merhabalar hatunlar..bugün amma çok kaynatmışsınız oku oku bitmedi
KızLar ben çıkıyorum maLum yrn iş var öpüyorum hepinizi iyi geceLer...
iyi geceler tatlımcanlar bende yatağa doğru yol alayım malum bende çalışıyorum herkese iyi geceler
hoşbulduk güseliiiimsedoş gelmiş hoşgelmiiiişş
merhaba ve hoşçakal iyi geceler kuşuuuummm...merhaba fıstıkımhatunların parmakları sürekli çalışıyor:126::126::126:
tatlı rüyalaaariyi geceler tatlımcanlar bende yatağa doğru yol alayım malum bende çalışıyorum herkese iyi geceler
yok cnm hani sizin ki iyi bzde evlerde kazan kazan yemekler olucak dıyosun ya aynısı bızde ve nişanlımlardada olucak dıyorum yani gelen misafrlere.
ilk resim vanilya çiçeğiymiş, bizim evin rengi vanilya çiçeği (benim odam lila) ve ben çok seviyorum bu rengi, kum beji gibi mat ve soğuk bi renk değil, daha tatlı bir rengi var vanilya çiçeğinin..kızlaaar yardımmmm
beğendiğiniz yemek odalarını paylaşabilirmisiniz...boya renkleri fikrimkrim değişmesse bunlar
Eki Görüntüle 278601
Eki Görüntüle 278600
badem şerbeti salonda diğer renk yatak odası ve oturma odasında olcak
iyi geceler tatlımcanlar bende yatağa doğru yol alayım malum bende çalışıyorum herkese iyi geceler
hoşbulduk güsel göslüüüümtatliş hoşşşşgeldin
hoşbulduk gülüüümsedoşum ve bubabur hoşgeldiniss
hoşbuldummmmmsedoşum ve bubabur hoşgeldiniss
ilk resim vanilya çiçeğiymiş, bizim evin rengi vanilya çiçeği ve ben çok seviyorum bu rengi, kum beji gibi mat ve soğuk bi renk değil, daha tatlı bir rengi var vanilya çiçeğinin..
badem şerbeti ve mürdüm şerbeti de güzel, mürdüm şerbeti yatak odası için hoş olabilir :112:
Dimi dimiçağlacım harbi çok güselmiş yaaa....
ttlım ama evde yemek vermek zaten mecbur erkek evi bırde erkek düğünü yapıcak muhtemelen adetden anlıycagın masraf öyle böyle çok değilaa bebekiim o zamann neden salonda yemekli yapıosunkiii zaten yemekliymiş düğününüss
kızlaaar yardımmmm
beğendiğiniz yemek odalarını paylaşabilirmisiniz...boya renkleri fikrimkrim değişmesse bunlar
Eki Görüntüle 278601
Eki Görüntüle 278600
badem şerbeti salonda diğer renk yatak odası ve oturma odasında olcak
selam kızlar ben geldım ne yapıyorsunuz gasolıne sen bana msj mı gönderdın özelden ?
Dimi dimigiriş harika cidden pistde guzel ama ufak gb gelıyor
ttlım ama evde yemek vermek zaten mecbur erkek evi bırde erkek düğünü yapıcak muhtemelen adetden anlıycagın masraf öyle böyle çok değil
oooouwwwwwww süper bence şekerim. Bu arada hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?