Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gelinclklerimmmmmmmmmmmm![]()
Ayyy aynı şey bana da oluyor bazen, siniri oluyorum wallaoff çok siinir oldum tam bir sürü alıntı yaptımm tek tek yorum yaptım göndere bastığım an sayfam kayboldu yaaaa
bir daha da başa dönüp yorum yapamıcam canlar kusura bakmayın olur muuu
nasılsınızz bakalım???
selammm gözdeeeeeeeeeemmmmHu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gelinclklerimmmmmmmmmmmm![]()
selam biberdolmaaaşekeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
şekeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlarrrrrrrr yüregim sızlarrrrrrrrr işleri bitirdim geldim artık serme zamanııı![]()
Sipariş verdiğim ev botlarım gelmiş annem aradı simdi eve gidip bakmak için sabırsızlanıyorummmmmmm![]()
Deryawnasılsın cnm?
Lavanta elbisen çok güzel cnm sende öylesin![]()
Sipariş verdiğim ev botlarım gelmiş annem aradı simdi eve gidip bakmak için sabırsızlanıyorummmmmmm![]()
merakımdan gerilere gittim ve lavantanın fotoosunu gördüm
Lavantacım bence kıyafet seçimin harika... rengi de duruşu da çok güzel...
kbar şık bir kolye tak,saçlarına dda postiş taktır,maşalat,ağır olmayan bir yan topuz yaptırırsan sana çok yakışacaktır eminim
hg cnm cicilerini gülerek kulllan![]()
ayy nuyucum çok sevindim botlarının gelmesine benimde öyle botlarım olsun istiyorum..çok beğendim çünkü evdede aldığım taytlarım vardı hazırda ne güzel olurdu ..inş.düğüne yakın şu borçlarımı kapatırsam bende almak istiyorum ..