2012' de yazın evlenecekler

öncelikleee, cümleten selamünaleyküm hatunlaaaaaaarrrr

ooo almışız pipetli misafir çocuğu bardaklarını, iyi yapmışsın canım, güle güle kullansınlar çocuklar, senin de kesen dolu olsun inş. :114:

merhaba kızlaaar
as önce bi düğünden gldim 12de düğündü 2de daha orkestra yoktu 4te takı bitti 1 saat türkü çaldı ve bitirdiler çooook kötü oldu kıs hep ağladı çok üsüldüm
ay çok üzüldüm kızcağıza yaa

yavruşum hiç sıkma canını, gelin kız olarak nasıl ki zaman zaman şimarma hakkımız varsa, zaman zaman da anne babaları mutlu etmeye çalışmak gibi bir sorumluluğumuz da var gündüz kapalı abiyeni giyersin, yeni yuvanız için edilecek dualara da amin der, sen de bir ömür mutlu olmak için içinden geçen bütün duaları okur, bizzat kendin de dua etmiş ve amin demiş olursun, hayırlı güzel bir başlangıç olmuş olur böyel düşün :112:
bir de şunu söylemeden geçemicem canımın içi, her yöreyi bölgeyi bırak, her aileye göre bile değişir işte böyle durumlarda adetler
benim ailem de muhafazakar biliyosun, bizim sülalede ben dahil iki kişinin nişanında müzik vardı, kaldı ki benim nişanım yemekliydi ve sadece fonda benim seçtiğim müzikler çaldı, oynama falan istemedim ben, diğer bir kuzeniminde salonda müzikli oynamalı oldu
ama ikimizin haricinde ki bütün kuzenlerimin yengelerimin nişanları evde veya dışarda da olsa, haremlik selamlık ve dualı oldu, hatta bazısının kınası bile..
ama bizimkiler de ilahi de olmaz, yani müzik namına hiçbişey olmaz..
diyeceğim o ki aileler içinde bile farklılıklar olur, bunları hoş karşılamanda fayda var, kimse kırılmasın boşver
tabi ki nişanını hayal ettiğin gibi yaşamak hakkın ama sen kınanı istediğin gibi yap giyin süslen oyna, nişanında da kayınvalidenin biraz gönlü olsun
boşver sen olgun, anlayışlı, güzel, kıymetli gelin ol, en güzeli bebişim... :112:

Yeliz naber canım?
yeliz giresuna gittiğinden beri, yazmıyor canım ya, ben birkaç kere bağırdım çığırdım yeliiiiiiiiiizzzzz diye ama ı ıh
yazamıyor sanırım :26: yoksa mutlaka cevap verirdi..

canım benim kendime alacağım yatak örtüsü buna benzer, krem rengi kapitoneli cici bişey olacak, o yüzden ben beğendim

yavruumm, bu rende 1-2 senedir çok moda, sen gelip alışveriş yapacağın zaman göreceksin zaten hepsini raflarda
bööyle gözün dönecek zaten bizden önce sen kendin çeyiz manyağı olacaksın o güzelim alışverişleri yaparken

Eki Görüntüle 274323

kızlar bu nasıl bunu kınamda dıktırmeyı dusnuyorum belkı bunun cırtlak pembesını de dıktrebılırım beyaz tenlıyım prensesler gıbı olabılrım

ne dıyorsunuz
çok güzel, hakkaten prensesler gibi olursun tatlı bir pembeyle :)

aayyy yoruldum yaz yaz
süper güzel bir gün geçirdim Allah ıma bugün de yine çok şükürler olsun

Son düzenleme:
ay yesinler senin ördeklerini, dilini, kaşığını, şekerini
güle güle kullan

tamam canım görüşürüz...

Gasolinecim hoş geldiiinnnnn....
sedoşumm hoşbuldumm
okudum başlamışsın ufaktan, mutlu oldum valla
inşallah daha büyük bir motivasyonla devam eder, güzel muvaffakiyetlerle kutlarız seni buradan canım benim

Gasolinecim gününde güsel geçmiş sevindim canım,anlat bakalım ayrıntıları

avrasya maratonu sağolsun sabahın köründe düşürdü beni yollara,
metrobüs çalışmıyo, otobüs çalışmadı, tramvay da 9a kadar açıktı sonra o da kapanacaktı,
8buçukta bindim tramvaya gittim eminönüne..
bu arada tramvay da yanıma akli dengesi çok yerinde olmayan biri oturdu, korka korka gittim eminönüne kadar

neyse vapurla da geçtim karşıyaa, bu arada 10 gündür burnumun ucunu dışarı çıkarmıyodum ya,
anaaamm bu ne soğukk kış gelmiş remesn yaaa
ben yazımı güneşimi geri istiyorum yaaa :84:

neyse bindim mis gibi vapuruma, geçtim boğazımı, vardım karşıya
aşkım aldı beni, gittik kahvaltıya, yine 3-4 saat kahvaltı ve masa keyfi yaptık
sohbet muhabbet..
kurban meselesini açtılar, tutturdular kurban kesilecekte kesilecek
peki dedim, annemle konuşayım en uygun nasıl olursa öyle halledelim, apartman dairesinde koçun ne işi var
bu arada annem bayram alışverişine çıkmamız da gerekiyor, annenle konuşalım da hangi gün uygunsa gidelim dedi
ben ona da gerek yok zahmet etmeyin diye diretsem de, ı ıh, kabul ettiremedim
aşkıma gelir misin dedik, yooo siz halledin dedi tabi ki
neyse bu hafta içi bir gün de bayram için bana alışveriş yapıcakmışız ooohh
sonracııımaaa, bir de annem de babam da artık konuşun şu gün işini netleştirin dediler,
annem yani kayınvalidem de konuşun bir gün belirleyin ki biz de annen de hazırlıklarımızı ona göre yapalım dedi
babam girdi araya, tabi annenizin de hazırlığı vardır, gerçi hiç bir hazırlık yapmasına gerek yok, biz herşeyi hallederiz zaten, hiç zahmetlere girmesin anneniz hanımefendi dedi, çok kibardır da kendisi, canım benim yaa
bu arada babası özellikle bana acayip düşkün, hep öyle olur ya, kayınpederler gelinlerine pek düşkün olurlar

neyse sonracuuma kalktık biraz gezdik sonra bize geldik,
arabayla bu tarafa geçerken boğazdan, yağmurlu isli puslu İstanbul dan bir foto..

neyse bize geldik yemek yedik, çay içtik, tatlı ikram ettim, doyurdum tosunumu evine gönderdim
ve şimdiden özledim

ayy maşallah ne güzel rapor verdim kııızzz

Son düzenleme:
yok ilçesi canım, keşan mı ne güzell orda yaşayacaksınız yani? trakya çok güzeldir bende ileride düşünüyorum zaten gelmeyi

ben pek istemiyorum,İstanbul'un yerini tutamaz hiç bir yer..orası da küçük ve yaşaması kolay bir yer o bakımdan güsel.napayım artık kocam nerde bende orda

yine süpersin canım
isli puslu İstanbul resmini bile eklemişsin hehehe
valla çok şanslısın maşallah
bana ne bayram alışverişine çıkıldı şimdiye kadar ne de koç alındı,belki farklı şehirlerdeyiz diye.
gerçi aşkım her yanıma gelişinde birşeyler alır bana ama ne biliim tabi özel günler daha farklı oluyor...
bir kez yılbaşında bize geldiklerinde hindi getirmişlerdi kayınvalidemler o kadar işte

uc ay bence ıyı cok ıyı hatta esya secımınde perdelerde felan cok kolaylık olur evınızı uc ay tutmanız

bızım dugunden bır ay olacak ıste nısanlım askerden maısda gelecek canım hazıranda tutacak dugunde temmuzda allah ızın verırse ben cok stres yapıyorum bu yzuden

bende öyle bılırdım ama ıste kuzenım bende gıycem deyınce bısı dıyemedım artık ddıyor beraber gıyerız bende tamam dedım

olsun canım belki yoktur onların adetlerinde, hem yılbaşında yapmışlar güzel bir jest ne güzel
nişanlın da sağolsun gönlünü yapıyormuş her geldiğinde bak ne şanslısın
geçen bayram bana da bişey yapılmamıştı, kurbanda demek ki adetleri onların da
bizde de her kıza gelmez işte öyle kurban falan, kimi yerde adet kiminde değil
önemli olan gönüller bir olsun sedoşuummm

öyle canım zaten başka ne diyebilirim,gönüller bir olsun
bu da bir kendini avutma işte hahahhahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…