2012' de yazın evlenecekler

öle iştecime
iyi geceler gasolinecim,ben çıkıyorum görüşmek üzereeee iyi uykulaaaar...
iyi geceler canım, ben de çıkıyorum zaten, çok yorgunum, çok üptümmm

selamcıklaaaarrr canlarrrr..
rosacım selam canımm ve iyi geceler canımm, yarın görüşür konuşuruz inş.
çok üptümm baş baş

iyi qeceelerrr canlarr çokk yorgunum bendee 2 gündür paşaylaydııkk yoruldummm çookk geceden geceye geldim eve bakim dedim neler olmuşşöpüorumm görüşürüss

orjinal valla o kadar çarşı pazar geziorum görmedim hiç kız
Bulursun tatlım ya ben rendeyı kk da keşfetdım:1

canım genıs zamanda tutsak ıyı gb en gec 2 ay önce tutarız. Stres yapma sakın. Giysin bakalım kuznciğinde ama bzde öle olmyr

Gasoooooooooo bugün nişanlınla epey bi vakit geçirmişssin oh maşallah ne güzel bende isitiyorummmmmmmmmmmm böhüüüüü:2::2::2::2: getirin askerimi bana az daha sabır

bubabur isimli arkadaşım canım baktım profiline bu topikte aktifsin:) bana özel mesaş atmışsın ama mesaj kutun dolu olduğu için scevap yazamıyorum sana. fotoğrafçının adı resul hastürk. telefon numarasını özelden atayım mesaj kutun boşalırsa.

çok saol tatlım ilgin için teşekkürleeer

Canlarım nasılsnız cok özledim sizi gelemedim nezamandır eminim cok sey kacırdım artık fırsat buldukca okumaya calısıcam umarım cok cok önemli seyleri kacırmamısımdır

günaydın benim canım arkadaşlarım..

hepinize hayırlı haftalar diliyorum...günler su gibi geçip gidiyor şurda nişanıma 20 gün kaldı daha eksiklerim var dün elbise bakmaya gittim ama şansıma denediğim elbiseler hep 40 bedendi ben 38 giyiyorum zaten 4 tane denedim bir tane beğendim onunda fermuarının dişi bozulmuş arkasını kapatamadık 38 bendendi birde beğendim ama çok pahalı ama onu alma durumumuz olmaz..çünkü aşkıma söyledim ben sana o parayı gönderirim ama aşkım çok pahalı değilmi dedi hani başka bi eksiklerimizi alırız buraya gelsen 150 200 ne güzel elbiseler var dedi birazdan size resimleri koyucam hadi sizde toplaşın ama

iyiki geçmişe bakmışım senin çeyizleride görmüş oldum güle güle kullan hepsi çok güzeller..

ilk günki gibi beğeniyorum ama beyazdan yana endişelerim var açıkçası dün tekrar gittik mobilyacıya normalde ben girmem ama kuzenim masa baktı ve mutfağıma masa mı seçtim yuvarlak altında puflar var 4 tane çok hoştu tam küçük mutfaklara göre ve orda birtane pudra pembe ama süperdi oturdum üzerine falan ama kuzenime diyorum ki size yere yatak açıcam siz orda yatarsınız oda bana diyorki biz seni yerde yatırdıkya sende bizi yatırcanşişme yatak alırız hiç olmadı ama çekyat istemiyorum kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…