2012' de yazın evlenecekler

selam canım laflıyorduk sedoşala sen ne yapıyorsun

selamm, arada çeyiz topizlerine filan bakıyorum göz atıyorum tatlım , bakim dedim ilk göz ağrım olan topic ne alemde 2 gündür bakamıyorum

haftasonu işten çağırdıkları için çok bişey bakamadım esasında ama şimdi msnden annemle çeyiz hakkında yazışıyoruz bi yandan sizle burdayım

canım siz kavuşun hayırlısıyla en önemlisi bu.hiç birşeyini eksik etmiyorlar anladığım kadarıyla varsın biraz da onların istediği olsun,sende sıkma canını,üzülme.gayet güsel işte dualı ilahili.nasıl olsa kınan istediğin gibi olacak inşallah üzülme...

napiim bugün biraz kpss çalıştım tarih dersisonra nette oyalandım,türk filmi izledim.dışarı hiç çıkmadım bugün.
Perş. ve Cuma günü aldım birşeyler..
Deri görünümlü ama deri olmayan mont ,body,triko hırka ve kot pantolon aldım Perş.
Cuma da çeyizime pijama,string ve slip don aldım

bak canım bakk dugunlerımıze az kaldı nasıla

desene yogun bır hafta gecrıdın dıye yarın tatlı kullansaydın barı

annenle ayrı sehırlerdemısınız?

merhaba kızlaaar
as önce bi düğünden gldim 12de düğündü 2de daha orkestra yoktu 4te takı bitti 1 saat türkü çaldı ve bitirdiler çooook kötü oldu kıs hep ağladı çok üsüldüm

aaa yazık kıza ya cok uzuldum valla cnm herseyı cok ıyı organize etmek lazım

evet canım bızde öyle dusunrek kendımıze guc verıyoruz
evet o konuda öyleler herseyı ıyı hosta tek ıstedıklerı onların ıstedıgı gıbı olması, ele karısmak kolay degıl derdı anneannem sımdı anlıyorum bu sözunu rahmetlının.. ınsallah kınamın olacagı gun guzel olur ıkısıde senın ders calısmaların nasıl gıdıyor, kendını verebıldınmı derslere konsantre olabıldınmı?
woww gule gulee kullan canım benım derı görunumlu mont cok hostur emınım. sen baya cıcıler almıssın hayırlı ugurlu olsun canım

inşallah kınanda nişanında düğününde istediğin gibi olur canım üzülme..
daha tam konsantre olmadım ama ufaktan ufaktan başladım çalışmaya mecbur..
sağol canım inşallah kullanırım güle güleçakma deri montum fena değil ya,LCW'dan aldım beğenerek

bak canım bakk dugunlerımıze az kaldı nasıla

desene yogun bır hafta gecrıdın dıye yarın tatlı kullansaydın barı

annenle ayrı sehırlerdemısınız?

keşke kullanabilsem ama byrama kadar işyerinde yoğunluk olucakmış, bayramdan sonra ancak nefes alaiblcem :44:
ailem edrnede ben istanbuldayım , yakın sayılır ama ayrı yine tabi
böyle uzaktan haberleşiyoruz, çeyiz listesini gözden geçiyriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…