- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
oo hakkaten mini minnak bi kızmışsın sen yaa, çıtı pıtı böyle, kayınvaliden bayılıyodur valla, ne güzel çıtı pıtı gelini var :13:
of offfffff =((((( inş diğerlerine bişey olmaz cnm ölen kediciğin sesi kulagımda cınlıyor
evet canım 80 liyimsorması ayıptır 80 li misin balım peteğim, ben 81, büyük müsün kız yoksam benden, ben de geziniyorum ortalarda, ben büyüğüm diye
90 canım bende
yaaa bahçedeki mi?
buldum yaşımı
ah askerlerimiz bi gelsin siz o zaman örün bizi wc gitsem resim çekcem
inşallah canım ya bende etkisinden kurtulamam çok iyi bilirim hissettiğin duyguyu
evet canım 80 liyimama 24
çek kız çekben de vallaaaaaaaaaa ah bi kavuşaydık ya. senınkıdemı uzun dönemdi cnm?
kızlar ben kaçıyom yarın askerim msn geliyo 2 hafta sonra görim mi özledim eşşeği
iyi geceler canlarımben çıkayım artık kendinize iyi bakın
Güle güle kullan cnm çok şirinlerBen dugün yine bi sürü çeyiz aldım kızlar
Bu arada sabah ki banyo takımını sordum sorcaklar firmaya bütün parçaları var mı diye daha fiyat bilmiyorumm
bı guzel hasret gıderın şeker bzm carsı yok malesefkızlar ben kaçıyom yarın askerim msn geliyo 2 hafta sonra görim mi özledim eşşeği
iyi geceler balımiyi geceler canlarımben çıkayım artık kendinize iyi bakın
kıyamam aynı dertdeyiz =)aaaah ah 1.5yıl sap gibi bıraktı bnim gibi kızı
tmm cnm hadı görşmek üzere.kızlarr ben de kk dan çıkıyım artık kitap okucam öpüyoum hepinizi iyi gecelerrrr
İyi geceler kızlar yoruldum bugün dinleneyimm
Sabah görüşürüzzz öptümmmm
Selam kızlaaaar,birkaç gün hiç uğrayamadım, haftasonu uğrarım diyodum evde büyük bi temizlik yapmak durumunda kaldım şimdi pazar ve eller klavyeyeeee
Nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?