2012' de yazın evlenecekler

selam canlarım gününüz hayır olsun..

dün akşam eve gittim evde bir telaş etmişki annem tülleri çıkartmış makinaya atmış bohçalıkları çıkartmış arkadaşımda vardı yanımda iyiki gelin şimdi bohçayı hazırlıcaz dedi neyse yemek yedik tabi ben hemen annem beğenmedi ya arkadaşıma gösterdim gerçekten çirkin mi seçim yapmışım diye giyindim beğendi hiç aklına kalbine kötü bişey gelmesin tam fiziğine gitmiş çok güzel falan dedi saolsun canım arkadaşım..annemde kendine elbise almış bende giyeyim ben lavantadan daha güzel olucam benim elbisem daha güzel gibi şakalarla dahada üzdü beni izah ettim alınmış edilmiş artık olan olmuş güzel kızım şöyle böyle hareketlendiririz deseydin bu kadar üzülmezdim çok moralim bozuktu buğün dedim.ama anlamadı beğenmedim işte beğenmedim koca istanbulun gözünü mü çıkarttın da bulamadın dedi..

neyse şimdi sizinle paylaşıyorum ..geçek fikirlerinizi istiyorum arkadaşlar kötü bi seçim mi yapmışım nişan kıyafeti olarak..

ve ben bu elbiseyi daha da ön plana çıkartıp şöyle parıl parıl parlayan gümüş geniş kolye olayım saçımada nasıl bi aksesuar taksam ..kuaförele konuşucam kirpik ve postiş istiyorum dalgalı dalgalı yaptırıcam nasıl aksesuar kullanmalıyım resimlerlede fikir vermek isterseniz daha mutlu olurum..

haydi bismillah

güzelim çok hoş olmuşsun. nacizane bir tasarımcı olarak söylüyorum. model de renk de çok güzel olmuş. saçını şık bir topuz yap. ama abartılı olmasın elbiseye uygun olsun ki zaten bu yıl sadec saçlar moda. saçına şık bir toka al. biraz gösterişli olsun

lavantacım elbisen sana çok güsel olmuş zevkler farklıdır ama bende tam sana göre çok şık bişey bulmusun:16:

valla beğendiyseniz çok mutlu oldum..ama kalbim kırılmasın diye şakacıktan diyorsanız:19::19::19::19:kızarım:20::20::20:bende beğendim aslında ama teyzem annem kuzen beğenmeyince insanın içine kurt düşüyor kendi kendimi yedim valla birde sizi tabiki:9::9::9:internetten şöyle güzel kolye satan adres varsa internettende alablirm mesela şu tarz nasıl ama nerden bulcm birde o var

Eklentiler

• $images.webp
    $images.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 17
güzelim çok hoş olmuşsun. nacizane bir tasarımcı olarak söylüyorum. model de renk de çok güzel olmuş. saçını şık bir topuz yap. ama abartılı olmasın elbiseye uygun olsun ki zaten bu yıl sadec saçlar moda. saçına şık bir toka al. biraz gösterişli olsun

cnm topuz inanki hiç gitmiyor yüzüm küçük daha önce akraba düğünlerinde topuz yaptırdım ve gerçekten hiç hoş olmadı ben kendim yakıştıramıyorum kimsede yakıştırmadı yani o yüzden postiş taktırıp dalgalı olsun arkada olsun diyorum saçlarım kıvır kıvır ama bilemiyorum

açık konuşmak gerekirse ben kimseye beğenmediğim şey için güsel demem sonuçta bu özel günün benim için kötü olanı derim ki onu düseltsin bi yol bulsun:24::24::24:
seni çok beğendim o kolye çok büyük biras daha küçük daha iyi olur canım

cnm topuz inanki hiç gitmiyor yüzüm küçük daha önce akraba düğünlerinde topuz yaptırdım ve gerçekten hiç hoş olmadı ben kendim yakıştıramıyorum kimsede yakıştırmadı yani o yüzden postiş taktırıp dalgalı olsun arkada olsun diyorum saçlarım kıvır kıvır ama bilemiyorum

o zaman ek taktır saçına. yandan toplar gbi hafif dağınık yap. maşalı olsun ama saçın düz olmasın. şık bir toka tak kesinlikle. abartı bir kolye önermiyorum kötü gösterir

evet ben kıvır kıvır dalga derken maşa demek istemiştim ama aklıma gelmedi nedense..peki abartılı bi kolye olarak hafızamdan silip zarif bi kolye ama parıltılı olsunda elbisem hareketlensin..kızlar saolun valla bugün aşağı inicem kuaförle konuşmak hemde söz sandığı almak için hemde vaktim olursa tokalara bakarım

açık konuşmak gerekirse ben kimseye beğenmediğim şey için güsel demem sonuçta bu özel günün benim için kötü olanı derim ki onu düseltsin bi yol bulsun:24::24::24:
seni çok beğendim o kolye çok büyük biras daha küçük daha iyi olur canım

canım benim çok teşekkür ederim valla içim rahatladı çok stres yapmıştımçok mutlu oldum beğenmenize inşallah herşşey tamam olunca annemde beğenir en çok onun beğenmesini istiyorum:38:

Merhaba;

küçük bukleler yapabilerler ve o buklelerden dağınık topuz yaparlar benimde yüzüm çok küçüktü ama sacımı kuaförüm çok güzel yaptı keşke sana resimlerimi gömdersem ve görsen belki sende bu şekilde saç yaptırmak istersin.

Merhaba;

küçük bukleler yapabilerler ve o buklelerden dağınık topuz yaparlar benimde yüzüm çok küçüktü ama sacımı kuaförüm çok güzel yaptı keşke sana resimlerimi gömdersem ve görsen belki sende bu şekilde saç yaptırmak istersin.

cnm verdiğin eklenti açılmıyor çok merak ettim ama

ayy ınsallah canım alırsın buraya da resımlerını koyarsın bızde bakarız cok guzel olur yaa

buyuk ev herzman ınsanın ıcını acar canım evı kacıncı kattan almayı dusunuyorsunuz bellımı?

evet yaa ben unuttum onu bohcalar genelde dugun gunu ne kadar kullanılmazdı
ama bızde bu bohca ıslemı dugunden bı hafta önce yapılıyor yaa ev yerlesılmeden bır hafta önce
bencede en ıyısı normal fırca bende kesın ondan alıcam kararlıyım. gaslonıım hıc stresın yok hatta burdakı gelınlerın herseyı tam tamına hall olmus gıbı hepınız marıfetlısınız masllah
:29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:
canım evin giriş veya son kat olmaması haricinde belirli bir tercihimiz yok aslında, giriş ve son olmasın yeter :114:
bu arada siteden almayacağız ev, benimki site sevmiyo :44:
sen de bir hafta önceden yaparsın canım tabi mecburen, hayırlısıyla güzel olsun ağız tadıyla muhabbetle olsun da ne zaman olursa olsun canım ya :70:

selam canlarım gününüz hayır olsun..

dün akşam eve gittim evde bir telaş etmişki annem tülleri çıkartmış makinaya atmış bohçalıkları çıkartmış arkadaşımda vardı yanımda iyiki gelin şimdi bohçayı hazırlıcaz dedi neyse yemek yedik tabi ben hemen annem beğenmedi ya arkadaşıma gösterdim gerçekten çirkin mi seçim yapmışım diye giyindim beğendi hiç aklına kalbine kötü bişey gelmesin tam fiziğine gitmiş çok güzel falan dedi saolsun canım arkadaşım..annemde kendine elbise almış bende giyeyim ben lavantadan daha güzel olucam benim elbisem daha güzel gibi şakalarla dahada üzdü beni izah ettim alınmış edilmiş artık olan olmuş güzel kızım şöyle böyle hareketlendiririz deseydin bu kadar üzülmezdim çok moralim bozuktu buğün dedim.ama anlamadı beğenmedim işte beğenmedim koca istanbulun gözünü mü çıkarttın da bulamadın dedi..

neyse şimdi sizinle paylaşıyorum ..geçek fikirlerinizi istiyorum arkadaşlar kötü bi seçim mi yapmışım nişan kıyafeti olarak..

ve ben bu elbiseyi daha da ön plana çıkartıp şöyle parıl parıl parlayan gümüş geniş kolye olayım saçımada nasıl bi aksesuar taksam ..kuaförele konuşucam kirpik ve postiş istiyorum dalgalı dalgalı yaptırıcam nasıl aksesuar kullanmalıyım resimlerlede fikir vermek isterseniz daha mutlu olurum..

haydi bismillah
bütün samimiyetimle söylüyorum tek kelimeyle bayıldım :16:
niye biliyor musun? ben şatafatlı kabarık nişan elbiselerini pek sevemiyorum, yani yakışana yakışıyor tabi ama ben kendimde beğenemiyorum:50:
ikincisi rengi harika
üçüncüsü fiziğin harika
annecin belki kabarık gösterişli şeyleri seviyodur ondan söylüyodur ama tabi hala beğenmedim banane beğenmedim diye diretmesi olmamış :20:
bu arada sakın çok kalın kolyeler bileklikler alma, boğma kendini :112:
canım ben gerçekten beğendim, keşke fiziğim uygun olsaydı da ben de böyle bir elbise giyebilseydim :70:

2013 ve oje topiğinde olan arkaşımız orkidenden haber yok:(

NAKDİ YARDIM

xxxxxxxxx

arkadaşlar 10 lira 5 lira ne olusa azcıkta olsa hevale edelim
SARMAŞIK DERNEĞİ Mİİİİ? :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

SAKIN!!!! haberiniz yok galiba sarmaşık derneği denen ...................in neye hizmet ettiğinden!!!

:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

o zaman ek taktır saçına. yandan toplar gbi hafif dağınık yap. maşalı olsun ama saçın düz olmasın. şık bir toka tak kesinlikle. abartı bir kolye önermiyorum kötü gösterir
kesinlikle katılıyorum lavantam havine kulak ver :112:

Son düzenleyen: Moderatör:
az önce biraz gerildim ve sinirlendim, o yüzden kusura bakmayın günaydın diyemedim

hepinize günaydın hatunlaarrr :16:

hepinizin fikirleri benim için çok önemli ama gasolincim sende beğendin ya ayrı bi sevindirik oldumm..saç tokam ve kolye aklıma yatıryor ama nasıl modelde olur onu canlandıramıyorum hoş canlandırsam bile burda bakabileceğim çok az yer var 2-3 yer o yüzden bugün kuaföre gidip ondanda fikir alayım nasıl toka gider diye :32::32:

hepinizin fikirleri benim için çok önemli ama gasolincim sende beğendin ya ayrı bi sevindirik oldumm..saç tokam ve kolye aklıma yatıryor ama nasıl modelde olur onu canlandıramıyorum hoş canlandırsam bile burda bakabileceğim çok az yer var 2-3 yer o yüzden bugün kuaföre gidip ondanda fikir alayım nasıl toka gider diye :32::32:
canım benim, prenses gibi olacaksın bak gör :114::114:

kızlar nisanda düğünüm var aldığım mobilyaları bakın bakalım begenecekmısınız

Eki Görüntüle 278764 Eki Görüntüle 278765 Eki Görüntüle 278766

canım gardrobun sanırım sürgülü, güzelmiş takımın sade ve şık, ayrıca boy aynası detayına bayıldımm, çok severim de :1:

yemek odası takımın da çok güzel, ben beyazı da sevdiğim için beyaz detaylar çok hoşuma gitti :112:

güle güle sağlıkla mutlulukla kullan inş. nereden aldın bu arada? bir de ayıp olmazsa kaça aldın? :17:

araya da resim karışmış, marka patent araştırma sayfası :1: aahh ahh tpe nin tasarım tescil arama sayfasında az mı geçti günlerim :1::1:

lınk tıklayın kose takımım cıkıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
canım gardrobun sanırım sürgülü, güzelmiş takımın sade ve şık, ayrıca boy aynası detayına bayıldımm, çok severim de :1:

yemek odası takımın da çok güzel, ben beyazı da sevdiğim için beyaz detaylar çok hoşuma gitti :112:

güle güle sağlıkla mutlulukla kullan inş. nereden aldın bu arada? bir de ayıp olmazsa kaça aldın? :17:

araya da resim karışmış, marka patent araştırma sayfası :1: aahh ahh tpe nin tasarım tescil arama sayfasında az mı geçti günlerim :1::1:
coook tesekkur ededrım bende beyaz severım kose takımım kahve tonlarında aldım cok kırlenmesın dıe bakalım moda lifedan aldım canım yatak odam surgulu evet toplam 4800 tl tuttu hepsı yatagı ve bazası ıcınde :54:
çok beğendim canım iyi günlerde kullan:16::16:

tesekkur ederııııım :24:

Back
X