Eki Görüntüle 278649 Eki Görüntüle 278650
kızlar hoşuma gitdi bunlar ama bana kullanışsz geldi yatak olması benım ıcın cok önemlı sonucta mısafrlermz yatılıda gelebilrler
hayret birşeyanlamıyorum yaa. hamarat olmasam da önemli değil bu. ne hakla konuşurlar orda burda. istememiş adam kızlarını. neyin takıntısı bu. 16 yaşından beri beni seviyo. herkes de biliyor. zorlarına giden ne. paralı diyemi yani. bu mu olay. adam zengin yakışıklı bize damat olsun diyemi düşünüyolar nedir anlamıyorum
havincim bekara avrat boşamak kolaydır, tabi şimdi üzülme dicez bize kolay tabi ama
bak dede-anne-baba vs bunlardır daha önemli olan, onlar da biliyorlar senin kıymetini ne güzel değil mi?
bence böyle düşün diğerlerini de salla gitsin, bak dedecin ne güzel söylemiş, kızlarını seninkine yamayamamışlar, sallıyolar şimdi de
amaaaan asıl sen salla gitsin onları, düşünme bile, unut gitsin, bundan sonra olacak olursa da böyle şeyler duyma
sana anlatacak olan olursa da sustur
anlatmasınlar senin canını sıkacak olan şeyleri
sen ailenle müstakbel eşinle mutlu olmaya bak
evet canım ya bunlar çok cici, eğer misafir ağırlamak zorunda olmadığın bir oturma odan varsa bence çok güzeller
kesinn kesinnndüğün günü gelicek biz şaftımız kaymışş bi vaziyette dolanıcass ortalarda daha benimm halı renkleri var, sonra perdelerimi stormu alsam tülmü alsam var ,yaşam ünitesimi alsam televizyonu duvaramı monte ettirsem varrr,,, vardaa varrrrr biz daha geziyoss habire liseli aşıklar gibii du bakalım
hayret birşey
Baklm cnm ben smdı bu konuya grdysem daha cıkamam
Ev tutulduktan sonra bakayım en ıyısı
anlamıyorum yaa. hamarat olmasam da önemli değil bu. ne hakla konuşurlar orda burda. istememiş adam kızlarını. neyin takıntısı bu. 16 yaşından beri beni seviyo. herkes de biliyor. zorlarına giden ne. paralı diyemi yani. bu mu olay. adam zengin yakışıklı bize damat olsun diyemi düşünüyolar nedir anlamıyorum
kesinn kesinnndüğün günü gelicek biz şaftımız kaymışş bi vaziyette dolanıcass ortalarda daha benimm halı renkleri var, sonra perdelerimi stormu alsam tülmü alsam var ,yaşam ünitesimi alsam televizyonu duvaramı monte ettirsem varrr,,, vardaa varrrrr biz daha geziyoss habire liseli aşıklar gibii du bakalım
çok olmaya başladı artık kızlar yaaa. daha önce de oldu bi olay. babam vermem ben seni böyle giderse dedi. abimler ikna ettiler. aliye ve ailesine çok güvendikleri için. ödüm kopuyo bişey olacak da hayır olmaz diyecek diye. ben babamın kıymetlisiyimdir çünkü. en ufak bişey de geri çekiyo adam beni. ali de korkuyor böyle olunca
aynen kızlar yaa, ben girdim mi çıkamam, kayışı koparırım bildiğin
o yüzden biz de şuanda sadece gezip tozuyoruz ooohhh, evimiz alınınca zaten düşücez o dertlere mecbur, biz şuanda keyif yapıyoruz
ayy canm benım ben okudumda demın cok sasırdım cok tuhafıma gıttı sonucta sen bara da gıdersın yemegınıde yaparsın ne yanı okudun dıye ev hanımı olamazmısın onlar bahane arıyorlar ama bunlar hıc hoss seyler degıld ugun öncesı ben allahım ya ne garıp ınsanlar var aza kanat edemeyen cogu bulamazmıs dıye bı laf var ınsallah onlarda bu yaptıklarından pısman olur senın bır tas corbana muhtac olurlar canım bosver sıkma sen canını nasıl olsa sız nısanlınla uzun bır dönemdır bırbırınızı tanıyorsunuz
o yüzden biz de şuanda sadece gezip tozuyoruz ooohhh, evimiz alınınca zaten düşücez o dertlere mecbur, biz şuanda keyif yapıyoruz
gerçekten büyük sorun canım...ama siz birbirinizi sevdikten sonra,ailelerde destekledikten sonra bu saçma insanlara pabuç bırakmazsınız eminim...
çok mu yakın akrabalar bu kişiler,görüşmeyi kesseniz olmuyor mu?sonuçta ekmeğinizi suyunuz onlar vermiyor ki
Televizyonu 2 tanemi alsam 2 tane alıcaksam eğer 1 tanesini beyazmı alsam diyelimki beyaz aldım beyazı otrma odamamı koysam yoksa salonumamı dıyelımki orasını halletdim oturma odama montemi ettirsem yoksa salonamı ohoooooooooooooooooooooçok işimiz var çok
ama en mantıklısı cnm otrma odana led al monte ettirmessin. Muhtemelen ben öyle yaptrcm inş değişmez.
hayır ben kızlarının ne haltlar yediğini anlatcam sonunda o olacak. onlar gbi olmim diyorum ama gerçekten patlıycam artık az kaldı yani
hayır ben kızlarının ne haltlar yediğini anlatcam sonunda o olacak. onlar gbi olmim diyorum ama gerçekten patlıycam artık az kaldı yani
oda kötu olur canım yaa sonucta sen o kızla arkdassan onu kaybedırsın bu sefer.
az sabırda cok keramet var derler bosver zaten ne kalmıs dugune evlendıkten sonra hepsı susarlar
boşwer tatlım sen onlar gibi cirkinleşme elbet söyledikleri sacmalıklar bi şekilde onlara geri döner
ay yok yaaa ne arkadaşı. allah korusun. düğünden sonra da susmayacaklar. evlatlık kızımızla ilgili laflar çıkacak. farkındayız şimdiden bunun da. ne yapcaz bakalım
canım sız evlatlık kızmı alacaksınız?:44:
yok canım yaaa bellı bır zaman sonra hersey unutuluyor gıdıyor onlarında merak etme yenı ugrasacak ınsanlar cıkar karsısına
böyle olur genelde
ay yok yaaa ne arkadaşı. allah korusun. düğünden sonra da susmayacaklar. evlatlık kızımızla ilgili laflar çıkacak. farkındayız şimdiden bunun da. ne yapcaz bakalım
kızz cagla senın telasın hıc bıtmıyorrrrrr full tempooo 4 elle sarılmıs herseyı nısanlın gelmeden ayarlıyorsun bı almak kalıyor sıze
bız pleystationda alıcaz beraber hafta sonları oynıcaz mısır patlatıpsabaha kadar otracaz oyun oynıcaz hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?