Güle güle kullan canımm![]()
teşekkür ederim canım,sende aldıklarını güle güle kullaaaaaan çok güselleeer

az önce burda yoksun diye yazmamıştım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullan canımm![]()
çok cici görünüyor, güle güle kullan şekerim, tatlı afiyetli yemekler yap inşallah sıcacık mutfağında![]()
ben henüz pek mobilya bakmıyorum canım, evimiz alınsın ondan sonra bakıcaz
ama bilg.da kayıtlı olanlardan paylaşayım :112:
Eki Görüntüle 278627 Eki Görüntüle 278628 Eki Görüntüle 278629 Eki Görüntüle 278630 Eki Görüntüle 278631 Eki Görüntüle 278632 Eki Görüntüle 278633 Eki Görüntüle 278634 Eki Görüntüle 278635 Eki Görüntüle 278636 Eki Görüntüle 278637 Eki Görüntüle 278638 Eki Görüntüle 278639 Eki Görüntüle 278640 Eki Görüntüle 278641 Eki Görüntüle 278642
pkk yandaşları diyelim kızlar yaa, kürtler demeyelim, bunu söylerkenki niyetimiz tabiki pkk yandaşlarını kastetmek ama kelime olarak kürtler ifadesini kullanırsak eğer ve aramızda kürt kökenli bir arkadaşımız varsa alınabilir, üzülebilir, dimi?aynen canım ya sımdı kurtler hıc yardım etmıyor dıyor kızılay felan dıye cok konusuyorlar sosyal aglarda halen sacmalıyorlar ama emınım cok gunahsız ınsan var o enkazda ınsallah kurtulurlar![]()
:112::112: hadi bakalım gelsin diğer hatunlardan resimlergazocuuum 5ve 15 inci resimlere bayıldımm
farklı fikirlerede açığım teşekkürler tatlım![]()
teşekkür ederim canım,sende aldıklarını güle güle kullaaaaaan çok güselleeer
az önce burda yoksun diye yazmamıştım![]()
5. resimdeki takım benimde cok hoşuma gidiyoo bnde beyazı cok seviyoum ama salon tk. yemek odasını beyaz almaya cesaret edemem cok kirlenir gibime geliyo çunku ben ayrı bi oturma odası yapmıcam salonda oturcas normaldede ama yatak odamı bembeya almak istiyrum![]()
tamam fıstık görüşürüztsk ederım kızlar
bu arada ben msnı acar acmaz arkdsın bırı yazdı cok dertlı yazık ben buraya bugunde takılamıcam hepınızı öpuyorum
aynen canım, biz de ayrı oturma odası yapmak istemiyoruz, salonu kullanacağız5. resimdeki takım benimde cok hoşuma gidiyoo bnde beyazı cok seviyoum ama salon tk. yemek odasını beyaz almaya cesaret edemem cok kirlenir gibime geliyo çunku ben ayrı bi oturma odası yapmıcam salonda oturcas normaldede ama yatak odamı bembeya almak istiyrum![]()
aynen rosacım, devrelerim yanıcak benim mobilya bakarken, adım gibi eminim, kayış falan kalmayacak kopacak gidecekaslında salonda mürdüm-beyas çok güsel oluyo ama oturma odamıda renkli yaparsam çokmu renkli olur ev bilemiyorum:26:ayrıca salonumu beyas yapsam oturma odamı mürdüm beyas yapsam salon beyas olunca yanarmıyımki:26:zaten salonu mürdüm yaparsam oturma odam ne renk olcakki:26::26:bu konuda yiyebilirim kafayı an meselesi valla![]()
çok cici görünüyor, güle güle kullan şekerim, tatlı afiyetli yemekler yap inşallah sıcacık mutfağında![]()
oo 0212 im gelmiş, hoşgelmiş![]()
amin canım benim inşallaaaahÇok sağol canımm güzel sofralar kurmak nasip olur inşallahhh![]()
ayyy nasıl insanlar bunlar ya,yalancı fesatlarçok keyifsizim kızlar. hakkımda bir sürü dedikodu yapılmış. çok üzüldüm. nişanlımın tarafı üstelik çok da uzak olmayan akrabalar tarafından yapılmış. evine gittik de doğru düzgün ağırlamadı demişler. bi de övüyolar gelinlerini anladık boypos güzellik var okumuş da ama başka da bişey yok. eş falan olmaz. güzel bir yemek koymadı önümüze misafirperver değil demişler. ayy anlatamam size onları nasıl ağırladığımı. tüm yakınlarım bilir misafiri ne kadar sevdiğimi. çok da güzeldir yemeklerim benim. özenerek yaparım çok severim misafirlerime sofra hazırlamayı. kahvesinden çayına meyvesine tatlısına yemeğine herşeyi yaptım yaa anlatamam. dedem yani nişanlımın dedesi tartışmış bir ortamda o kişilerle de öyle duydum ben. torunum kızını almadı diye gelinim hakkında atıp tutma, ben hastayken siz gelip bakmadınız gelinim baktı bana. hala da gelir yemeğimi yapar her fırsatta. evine gidenlerdende bir gün duymadım böyle bir laf. bana yemeğe geldiğiniz gün bol bol yemiştiniz gelinimin yemeklerini ne oldu böyle şimdi mi bilmiyor oldu demiş (o gün yemekleri benim yaptığımı bilmiyolardı muhtemelen ama hepsni ben hazırlamıştım). çok sinirlerim bozuldu. hep böyle yapıyolar. bir kere de yine dedikodu çıkarmışlardı. daha sevgiliydik. iki yıl önce. ali amerikadaydı iş için. beni barda görmüşler. çok beğendiğiniz o kız barlarda erkeklerle düşüp kalkıyo demişler. gördükleri erkek de abimdi. sonra ortaya çıktı ama bi dünya tartışmalar oldu büyükler arasında. kesin o dedikoduyu yapanlar yine bunlardı. hayır dedeme de yazık. adam sürekli bunlarla uğraşıyo. bizi de yıpratııyolar böyle. sayısını hatırlamıyorum kaçıncıdır bu böyle
çok keyifsizim kızlar. hakkımda bir sürü dedikodu yapılmış. çok üzüldüm. nişanlımın tarafı üstelik çok da uzak olmayan akrabalar tarafından yapılmış. evine gittik de doğru düzgün ağırlamadı demişler. bi de övüyolar gelinlerini anladık boypos güzellik var okumuş da ama başka da bişey yok. eş falan olmaz. güzel bir yemek koymadı önümüze misafirperver değil demişler. ayy anlatamam size onları nasıl ağırladığımı. tüm yakınlarım bilir misafiri ne kadar sevdiğimi. çok da güzeldir yemeklerim benim. özenerek yaparım çok severim misafirlerime sofra hazırlamayı. kahvesinden çayına meyvesine tatlısına yemeğine herşeyi yaptım yaa anlatamam. dedem yani nişanlımın dedesi tartışmış bir ortamda o kişilerle de öyle duydum ben. torunum kızını almadı diye gelinim hakkında atıp tutma, ben hastayken siz gelip bakmadınız gelinim baktı bana. hala da gelir yemeğimi yapar her fırsatta. evine gidenlerdende bir gün duymadım böyle bir laf. bana yemeğe geldiğiniz gün bol bol yemiştiniz gelinimin yemeklerini ne oldu böyle şimdi mi bilmiyor oldu demiş (o gün yemekleri benim yaptığımı bilmiyolardı muhtemelen ama hepsni ben hazırlamıştım). çok sinirlerim bozuldu. hep böyle yapıyolar. bir kere de yine dedikodu çıkarmışlardı. daha sevgiliydik. iki yıl önce. ali amerikadaydı iş için. beni barda görmüşler. çok beğendiğiniz o kız barlarda erkeklerle düşüp kalkıyo demişler. gördükleri erkek de abimdi. sonra ortaya çıktı ama bi dünya tartışmalar oldu büyükler arasında. kesin o dedikoduyu yapanlar yine bunlardı. hayır dedeme de yazık. adam sürekli bunlarla uğraşıyo. bizi de yıpratııyolar böyle. sayısını hatırlamıyorum kaçıncıdır bu böyle
Havincm canını sıkmamaya çalş bu durumda belkı soylemesi kolay gelıyordur bızlere ama bak onlar boş boş konuşmuşlar nişanlın senin ne kadar hamarat oldgunu zaten biliyordur boşver demekki bi dertleri var içten içe gereksiz savurmalar yapıyorlar.
havincim bekara avrat boşamak kolaydır, tabi şimdi üzülme dicez bize kolay tabi amaçok keyifsizim kızlar. ....................
evet canım ya bunlar çok cici, eğer misafir ağırlamak zorunda olmadığın bir oturma odan varsa bence çok güzellerEki Görüntüle 278649 Eki Görüntüle 278650
kızlar hoşuma gitdi bunlar ama bana kullanışsz geldi yatak olması benım ıcın cok önemlı sonucta mısafrlermz yatılıda gelebilrler
Görüşürüz cnm iyi gecelertsk ederım kızlar
bu arada ben msnı acar acmaz arkdsın bırı yazdı cok dertlı yazık ben buraya bugunde takılamıcam hepınızı öpuyorum
aslında salonda mürdüm-beyas çok güsel oluyo ama oturma odamıda renkli yaparsam çokmu renkli olur ev bilemiyorum:26:ayrıca salonumu beyas yapsam oturma odamı mürdüm beyas yapsam salon beyas olunca yanarmıyımki:26:zaten salonu mürdüm yaparsam oturma odam ne renk olcakki:26::26:bu konuda yiyebilirim kafayı an meselesi valla![]()
aynen rosacım, devrelerim yanıcak benim mobilya bakarken, adım gibi eminim, kayış falan kalmayacak kopacak gidecek![]()