2012' de yazın evlenecekler

o ne kıızzz, aşiret düğünü mü bu?

yokk kıss bizim burda böyle oluyo düğünler.gündüz gelenler anneme babama para verir akşam takıya gelemicek olanlar çok aşırı samimi olmayanlar sonrada yemek yerler giderler.herkes yer çocuk çocuk konu komşu düğün yemekleride bi ayrı güsel olur he

kuşuum ama o dediğin evlerdede geçerli

listemi yapıyoruz canım bende varım o zaman. 09.09.2012 (yıldönümümüz) ama daha erkende olabilir

Evet canımcımm Liste yapıcazz ki takibi koLay OLsun ŞimdiLik beLLi OLan ya da düşündüğümüz tarihLeri yazaLım..düzenLeme yaparıs kesinLeşince ztn..

tabi onun da ayrı bir güzelliği vardır, insanlarla mutluluk paylaşılıyo neticede :114:

wawwwww süper çok beğendim kuzum
Çok sağol cnm belkide burası olur bakalım nişanlım gelmeden gıdıp konuşmak istemıyorum fena değil aslında piste falan da bakmamız lazım gıdıp sımdı sıtesıne gırdım 1200 kişilik dıyor ama hıcte okadar buyuk gözkmuyor

canım havuz var yanında orayı dıyorsan orası taştan yapılı orada restaurantı nişanlımla sık sık gıdıp orda yemek yeriz

ya ben sultana mesaj atayım diyorum, hani bi ses versin hele diye ama mesaj kutusu doluymuş gitmiyo da mesajım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…