2012' de yazın evlenecekler

Beyaz iyi hoşta işte dediğin gibi temizliği zor canım bende çok seviyorum ama sadece yatak odamı beyaz yapcam galibaa

ne yazdın msjda tekrar göndersene canım bende bugun terlık aldım ıcı tüğülu olan

güle güle kullan güselim annemde bugün bana bimden bunları almış çok beğendim,çok şirinler...gasocum mor hastası olarak bence bime bir uğra ama işte teflonlar canım mehtap üretmiş bim için markası chef's

Çok zor olur cnm beyaz ama şıklığınıda hiç bişeye değişemem.Haklı valla kuzenin yani.

Oh sen sevıyonda sevıyon Yatak odamı ve salonumu beyaz düşünüyorum ama işte bana buyuk zorluk kuzucum.

yatak odamı modern bişeyler istiyorum ama bu renk olmuycak cunku her ton uyku seti-nevresim takımı yakışmaz kızlar

AMİN. Sözüm pkk yandaşlarına asla değil tabiki onları ALLAH bildiği gb yapsın

aynen canım ya sımdı kurtler hıc yardım etmıyor dıyor kızılay felan dıye cok konusuyorlar sosyal aglarda halen sacmalıyorlar ama emınım cok gunahsız ınsan var o enkazda ınsallah kurtulurlar

gazocuuum 5ve 15 inci resimlere bayıldımm
farklı fikirlerede açığım teşekkürler tatlım

çok cici görünüyor, güle güle kullan şekerim, tatlı afiyetli yemekler yap inşallah sıcacık mutfağında

iyi geçelerrrr bayanlarr
oo 0212 im gelmiş, hoşgelmiş

aynen canım ya sımdı kurtler hıc yardım etmıyor dıyor kızılay felan dıye cok konusuyorlar sosyal aglarda halen sacmalıyorlar ama emınım cok gunahsız ınsan var o enkazda ınsallah kurtulurlar

Evet cnm günahsız ınsanlara hc bır sözm yok ALLAH yardmclrı olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…