2012' de yazın evlenecekler

cagacım canım ben baya saatır burdayım cıkıyım artık yoksa sabah uyanmakta zorlanırım

senı öpuyorum gecen guzel olsun canım görsmek dılegıle

anladımcanım ben reklamı gördum karstrmıs olabılrım..

evet evet mutfak ıcın annem yaptrmıstı dantellerı, ceyzcıde yıkamasını kumasa cekmesını yapmıstı.

sımdılık bıtenler bunlar ordakı caf caf renklıolanlar ne onuda cözmus degılım ama aslına yarın erecem ınsallah

cagacım canım ben baya saatır burdayım cıkıyım artık yoksa sabah uyanmakta zorlanırım

senı öpuyorum gecen guzel olsun canım görsmek dılegıle

anladım cnm gulerek kullan tekrardan hadı ıyı uykular

merhaba kızlaaar
as önce bi düğünden gldim 12de düğündü 2de daha orkestra yoktu 4te takı bitti 1 saat türkü çaldı ve bitirdiler çooook kötü oldu kıs hep ağladı çok üsüldüm

merhaba kızlaaar
as önce bi düğünden gldim 12de düğündü 2de daha orkestra yoktu 4te takı bitti 1 saat türkü çaldı ve bitirdiler çooook kötü oldu kıs hep ağladı çok üsüldüm

ayy çok kötü olmuş ya bende üzüldüm inşallah hiçbir gelini bulmaz böyle şanssızlıklaaar

ayy çok kötü olmuş ya bende üzüldüm inşallah hiçbir gelini bulmaz böyle şanssızlıklaaar

inşallah kıs ağladıkça çok kötü oldum
bende salonumu kararlaştrdım askerim gelince tutcas inş o zamana 25 ağustos yada 1 eylül için bulurus ..korkuyorum o günler dolu olursa diye

Kızlarrrrrrr help help helppppp
Benim kocişin doğum günü geliyo ve benim bişiler yapmam lazım bunca yıldır hep değişik şeyler yaptım ama bu yıl tıkandım aklıma hiçbişi gelmiyo

Bi el atıverin şu işe yaaa kurtarınn beniiiii bacılar

:84::84::84:

evet canımsenn nasıl hazırlıklar bakim
ne zamandı unuttum ben bu topiklerin bunağı olarak:26::26:

Hazırlıklar güzel yaa çeyize devammmm
23 Ağustos canım şimdilik bakalım yarın sözleşmeyi yapcaz büyük ihtimal salonla hayırlısı diyorumm

bende suprızlerde cok ıyı degılım:26::26:

canım mesela hafta sonu bı yerlere gıdermısınız yatılı felan kalma ımkanın varsa onu guzel bı yere götrebılırsın:44:

yada cok guzel bı restoranta gıdebılırzınız onun hıc beklemedıgı anda garsonlar yas pastası getırır

sende mesela nısanlın hangı takımı tutuyorsa onun logolu kol dugmesını hedıye verırsın:26:

bılemedımkı sımdı :18:

bence hediye anı olmalı hatrladıkça gülmeli mutlu olmalısın buda tam öle bişey sizin hikayeniz bence muhteşem

Yemeğe gitcez o garanti
Şimdi o atmosfere uygun hediye lazım kol düğmesi olmas yaaa bizimkileri çok seviyo başkada var onları hiç takmıyo

bence hediye anı olmalı hatrladıkça gülmeli mutlu olmalısın buda tam öle bişey sizin hikayeniz bence muhteşem

Yemeğe gitcez o garanti
Şimdi o atmosfere uygun hediye lazım kol düğmesi olmas yaaa bizimkileri çok seviyo başkada var onları hiç takmıyo

özel bır kupa yaptrabılırsın canım sıcak su koydugunuz zaman ıkınızın resmı cıkar ustunde de senı cok sevıyorum yazan

pınarcım ya gercekten erkeklere hedıye secmek cok zor:26:

geçen bir arkadaşım yıldönümlerinde sevgilisine o kitaplardan yaptırmış.çocuk çok mutlu olmuş.benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…