bizim bi kızımız var. koryucu anne babayız. 7 yaşında dünya tatlısı bi kızımız var. kısmetse hazirana kadar almış olcam yanıma tamamen
aa ne guzel yaa ılk defa sahıt oluyorum böyle bısıye hem ne kadarda buyuk bır sevap helal olsun bence gururlanmaları gerekır böyle yapacakları yere.
canım bu arada sız kendı cocugunuzu dusnuyormusunuz?
yazmıştım daha önce ama görmedin canım demekki. tabi düşünüyoruz. çok çocuk istiyoruz biz. üç tane daha istiyoruz. dört çocuklu kocaman bi aile olmak istiyoruz. ben hemen hamile kalırsam şaşırmayın
yazmıştım daha önce ama görmedin canım demekki. tabi düşünüyoruz. çok çocuk istiyoruz biz. üç tane daha istiyoruz. dört çocuklu kocaman bi aile olmak istiyoruz. ben hemen hamile kalırsam şaşırmayın
ne güzel cnm
Model olarak bebeğim gelmeden hiç bişeye karar vermem kuzucum ama ne alınması gerekıyorsa onları kafamda şekillendiriyorum mesela tv konusu işte beyaz tv de hoşuma gıdıyor bakalım. Nişanlım gelsin önce güzel bi tatıl yapalım baya bi dinlensin bi süre sonra salon arayışlarına çıkarız tarih işlerini ayarlarız. Bu benım yıne sakin halim kpss kursum başlıycak pöfffffffff inş yne burda olablrm
yeğenlerimi ben büyüttüm zaten. o da kendi yeğenlerine aynı şekilde düşkün. şimdi birbirimizin yeğenlerine de bakıyoruz. e kendi çocuğumuza daha farklı olur. şu an da kızımız bile acayip duygular yaşatıyo bize. çocuk manyağıyız galiba
inşallah canım,herşey senin o güsel gönlünce olsunnnnnn
bizim bi kızımız var. koryucu anne babayız. 7 yaşında dünya tatlısı bi kızımız var. kısmetse hazirana kadar almış olcam yanıma tamamen
harika bişi bu canım ne kadar güzel bişi yapıosunuz Allahım hayırlı eylesin yuwanızı
az kaldı yavruş seninkine de inşallahama ama ben gezip tozamıyorum ki hıhhhhhhhhhhhh:2::2::2:
hahha hallolur yaa bişeycik olmaz, biz 2-3 ayda hazırlanıcaz inşallah planımız o yani :114:walla bizde hep geziyoruz sewgi pıtırcıkları hiç bişeye bakmıyoruzama daha koskoca 6 ay war cok rahatım ben hiç dert etmiyorum benim daha doğru dürüst çeyizim bile tamamlanmadı yaf anormalmiyim ben
canım sıfır istiyor benimki, o kadar para verip alıcaz mümkünse sıfır olsun diyor ama kısmet tabi, tadilat da yapabilirizcanım sız ne zaman ev bakmaya baslıcaksınız sızın dugune malum az kaldı sıfır evmı alıcaksınız yoksa kendınız tadılatlamı ugrasacaksınız?
:)) ilk haberi havinden alabiliriz galibaayazmıştım daha önce ama görmedin canım demekki. tabi düşünüyoruz. çok çocuk istiyoruz biz. üç tane daha istiyoruz. dört çocuklu kocaman bi aile olmak istiyoruz. ben hemen hamile kalırsam şaşırmayın
sağolasın canım. hepimizin inşallah.
kızlar sizde çocuk yapın bol bol. burda birlikte büyütürüz
selam kızlarr bende 5 mayısta ınsallah evelneıcem daha hiç bişeye baslamadık nerdenn baslıcağimizi bılemıyoruz :) hepimize hayırlı olsunnn
selam kızlarr bende 5 mayısta ınsallah evelneıcem daha hiç bişeye baslamadık nerdenn baslıcağimizi bılemıyoruz :) hepimize hayırlı olsunnn
bende hemen istiyorum Allah'ım nasip ederse,ilk gece çalışmalara başlayacağız.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?