2012' de yazın evlenecekler

tsk ederım kızlar

bu arada ben msnı acar acmaz arkdsın bırı yazdı cok dertlı yazık ben buraya bugunde takılamıcam hepınızı öpuyorum

5. resimdeki takım benimde cok hoşuma gidiyoo bnde beyazı cok seviyoum ama salon tk. yemek odasını beyaz almaya cesaret edemem cok kirlenir gibime geliyo çunku ben ayrı bi oturma odası yapmıcam salonda oturcas normaldede ama yatak odamı bembeya almak istiyrum

aslında salonda mürdüm-beyas çok güsel oluyo ama oturma odamıda renkli yaparsam çokmu renkli olur ev bilemiyorum:26:ayrıca salonumu beyas yapsam oturma odamı mürdüm beyas yapsam salon beyas olunca yanarmıyımki:26:zaten salonu mürdüm yaparsam oturma odam ne renk olcakki:26::26:bu konuda yiyebilirim kafayı an meselesi valla

aynen canım ya sımdı kurtler hıc yardım etmıyor dıyor kızılay felan dıye cok konusuyorlar sosyal aglarda halen sacmalıyorlar ama emınım cok gunahsız ınsan var o enkazda ınsallah kurtulurlar
pkk yandaşları diyelim kızlar yaa, kürtler demeyelim, bunu söylerkenki niyetimiz tabiki pkk yandaşlarını kastetmek ama kelime olarak kürtler ifadesini kullanırsak eğer ve aramızda kürt kökenli bir arkadaşımız varsa alınabilir, üzülebilir, dimi?

gazocuuum 5ve 15 inci resimlere bayıldımm
farklı fikirlerede açığım teşekkürler tatlım
:112::112: hadi bakalım gelsin diğer hatunlardan resimler

özel tasarım olcağı için renklerle oynıyabilirim canım
model süpermiş ne markaydı bu:26:

çok keyifsizim kızlar. hakkımda bir sürü dedikodu yapılmış. çok üzüldüm. nişanlımın tarafı üstelik çok da uzak olmayan akrabalar tarafından yapılmış. evine gittik de doğru düzgün ağırlamadı demişler. bi de övüyolar gelinlerini anladık boypos güzellik var okumuş da ama başka da bişey yok. eş falan olmaz. güzel bir yemek koymadı önümüze misafirperver değil demişler. ayy anlatamam size onları nasıl ağırladığımı. tüm yakınlarım bilir misafiri ne kadar sevdiğimi. çok da güzeldir yemeklerim benim. özenerek yaparım çok severim misafirlerime sofra hazırlamayı. kahvesinden çayına meyvesine tatlısına yemeğine herşeyi yaptım yaa anlatamam. dedem yani nişanlımın dedesi tartışmış bir ortamda o kişilerle de öyle duydum ben. torunum kızını almadı diye gelinim hakkında atıp tutma, ben hastayken siz gelip bakmadınız gelinim baktı bana. hala da gelir yemeğimi yapar her fırsatta. evine gidenlerdende bir gün duymadım böyle bir laf. bana yemeğe geldiğiniz gün bol bol yemiştiniz gelinimin yemeklerini ne oldu böyle şimdi mi bilmiyor oldu demiş (o gün yemekleri benim yaptığımı bilmiyolardı muhtemelen ama hepsni ben hazırlamıştım). çok sinirlerim bozuldu. hep böyle yapıyolar. bir kere de yine dedikodu çıkarmışlardı. daha sevgiliydik. iki yıl önce. ali amerikadaydı iş için. beni barda görmüşler. çok beğendiğiniz o kız barlarda erkeklerle düşüp kalkıyo demişler. gördükleri erkek de abimdi. sonra ortaya çıktı ama bi dünya tartışmalar oldu büyükler arasında. kesin o dedikoduyu yapanlar yine bunlardı. hayır dedeme de yazık. adam sürekli bunlarla uğraşıyo. bizi de yıpratııyolar böyle. sayısını hatırlamıyorum kaçıncıdır bu böyle

kızlar hoşuma gitdi bunlar ama bana kullanışsz geldi yatak olması benım ıcın cok önemlı sonucta mısafrlermz yatılıda gelebilrler

tsk ederım kızlar

bu arada ben msnı acar acmaz arkdsın bırı yazdı cok dertlı yazık ben buraya bugunde takılamıcam hepınızı öpuyorum
tamam fıstık görüşürüz

aynen canım, biz de ayrı oturma odası yapmak istemiyoruz, salonu kullanacağız
ve ben de salonu beyaz yapamayacağım için yatak odamda beyaz kullanmak istiyorum, en az riskli yer orası beyaz için

aynen rosacım, devrelerim yanıcak benim mobilya bakarken, adım gibi eminim, kayış falan kalmayacak kopacak gidecek

Son düzenleme:
Havincm canını sıkmamaya çalş bu durumda belkı soylemesi kolay gelıyordur bızlere ama bak onlar boş boş konuşmuşlar nişanlın senin ne kadar hamarat oldgunu zaten biliyordur boşver demekki bi dertleri var içten içe gereksiz savurmalar yapıyorlar.

Çok sağol canımm güzel sofralar kurmak nasip olur inşallahhh
amin canım benim inşallaaaah
ayyy nasıl insanlar bunlar ya,yalancı fesatlar üzülme canım ya,sen kendinden eminsin,dedecinde arkanda durmuş,böyle saçma insanlar için kendini üzmeye değmez...nasıl uzak durursun bilmiyorum bilemiyorum ama böyle insanları ben olsam bir daha evime sokmazdım...

aa cok sinir oldum çok kızıyorum bu tip şeylere nasıl insanlar bunlar yaa sen hiç üzülme böle bikaç kendini bilmez için canım benim

anlamıyorum yaa. hamarat olmasam da önemli değil bu. ne hakla konuşurlar orda burda. istememiş adam kızlarını. neyin takıntısı bu. 16 yaşından beri beni seviyo. herkes de biliyor. zorlarına giden ne. paralı diyemi yani. bu mu olay. adam zengin yakışıklı bize damat olsun diyemi düşünüyolar nedir anlamıyorum

çok keyifsizim kızlar. ....................
havincim bekara avrat boşamak kolaydır, tabi şimdi üzülme dicez bize kolay tabi ama
bak dede-anne-baba vs bunlardır daha önemli olan, onlar da biliyorlar senin kıymetini ne güzel değil mi?
bence böyle düşün diğerlerini de salla gitsin, bak dedecin ne güzel söylemiş, kızlarını seninkine yamayamamışlar, sallıyolar şimdi de
amaaaan asıl sen salla gitsin onları, düşünme bile, unut gitsin, bundan sonra olacak olursa da böyle şeyler duyma
sana anlatacak olan olursa da sustur
anlatmasınlar senin canını sıkacak olan şeyleri
sen ailenle müstakbel eşinle mutlu olmaya bak

Eki Görüntüle 278649 Eki Görüntüle 278650

kızlar hoşuma gitdi bunlar ama bana kullanışsz geldi yatak olması benım ıcın cok önemlı sonucta mısafrlermz yatılıda gelebilrler
evet canım ya bunlar çok cici, eğer misafir ağırlamak zorunda olmadığın bir oturma odan varsa bence çok güzeller

tsk ederım kızlar

Görüşürüz cnm iyi geceler

aynen aynen oynatacam yakında
en iyisi düşünmüyelim şimdilik cnm.
ama salon sanırım benım açık renk olucak

aynen rosacım, devrelerim yanıcak benim mobilya bakarken, adım gibi eminim, kayış falan kalmayacak kopacak gidecek

kesinn kesinnn düğün günü gelicek biz şaftımız kaymışş bi vaziyette dolanıcass ortalardadaha benimm halı renkleri var, sonra perdelerimi stormu alsam tülmü alsam var ,yaşam ünitesimi alsam televizyonu duvaramı monte ettirsem varrr,,, vardaa varrrrrbiz daha geziyoss habire liseli aşıklar gibii du bakalım

çok olmaya başladı artık kızlar yaaa. daha önce de oldu bi olay. babam vermem ben seni böyle giderse dedi. abimler ikna ettiler. aliye ve ailesine çok güvendikleri için. ödüm kopuyo bişey olacak da hayır olmaz diyecek diye. ben babamın kıymetlisiyimdir çünkü. en ufak bişey de geri çekiyo adam beni. ali de korkuyor böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…