Eki Görüntüle 274335 Eki Görüntüle 274334
kızlar ilk şekerliğim küp şekerler için benimki aynısnın kırmızısı.. İkinci ördek şekerliğime toz şeker koyarım.. Bunları gündelik için alıverdim
çok tatlı kız hele ördekli açmış gagasını hehehe..güle güle kullan kuşum
içinde kaşığıda var benımkısının gagayı örtdumuzde kaşığın sapı dili oluyor güya çok tatlı
ooo almışız pipetli misafir çocuğu bardaklarını, iyi yapmışsın canım, güle güle kullansınlar çocuklar, senin de kesen dolu olsun inş. :114:pipetli bardaklarımı aldım kuzum,sonra 3 tane simli ıvır zıvır koymaya tabak aldım plastik, bir de ördek şekerlik aldım
bu ördek şekerliğe toz şeker koyucam gecenlerde küre seklınde sekerlik aldım ona küp sekerımı koycam gunluk. Foto koyarım yarın tatlım. Bir de ipekçe home dan yatak örtüsü beğendım kararsız kaldım fotolarını bı bulsam da baksanız karra veremedım bı turlu gercı belkıde gereksız ama ne bıleyım ya hesaplıydı bırı 72 tl dgerı 102 tl
ay çok üzüldüm kızcağıza yaamerhaba kızlaaar
as önce bi düğünden gldim 12de düğündü 2de daha orkestra yoktu 4te takı bitti 1 saat türkü çaldı ve bitirdiler çooook kötü oldu kıs hep ağladı çok üsüldüm
canım benım gelın gıdecegım aıle cok muhafazakar ve hepsı namazlarını kılan ınsanlar ve tum kızlarıda tesetturludur
bızım yuzuklerımız kesıldı nısanlımla. kına olacagı gunu gunduz buyuk nişan yapılackmıs ( takı merasımı ) ve bunu kayınvalıdem deflı yapmayı ıstıyormuş ılahılı
annemde onlar nasıl ısterse öyle yapar erkek tarafı demıs ama aksamda kına gecesı calgı olur demıs bunu normal karsıladılar.
ama ben nısanımda dekoltelı bısı gıyemıcem bu durumda kınamda acık abıyemı gıycem kaftanmı gıycem kapalı abıyemı gıcem şaşırdım
ve ben daha önce hıc hocalı, ılahılı bı nişan törenı görmedım
yavruşum hiç sıkma canını, gelin kız olarak nasıl ki zaman zaman şimarma hakkımız varsa, zaman zaman da anne babaları mutlu etmeye çalışmak gibi bir sorumluluğumuz da varya ben ılahılı bı tören hıc dusunmemıstım tuhafıma gıdıyor tamam elhmd muslımanım ama
yadırgadım sadce bırazben ıkı elbıse degstrmek ıstemıyorum kına gunumde zaten bındallı gıycem kına yakılma esnasında ınsallah
ne bılıyım böyle bı tören hayal etmıyordum, bısı demezler herhalde cunku kına sadce bayanlar arasında olacak.
annem dıyor sen bastan berı bılıyordun bu ınsanların böyle oldugunu herseyı kabul ettın kızım dıyor sımdı kalkıpta onların adetını degstremessınkı dıyor bıraz
bu duruma şaşkınım:44:
yeliz giresuna gittiğinden beri, yazmıyor canım ya, ben birkaç kere bağırdım çığırdım yeliiiiiiiiiizzzzz diye ama ı ıhYeliz naber canım?
canım benim kendime alacağım yatak örtüsü buna benzer, krem rengi kapitoneli cici bişey olacak, o yüzden ben beğendimEki Görüntüle 274319 Eki Görüntüle 274320
Kızlar bunlar degıl ama cok cok benzıyor bu modellere birde bordo vardı onu bulamadım halbuki aklım bordo olandaydı ama hafif ole cok fazla abartılı şeyleri sevmıyorum
yavruumm, bu rende 1-2 senedir çok moda, sen gelip alışveriş yapacağın zaman göreceksin zaten hepsini raflardacaglaaaaaaaaaacım cok guzel yaaaaaaaaa ben sımdı bu yatak örtusunu gördum ya nette yatak örtulerıne bakarım artık
bu arada rendeyıde mı yenı aldın oda cok tatlıymıs ılk defa göruyorum cok ılgınc seyler buluyorsunuz sızler yaaa
çok güzel, hakkaten prensesler gibi olursun tatlı bir pembeyle :)Eki Görüntüle 274323
kızlar bu nasıl bunu kınamda dıktırmeyı dusnuyorum belkı bunun cırtlak pembesını de dıktrebılırım beyaz tenlıyım prensesler gıbı olabılrım
ne dıyorsunuz
askerimle tele gecıyorum gelınce görşrz canlarm
ay yesinler senin ördeklerini, dilini, kaşığını, şekeriniEki Görüntüle 274335 Eki Görüntüle 274334
kızlar ilk şekerliğim küp şekerler için benimki aynısnın kırmızısı.. İkinci ördek şekerliğime toz şeker koyarım.. Bunları gündelik için alıverdim
sedoşumm hoşbuldummtamam canım görüşürüz...
Gasolinecim hoş geldiiinnnnn....
sedoşumm hoşbuldumm
okudum başlamışsın ufaktan, mutlu oldum valla
inşallah daha büyük bir motivasyonla devam eder, güzel muvaffakiyetlerle kutlarız seni buradan canım benim
canım Edirneli misin yoksa?
yarı Edirneli sayılırım 20 sene oldu orada ailem :))
Gasolinecim gününde güsel geçmiş sevindim canım,anlat bakalım ayrıntıları
Edirne merkez mi canım?bende keşana gelin gideceğim nasipse
yok ilçesi canım, keşan mı ne güzell orda yaşayacaksınız yani? trakya çok güzeldir bende ileride düşünüyorum zaten gelmeyi
avrasya maratonu sağolsun sabahın köründe düşürdü beni yollara,
metrobüs çalışmıyo, otobüs çalışmadı, tramvay da 9a kadar açıktı sonra o da kapanacaktı,
8buçukta bindim tramvaya gittim eminönüne..
bu arada tramvay da yanıma akli dengesi çok yerinde olmayan biri oturdu, korka korka gittim eminönüne kadar
neyse vapurla da geçtim karşıyaa, bu arada 10 gündür burnumun ucunu dışarı çıkarmıyodum ya,
anaaamm bu ne soğukk kış gelmiş remesn yaaa
ben yazımı güneşimi geri istiyorum yaaa :84:
neyse bindim mis gibi vapuruma, geçtim boğazımı, vardım karşıya
aşkım aldı beni, gittik kahvaltıya, yine 3-4 saat kahvaltı ve masa keyfi yaptık
sohbet muhabbet..
kurban meselesini açtılar, tutturdular kurban kesilecekte kesilecek
peki dedim, annemle konuşayım en uygun nasıl olursa öyle halledelim, apartman dairesinde koçun ne işi var
bu arada annem bayram alışverişine çıkmamız da gerekiyor, annenle konuşalım da hangi gün uygunsa gidelim dedi
ben ona da gerek yok zahmet etmeyin diye diretsem de, ı ıh, kabul ettiremedim
aşkıma gelir misin dedik, yooo siz halledin dedi tabi ki
neyse bu hafta içi bir gün de bayram için bana alışveriş yapıcakmışız ooohh
sonracııımaaa, bir de annem de babam da artık konuşun şu gün işini netleştirin dediler,
annem yani kayınvalidem de konuşun bir gün belirleyin ki biz de annen de hazırlıklarımızı ona göre yapalım dedi
babam girdi araya, tabi annenizin de hazırlığı vardır, gerçi hiç bir hazırlık yapmasına gerek yok, biz herşeyi hallederiz zaten, hiç zahmetlere girmesin anneniz hanımefendi dedi, çok kibardır da kendisi, canım benim yaa
bu arada babası özellikle bana acayip düşkün, hep öyle olur ya, kayınpederler gelinlerine pek düşkün olurlar
neyse sonracuuma kalktık biraz gezdik sonra bize geldik,
arabayla bu tarafa geçerken boğazdan, yağmurlu isli puslu İstanbul dan bir foto..
Eki Görüntüle 274345
neyse bize geldik yemek yedik, çay içtik, tatlı ikram ettim, doyurdum tosunumu evine gönderdim
ve şimdiden özledim
ayy maşallah ne güzel rapor verdim kııızzz
çok sağol cnmcm. casandradan aldım canım gunluk ıcın aldım ama misolarım geldıgındede örtebılırımole col hafif değil.
evet cnmmm . Evi dugunden 3 ay önce dıyoruz sızce nasıl olur? cok mu gec yoksa 3 ay önce erkenmı?
anladım tatlım da kuzenın nıye bındallı gıyıyorsadece gelın gıyer benımm bıldıgım.
koyuyorum tatlım bırazdan ufak bişeama şirin
yine süpersin canım
isli puslu İstanbul resmini bile eklemişsin hehehe
valla çok şanslısın maşallah
bana ne bayram alışverişine çıkıldı şimdiye kadar ne de koç alındı,belki farklı şehirlerdeyiz diye.
gerçi aşkım her yanıma gelişinde birşeyler alır bana ama ne biliim tabi özel günler daha farklı oluyor...
bir kez yılbaşında bize geldiklerinde hindi getirmişlerdi kayınvalidemler o kadar işte
olsun canım belki yoktur onların adetlerinde, hem yılbaşında yapmışlar güzel bir jest ne güzel
nişanlın da sağolsun gönlünü yapıyormuş her geldiğinde bak ne şanslısın
geçen bayram bana da bişey yapılmamıştı, kurbanda demek ki adetleri onların da
bizde de her kıza gelmez işte öyle kurban falan, kimi yerde adet kiminde değil
önemli olan gönüller bir olsun sedoşuummm
öyle canım zaten başka ne diyebilirim,gönüller bir olsun
bu da bir kendini avutma işte hahahhahaa
severim seni de avutmanı da gönlünü de
mucck canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?