2012' de yazın evlenecekler

off çok siinir oldum tam bir sürü alıntı yaptımm tek tek yorum yaptım göndere bastığım an sayfam kayboldu yaaaa

bir daha da başa dönüp yorum yapamıcam canlar kusura bakmayın olur muuu

nasılsınızz bakalım???

off çok siinir oldum tam bir sürü alıntı yaptımm tek tek yorum yaptım göndere bastığım an sayfam kayboldu yaaaa

bir daha da başa dönüp yorum yapamıcam canlar kusura bakmayın olur muuu

nasılsınızz bakalım???
Ayyy aynı şey bana da oluyor bazen, siniri oluyorum walla:47::47:

Hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gelinclklerimmmmmmmmmmmm:3::3::3::3:
selammm gözdeeeeeeeeeemmmm:3::3::3:

şekeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam biberdolmaaa:3: oyy canım çok biber dolması çekti be şimdi walla:56::56::1:

merakımdan gerilere gittim ve lavantanın fotoosunu gördüm
Lavantacım bence kıyafet seçimin harika... rengi de duruşu da çok güzel...
kbar şık bir kolye tak,saçlarına dda postiş taktır,maşalat,ağır olmayan bir yan topuz yaptırırsan sana çok yakışacaktır eminim

grcekuşucummm elbisemi gördün mü sende görmeyen kalmasın..:1::1:

kayınvalidem aradı nasıl gittin iyimisin hoşmusun annen bğendimi falan dedi bende pek beğenmedi dantelli bişeyler alsaydın daha iyi olurmuş dedi..söyle annene hevesini kırmasın dedi çok güzel dedi görümcesinin kızınında nişanı vardı pazar senin kıyafetin 1000 basar dedi yawrum benim ya hiç önemli değil 3 saat giyiceksin önemli olan oğlumla mutluluğunuz dedi cnm yaa:16::16::16:kaynanamı görüyormusunuz inşallah hrşey çok güzel olur

Sipariş verdiğim ev botlarım gelmiş annem aradı simdi eve gidip bakmak için sabırsızlanıyorummmmmmm:52::52::52:

Sipariş verdiğim ev botlarım gelmiş annem aradı simdi eve gidip bakmak için sabırsızlanıyorummmmmmm:52::52::52:

ayy nuyucum çok sevindim botlarının gelmesine benimde öyle botlarım olsun istiyorum..çok beğendim çünkü evdede aldığım taytlarım vardı hazırda ne güzel olurdu ..inş.düğüne yakın şu borçlarımı kapatırsam bende almak istiyorum ..

merakımdan gerilere gittim ve lavantanın fotoosunu gördüm
Lavantacım bence kıyafet seçimin harika... rengi de duruşu da çok güzel...
kbar şık bir kolye tak,saçlarına dda postiş taktır,maşalat,ağır olmayan bir yan topuz yaptırırsan sana çok yakışacaktır eminim

saol cnm benimm çok mutlu oldum bugün sayenizde... saçlarımı postiş olucak maşa olucak kuaför birde kirpik takıcak 200 tl dedi iyimi birde damat veriyor demi aşkıma söyledim çocuk cağız üzülüyorum aslında 4 5 saat için çok ama bende güzel olmalıyım neticede bir kez olucak :23:

hg cnm cicilerini gülerek kulllan :nazar:

Sagol caglacım :))

ayy nuyucum çok sevindim botlarının gelmesine benimde öyle botlarım olsun istiyorum..çok beğendim çünkü evdede aldığım taytlarım vardı hazırda ne güzel olurdu ..inş.düğüne yakın şu borçlarımı kapatırsam bende almak istiyorum ..

Alırsın sende canım sıkma canını twigy baya indirim yapıyor arada takip ederiz sende alırsın :16::16:

:21:napıosunus kızlar ben paşanın iş yerindeyim.napıosunus bakayım dedim bugün bol bol alışveriş yaptımmm:21::21::21:

bu arada hatunlar twigyde indirim görürseniz haber verebilirmisinis bende takip ediorumm:21: nyum aşkla kullan botlarını :16:

Back
X