günaydın kızlar..
istanbul ziyaretim bitti geldim...ilk olarak size yazayım dedim..moralim çok bozuk
istanbula gittim aşkım karşıladı beni snr kayınvalidemlerle kapalı çarşıda buluştuk..onlar öylesine 2 tane tek kolye beğenmişler (bişeye benzemiyorlar)onları denedim ama aşkımla beğenmedik yani almadık diek alyanslara geçtik alyanslarımızı aldık kıyafetimi aldık yatak örtüm bornoz takımım gecelik takımım hep alındı dünde en son olarak ayakkabı ve çanta aldık..foto çekmedim neyse dün 10 gibi evde oldum.annem aaa bukadarmı geldin dedi bi elbisem ve ayakkabılarımı aldım getirdim diğerleri bohça ile gelicek ..snr hoşgeldin falan dedi hoşbeş ettik kıyafetimi giydim ve beğenmediler yüzüğümü beğenmediler neden gösterişli bişey almamışım moralim bozuldu kızlar..aslında sizlere foto çekcektim aklımdaydı ama moral olarak öyle kötü oldum ki inanın hiç hevesim kalmadı..
aşkımda evlenme teklifi etti onuda anlatayım..üsküdara geçtik kız kulesinin karşında sarılıştık

snr restoranda gittik yemeğimizi yedik..aşkım bana bni ne kadar çok seviyorsun dedi bende açtım kollarımı bu kadar yapıyorum o sırada aldı yüğünü açtı kutusunu benimle evlenirmisin dedi bende evlenirirm aşkım dedim

snr yüzüğü taktı ikimizde hafif kalktık öptüm ben onu

öyle güzel vakit geçirdik.
eve gelince rüyaa fısss..görümcemde 3 yaşındaki kızını almış kızı durmaz ben geç kaldım şunu alalım bunu alalım çabuk olalım çok sinirlerimi bozdu aslında ama karışmadılar ne beğendiysem onlar alındı kapalı çarşı çeşit çok ama bizim burda daha güzel modeller var valla..biyere giriyorsun alyans yok biyere giriyorsun kelepçe yok kolye yok
ama çok içime oturdu ailem beğenmedi aldıklarımı yüzüğü elbise kimbilir diğerlerini görseler ne derler