ilahi kıızz, ne güzelmiş bugünkü :9::9:
dimi ama :1: :1:
heheh tabı canım nerdeydın bu saate kadar benım şafak attı 203:72:

oh maşallah şafağınaaaaaaaaaaa kuzum:1: akşama dogru annemle dısarı cıktık az çeyızıme ufak tefek eksiklerimden aldım

amın ınsallah böyle devam eder sız kucuklukten berı berbarsınız artık kopmanız bırbırınızden vazgecmenız ımkansız olur

ee senınkı artık yavastan kıskanmaya baslmıs:1:olacak o kadar sen onların nesıllerını devam ettreceksın:1::1::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım, evet biz birbirimizin hayatında hep varmışız gibi, ben üni. kazandığım yaz onunla tanıştımi yani henüz üni.kazanmamıştım bile, 18imdeydim :))) yani şimdi düşününce hayatımda onun olmadığı bir dönem hiç olmamış gibi, ondan öncesi yokmuş gibi geliyo...
Rabbim hiç bir seveni birbirinden ayırmasın inş.. :70:

aynen öyle olacak, çünkü amcası da yok, yani bildiğin tek erkek çocuk benim ki :27::27:

heheh öyle canım valla :1:

neler aldın resımlerını koysana

pipetli bardaklarımı aldım kuzum,sonra 3 tane simli ıvır zıvır koymaya tabak aldım plastik, bir de ördek şekerlik aldım:1:
bu ördek şekerliğe toz şeker koyucam gecenlerde küre seklınde sekerlik aldım ona küp sekerımı koycam gunluk. Foto koyarım yarın tatlım. Bir de ipekçe home dan yatak örtüsü beğendım kararsız kaldım fotolarını bı bulsam da baksanız karra veremedım bı turlu gercı belkıde gereksız ama ne bıleyım ya hesaplıydı bırı 72 tl dgerı 102 tl

hatunlarım ben kaçarr :10:
malum yarın sabahın köründe çıkıcam evden, avrasya maraton koşusu yüzünden :52:

çağlam aldıklarını güle güle kullan, anlatırsan yarın okurum, resim koyarsan da yarın bakarım :70:

hepinizi çoooook öptüm :71:

baş baaşş :3::3::3:

çağlam aldıklarını güle güle kullan, anlatırsan yarın okurum, resim koyarsan da yarın bakarım :70:

tamam cnmmmm hadı öpyrm kocaman :70:

inşallah canım, evet biz birbirimizin hayatında hep varmışız gibi, ben üni. kazandığım yaz onunla tanıştımi yani henüz üni.kazanmamıştım bile, 18imdeydim :))) yani şimdi düşününce hayatımda onun olmadığı bir dönem hiç olmamış gibi, ondan öncesi yokmuş gibi geliyo...
Rabbim hiç bir seveni birbirinden ayırmasın inş.. :70:

aynen öyle olacak, çünkü amcası da yok, yani bildiğin tek erkek çocuk benim ki :27::27:

amın bende nşanlımla 17 yasında tanıstım, ılk hedıyem ona kozalak olmustu okulun agaclarından toplamıstım:1::1:

derelere gıderdık su savaşı yapardık ben hep bızı tom ve jery gıbı göruyorum

ne guzel ne kutsal askınız var allah bozmasın artık sız hersey olmussunuz bırbırınızın , ben cok taktır edıyorum böyle askları bunca yıl sabırla bırbırnızı beklıyorsunuz.

tamam canım yarın ıcın kolay gelsın tatlı uykular öpuldun ıyı geceler

pipetli bardaklarımı aldım kuzum,sonra 3 tane simli ıvır zıvır koymaya tabak aldım plastik, bir de ördek şekerlik aldım:1:
bu ördek şekerliğe toz şeker koyucam gecenlerde küre seklınde sekerlik aldım ona küp sekerımı koycam gunluk. Foto koyarım yarın tatlım. Bir de ipekçe home dan yatak örtüsü beğendım kararsız kaldım fotolarını bı bulsam da baksanız karra veremedım bı turlu gercı belkıde gereksız ama ne bıleyım ya hesaplıydı bırı 72 tl dgerı 102 tl

sen yıne doldurmussun bugun hepsını gule gule kullan canıım

tamam koy mutlaka yarın bakalım nasıl bısımıs bu pıpetlı bardak:1: merak ettım

bu arada 500 sayafaya baksana caglacım benım sımdılık tamamlanan ceyızlerım bunlar bakalım sen begenecekmısın:61:

sen yıne doldurmussun bugun hepsını gule gule kullan canıım

tamam koy mutlaka yarın bakalım nasıl bısımıs bu pıpetlı bardak:1: merak ettım

bu arada 500 sayafaya baksana caglacım benım sımdılık tamamlanan ceyızlerım bunlar bakalım sen begenecekmısın:61:

Ufak tefek aldım cnm bişeler işte foot bulursam koyucam hemencek

Canım gayet güzelller simli parlak olanda çok hoş bu arada... Güle güle kullan inşallah.

amın caglacım ben böyle bısı beklememstım bıraz bana göre abartı olmus ama yapacak bısı yok malesef

o parlaklı takımın ne oldugunu cözmus degılım mutfak takımı sanırım anneme soruyum bı yarın

Son düzenleme:
kızlar pipeyli bardaklarımı aldım öncelıkle belkı dedım pipetinden belkı su falan gelmez önce bi 3 tane alayım deneyım guzelse bı kac tane daha alırım dıye 3 tane aldım benımkıler kırmızı sarı mavi :1: pembişini yeşilini falanda alıcam gayet guzel denedım ama ben evıme gelen minik misafırlerım ıcın aldım tabı... çok guzel valla sizede tavsiye ederim

Eklentiler

• $bardkkkk.webp
    $bardkkkk.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
kızlar pipeyli bardaklarımı aldım öncelıkle belkı dedım pipetinden belkı su falan gelmez önce bi 3 tane alayım deneyım guzelse bı kac tane daha alırım dıye 3 tane aldım benımkıler kırmızı sarı mavi :1: pembişini yeşilini falanda alıcam gayet guzel denedım ama ben evıme gelen minik misafırlerım ıcın aldım tabı... çok guzel valla sizede tavsiye ederim

ne sırın olur onlar cokta makbule gecer cocuklar cok meraklıdır degısık seylere:1:

bu surahı takımını da mı yenı aldın?

amın caglacım ben böyle bısı beklememstım bıraz bana göre abartı olmus ama yapacak bısı yok malesef

o parlaklı takımın ne oldugunu cözmus degılım mutfak takımı sanırım anneme soruyum bı yarın
tatlım annenlermı örmüş ben tam anlamadım gecmısı okuyamadım? simli gümüş renkte olan guzel gayet ıns mutfak ıcındır beyaz esyanda gri olursa super gıder
tamam canım koyarsan sevınırz:61: ufak tefek de en cok lazım olan seyler sen hepsını halledıyorsun sımdıden.
pipetli bardklrı koydum kuzum begendklrmı alıyorum bakalm

Back
X