2012' de yazın evlenecekler

cnm dısarda kucuk buldum evet getrdm bılıyodrsn onun harıcınde 3 yavru dha vardı 2 siöldü dşardaklerın bırıde baya hasta
Ben dısardakılrı eve almadım ama sütlerini içmk içn hep ugrastm gözlerıne ılaclar surdum

ay canım çektiiiiiiii

buraya koyduk canım resimlerimizi faceden görenlerde var ama genel olarak buraya koyduk sildik uyarımızıda aldık seni 1.65 boylarında 52-55 arası kiloda koyu saç rengi koyu tenli hayal ediorumm

sana da şekeerr :112:

aaa ikinciyi bilmiyodum beenn tüh ya:44:
malesef cnm kaç gündür üst üste sıkıntılar yaşıyoruz şehtlerimiz van depremi brde kedcıklerm öluyor braz önce kalbm ınnanlmaz sancıdı tam o sırada nişanlm aradı anladı bi sorun oldugunu sımdıde gecmedı hağla

Hb tatlım. Bunuda denıycem inş çok tşk ederim

Son düzenleme:
nişan kıyafetimi koyduğum zaman koymuştum canım hürrem kıyafetlerinde konu açıldığı zaman

Balım selam hoşgeldin

canımcım hoşbulduk nasılsın ya tatlım senin kediler ölüyor ve ben okuyunca kahroluyorum. bizimde dışarda yakalamaya çalıştığımız bir kedi var
arkadan popişi mi ne çıkmış içim gidio veterinere götüreceğiz ama yakalayamadık

oyy dikkat et kuzum kendine

balım peteğiimm hoşgelmişsin sen de

Of cnm valla çok üzlyrm bende her gün bi tanesi ölüyor .
İnş o kedide kısa zamanda saglıgına kavuşur.

koyarım tatlım yine

slm canım hoşqeldin duşş aldımm görmedim geldiğini..

hoşbulduk canımcım sıhhatler olsun. ben şey için demiştim gül yüzünü göremedim diye

oyy dikkat et kuzum kendine

balım peteğiimm hoşgelmişsin sen de

hoşbulduk gasom

Of cnm valla çok üzlyrm bende her gün bi tanesi ölüyor .
İnş o kedide kısa zamanda saglıgına kavuşur.
inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…