2012' de yazın evlenecekler

hayret birşey

Baklm cnm ben smdı bu konuya grdysem daha cıkamam
Ev tutulduktan sonra bakayım en ıyısı

hayret birşey

Baklm cnm ben smdı bu konuya grdysem daha cıkamam
Ev tutulduktan sonra bakayım en ıyısı

aynen kızlar yaa, ben girdim mi çıkamam, kayışı koparırım bildiğin
o yüzden biz de şuanda sadece gezip tozuyoruz ooohhh, evimiz alınınca zaten düşücez o dertlere mecbur, biz şuanda keyif yapıyoruz

ayy canm benım ben okudumda demın cok sasırdım cok tuhafıma gıttı sonucta sen bara da gıdersın yemegınıde yaparsın ne yanı okudun dıye ev hanımı olamazmısın onlar bahane arıyorlar ama bunlar hıc hoss seyler degıld ugun öncesı ben allahım ya ne garıp ınsanlar var aza kanat edemeyen cogu bulamazmıs dıye bı laf var ınsallah onlarda bu yaptıklarından pısman olur senın bır tas corbana muhtac olurlar canım bosver sıkma sen canını nasıl olsa sız nısanlınla uzun bır dönemdır bırbırınızı tanıyorsunuz

Televizyonu 2 tanemi alsam 2 tane alıcaksam eğer 1 tanesini beyazmı alsam diyelimki beyaz aldım beyazı otrma odamamı koysam yoksa salonumamı dıyelımki orasını halletdim oturma odama montemi ettirsem yoksa salonamı ohooooooooooooooooooooo çok işimiz var çok
ama en mantıklısı cnm otrma odana led al monte ettirmessin. Muhtemelen ben öyle yaptrcm inş değişmez.

gerçekten büyük sorun canım...ama siz birbirinizi sevdikten sonra,ailelerde destekledikten sonra bu saçma insanlara pabuç bırakmazsınız eminim...
çok mu yakın akrabalar bu kişiler,görüşmeyi kesseniz olmuyor mu?sonuçta ekmeğinizi suyunuz onlar vermiyor ki

ama ama ben gezip tozamıyorum ki hıhhhhhhhhhhhh:2::2::2:

hayır ben kızlarının ne haltlar yediğini anlatcam sonunda o olacak. onlar gbi olmim diyorum ama gerçekten patlıycam artık az kaldı yani

walla bizde hep geziyoruz sewgi pıtırcıkları hiç bişeye bakmıyoruz ama daha koskoca 6 ay war cok rahatım ben hiç dert etmiyorum benim daha doğru dürüst çeyizim bile tamamlanmadı yaf anormalmiyim ben

her ortamda karşılaşıyoruz malesef canım. gittiğimiz yok zaten aman uzak olsunlar

kızz cagla senın telasın hıc bıtmıyorrrrrr full tempooo 4 elle sarılmıs herseyı nısanlın gelmeden ayarlıyorsun bı almak kalıyor sıze

bız pleystationda alıcaz beraber hafta sonları oynıcaz mısır patlatıp sabaha kadar otracaz oyun oynıcaz hehehe

Son düzenleme:
hayır ben kızlarının ne haltlar yediğini anlatcam sonunda o olacak. onlar gbi olmim diyorum ama gerçekten patlıycam artık az kaldı yani

oda kötu olur canım yaa sonucta sen o kızla arkdassan onu kaybedırsın bu sefer.

az sabırda cok keramet var derler bosver zaten ne kalmıs dugune evlendıkten sonra hepsı susarlar

canım sız ne zaman ev bakmaya baslıcaksınız sızın dugune malum az kaldı sıfır evmı alıcaksınız yoksa kendınız tadılatlamı ugrasacaksınız?

oda kötu olur canım yaa sonucta sen o kızla arkdassan onu kaybedırsın bu sefer.

az sabırda cok keramet var derler bosver zaten ne kalmıs dugune evlendıkten sonra hepsı susarlar

ay yok yaaa ne arkadaşı. allah korusun. düğünden sonra da susmayacaklar. evlatlık kızımızla ilgili laflar çıkacak. farkındayız şimdiden bunun da. ne yapcaz bakalım

ay yok yaaa ne arkadaşı. allah korusun. düğünden sonra da susmayacaklar. evlatlık kızımızla ilgili laflar çıkacak. farkındayız şimdiden bunun da. ne yapcaz bakalım

canım sız evlatlık kızmı alacaksınız?:44:

yok canım yaaa bellı bır zaman sonra hersey unutuluyor gıdıyor onlarında merak etme yenı ugrasacak ınsanlar cıkar karsısına

böyle olur genelde

canım sız evlatlık kızmı alacaksınız?:44:

yok canım yaaa bellı bır zaman sonra hersey unutuluyor gıdıyor onlarında merak etme yenı ugrasacak ınsanlar cıkar karsısına

böyle olur genelde

bizim bi kızımız var. koryucu anne babayız. 7 yaşında dünya tatlısı bi kızımız var. kısmetse hazirana kadar almış olcam yanıma tamamen

canım siz çok hayırlı bir iş yapacaksınız hiç böyle şeyleri aklınıza takmayın kesinlikleee...
Allah yardımcınız olsun inşallaaah

Model olarak bebeğim gelmeden hiç bişeye karar vermem kuzucum ama ne alınması gerekıyorsa onları kafamda şekillendiriyorum mesela tv konusu işte beyaz tv de hoşuma gıdıyor bakalım. Nişanlım gelsin önce güzel bi tatıl yapalım baya bi dinlensin bi süre sonra salon arayışlarına çıkarız tarih işlerini ayarlarız. Bu benım yıne sakin halim kpss kursum başlıycak pöfffffffff inş yne burda olablrm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…