tatlım annenlermı örmüş ben tam anlamadım gecmısı okuyamadım? simli gümüş renkte olan guzel gayet ıns mutfak ıcındır beyaz esyanda gri olursa super gıder
pipetli bardklrı koydum kuzum begendklrmı alıyorum bakalm
ne sırın olur onlar cokta makbule gecer cocuklar cok meraklıdır degısık seylere
bu surahı takımını da mı yenı aldın?
cagacım canım ben baya saatır burdayım cıkıyım artık yoksa sabah uyanmakta zorlanırım
senı öpuyorum gecen guzel olsun canım görsmek dılegıle
anladımcanım ben reklamı gördum karstrmıs olabılrım..
evet evet mutfak ıcın annem yaptrmıstı dantellerı, ceyzcıde yıkamasını kumasa cekmesını yapmıstı.
sımdılık bıtenler bunlar ordakı caf caf renklıolanlar ne onuda cözmus degılım ama aslına yarın erecem ınsallah
anladım cnm gulerek kullan tekrardan hadı ıyı uykular
merhaba kızlaaar
as önce bi düğünden gldim 12de düğündü 2de daha orkestra yoktu 4te takı bitti 1 saat türkü çaldı ve bitirdiler çooook kötü oldu kıs hep ağladı çok üsüldüm
merhaba kızlaaar
as önce bi düğünden gldim 12de düğündü 2de daha orkestra yoktu 4te takı bitti 1 saat türkü çaldı ve bitirdiler çooook kötü oldu kıs hep ağladı çok üsüldüm
ayy çok kötü olmuş ya bende üzüldüminşallah hiçbir gelini bulmaz böyle şanssızlıklaaar
Offf çok kötüü yaaa
evet canımsenn nasıl hazırlıklar bakim
ne zamandı unuttum ben bu topiklerin bunağı olarak:26::26:
Kızlarrrrrrr help help helppppp
Benim kocişin doğum günü geliyo ve benim bişiler yapmam lazım bunca yıldır hep değişik şeyler yaptım ama bu yıl tıkandım aklıma hiçbişi gelmiyo
Bi el atıverin şu işe yaaa kurtarınn beniiiii bacılar
:84::84::84:
Kızlarrrrrrr help help helppppp
Benim kocişin doğum günü geliyo ve benim bişiler yapmam lazım bunca yıldır hep değişik şeyler yaptım ama bu yıl tıkandım aklıma hiçbişi gelmiyo
Bi el atıverin şu işe yaaa kurtarınn beniiiii bacılar
:84::84::84:
Kişiye özel kitaplar | Sevgilinize en güzel hediye benm aklımda bu var canım bi bak istersen
ayyy hadi hayırlısı canım
Evet görmüştüm bunu bi ara delirip tasarlayıp kaydetmiştim siteye
Mutlu olur mu kiii offf erkeklere hediye almaktan nefret ediyorum bayan olsa ne kadar kolay olurdu
Yemeğe götürcem onu asansöre bu kesin şimdilik hediye kısmı yok piyasadaaa offff
bende suprızlerde cok ıyı degılım:26::26:
canım mesela hafta sonu bı yerlere gıdermısınız yatılı felan kalma ımkanın varsa onu guzel bı yere götrebılırsın:44:
yada cok guzel bı restoranta gıdebılırzınız onun hıc beklemedıgı anda garsonlar yas pastası getırır
sende mesela nısanlın hangı takımı tutuyorsa onun logolu kol dugmesını hedıye verırsın:26:
bılemedımkı sımdı :18:
Evet görmüştüm bunu bi ara delirip tasarlayıp kaydetmiştim siteye
Mutlu olur mu kiii offf erkeklere hediye almaktan nefret ediyorum bayan olsa ne kadar kolay olurdu
Yemeğe götürcem onu asansöre bu kesin şimdilik hediye kısmı yok piyasadaaa offff
Yemeğe gitcez o garanti
Şimdi o atmosfere uygun hediye lazım kol düğmesi olmas yaaa bizimkileri çok seviyo başkada var onları hiç takmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?