bravo valla babiyebnde yaziim dedim 50 kişi anca geLdi akLıma..babam isim isim tek tek yazmış herkesi =)
bravo valla babiyemutluluk ve huzur sizinle olsun canımcım
o ne kıızzz, aşiret düğünü mü bu?
SağoL canımm amiiiiiiiiiinn hepimizLe beraber oLsunn huzur , mutLuLukk...
KızLar bu arada düğün tarihini yazmayanLar yazsın yarın Listemizi payLaşiim
seninki daha iyi aslında canım bizim burdaa 2 gün gelene gidene yemek verilicek gündüz.cumadan başlar kazanlar kaynamaya pazar baloya kadar yenir yemek aşçı tutucaz 8-9 çeşit yemek pişicek tüm gelenlere dağıtılıcak masalar çadırlar kurulucak.500 kilo et çuvallarla pirinç yağ tuz derken bir sürü masrafff
listemi yapıyoruz canım bende varım o zaman. 09.09.2012 (yıldönümümüz) ama daha erkende olabilir
yokk kıss bizim burda böyle oluyo düğünler.gündüz gelenler anneme babama para verir akşam takıya gelemicek olanlar çok aşırı samimi olmayanlar sonrada yemek yerler giderler.herkes yer çocuk çocuk konu komşu düğün yemekleride bi ayrı güsel olur he
Çok sağol cnm belkide burası olur bakalım nişanlım gelmeden gıdıp konuşmak istemıyorum fena değil aslında piste falan da bakmamız lazım gıdıp sımdı sıtesıne gırdım 1200 kişilik dıyor ama hıcte okadar buyuk gözkmuyorwawwwww süper çok beğendim kuzum
kuşuum ama o dediğin evlerdede geçerli
vaay girişi hakkaten güzelmiş, çiçeğe bayılırım ben,
bir de resimler küçük ama havuzun yanındaki o taş mı ahşap mı o kocaman çatı mıdır nedir güzel görünüyo, mağara gibi
canım havuz var yanında orayı dıyorsan orası taştan yapılı orada restaurantı nişanlımla sık sık gıdıp orda yemek yeriz
ev fiyatlarındamı canım anlamadım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?