2012' de yazın evlenecekler

Slm kızlar nasılsınız uzun süredir giremiyorum işler yoğun :5: Ayrıca su havalar yuzunden yakalandıgım grıple bas etmeye calısıyorum...:2: Ama butun bunlara ragmen askımı gormeye haftasonu kahramanmarasa gıttım cok ozlemısım bır aydır gormuyordum... :46: Haa birde çeyizime günlük yemek seti aldım bakalım begenıcekmısınız... Umarım hepınız ıyısınızdır... Eki Görüntüle 278803

Bernardodan mı aldın canım güle güle kullan süper yaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
çok teşekkürler canım:16: evet canım bernardodan almıs annem sağolsun bende çok beğendim indirim varmıs birde haberin olsun...senin hazırlıklar ne durumda nasıl gidiyor...

Bende bakayım bir takım aldım ama bi 6 kişilk alasam süper olur bu model cok hosuma gidiyor kamp oldugunu bilmiyordum nekadara aldınız ki canım benim hazırlıklarda tam gaz devam ne denk gelirse alıyorum nasıl ödüceksek artık :34::34:

nuyucum inanın beğenmenize çok sevindim çok mutlu oldum..şimdi hem gittim aşka söz sandığı aldım hem kutuda çamaşır aldım illa kutudada olması gerekmiş birde gittim kuaföre sordum..postiş takıcak kirpik takıcak beni çok güzel yapıcak 200 dedi hatta daha fazla söyledide sana 200 dedi tanıyorda az her nekadar onun müşterisi olmasamda..aşkımada söyledim tamam dedi

gelirkende kuyumculara baktım gerçekten yüzüğüm çok zarif çok sade orda zaman kısıtlılığından ve çeşit azlığı diyim burda daha güzeller varmış ama neyse kısmetimde bu varmışş..

ozluur cnm yemek takımın süper çok beğendim marka ve fiyat yazarsan uygunsa bende hemen almak isterim çok beğendim..geçmiş olsun cnm bende yakalandım o giribe cuma günü hamam gittim e akşam 10 da çıktımgece ayazını sonra istanbul boğaz soğuğunuda yiyince kaçınılmaz hasta oldum:43:

gasolincim şahsen ben bilmiyordum o derneji ilgin duyarlılığın için çok teşekkür ederim..

Bende bakayım bir takım aldım ama bi 6 kişilk alasam süper olur bu model cok hosuma gidiyor kamp oldugunu bilmiyordum nekadara aldınız ki canım benim hazırlıklarda tam gaz devam ne denk gelirse alıyorum nasıl ödüceksek artık :34::34:

:1: valla canım bende bilmiyorum nasıl ödüyücez allah büyük hem allah yuva kurana yardım edermiş... benimde 12 kişilik bir yemek takımı almam lazım ama beğenemedim o kadar internet sitesi gezdim ama yok yok:50: takım 310 tl canım 349 dan 310 tl ye inmişler 39 tl cik ama olsun kar kardır...:1:

selam kısçelerim ben geldim yine:3:
bi ara kankeytom mervoşum uğramış buraya, mobilyalarını almaya başlamış, çok beğendim çok sevindim kuzum:54:
ozluur cum yemek takımına bayıldım, bir bernardo hayranı olarak hemen almayı düşünüyorum ben de, tabi nişandan sonra:1:

eee daha başka neler var neler yok anlatın bakiiim, napıosunuz dünden beri?

kızlar traş setini koymam için aldığım sandık ve aşkıma aldığım kutulu çamaşır

Eklentiler

• $Görüntü1932.webp
    $Görüntü1932.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 17
nuyucum inanın beğenmenize çok sevindim çok mutlu oldum..şimdi hem gittim aşka söz sandığı aldım hem kutuda çamaşır aldım illa kutudada olması gerekmiş birde gittim kuaföre sordum..postiş takıcak kirpik takıcak beni çok güzel yapıcak 200 dedi hatta daha fazla söyledide sana 200 dedi tanıyorda az her nekadar onun müşterisi olmasamda..aşkımada söyledim tamam dedi

gelirkende kuyumculara baktım gerçekten yüzüğüm çok zarif çok sade orda zaman kısıtlılığından ve çeşit azlığı diyim burda daha güzeller varmış ama neyse kısmetimde bu varmışş..

ozluur cnm yemek takımın süper çok beğendim marka ve fiyat yazarsan uygunsa bende hemen almak isterim çok beğendim..geçmiş olsun cnm bende yakalandım o giribe cuma günü hamam gittim e akşam 10 da çıktımgece ayazını sonra istanbul boğaz soğuğunuda yiyince kaçınılmaz hasta oldum:43:

gasolincim şahsen ben bilmiyordum o derneji ilgin duyarlılığın için çok teşekkür ederim..

canım merhaba nasılsın nişan hazırlıkları nasıl gidiyor kuaför falan hazırlanmış prensesleri kıskandırıcam diyorsun anlaşılan umarım hersey gönlünce olur canım... bernardodan 310 tlye kozyatagı carefourdan annem almıs canım... ufff dikkat et canım birde nisanın var havalar kötü zaten geçmis olsun....

selam kısçelerim ben geldim yine:3:
bi ara kankeytom mervoşum uğramış buraya, mobilyalarını almaya başlamış, çok beğendim çok sevindim kuzum:54:
ozluur cum yemek takımına bayıldım, bir bernardo hayranı olarak hemen almayı düşünüyorum ben de, tabi nişandan sonra:1:

eee daha başka neler var neler yok anlatın bakiiim, napıosunuz dünden beri?

teşekkürler canım beğenmene sevindim...

canım merhaba nasılsın nişan hazırlıkları nasıl gidiyor kuaför falan hazırlanmış prensesleri kıskandırıcam diyorsun anlaşılan umarım hersey gönlünce olur canım... bernardodan 310 tlye kozyatagı carefourdan annem almıs canım... ufff dikkat et canım birde nisanın var havalar kötü zaten geçmis olsun....

iyiyim şimdi cnm herşey yolunda çok şükür dün moralim çok bozuktu elbisemi görmüssündür annem hiç beğenmedi kızların başını şişiriyorum burda saolsunlar karşılıksız destek oluyorlar bi beklentiye girmeden seviyorum ben kk yı:16:işte yavaş yavaş soruyorum malum az kaldı dikkat etmeye çalışıyorum inşallah hasta olmam bird istanbula topuklularla gelmiştim ayaklarım hala ağrıyor valla:19:çok beğendim günlük ama 310 aşar beni kıt kanaat almaya çalışıyoruz ondan ama çok güzel annen çok zevkliymiş..slm söyle benden:9:

iyiyim şimdi cnm herşey yolunda çok şükür dün moralim çok bozuktu elbisemi görmüssündür annem hiç beğenmedi kızların başını şişiriyorum burda saolsunlar karşılıksız destek oluyorlar bi beklentiye girmeden seviyorum ben kk yı:16:işte yavaş yavaş soruyorum malum az kaldı dikkat etmeye çalışıyorum inşallah hasta olmam bird istanbula topuklularla gelmiştim ayaklarım hala ağrıyor valla:19:çok beğendim günlük ama 310 aşar beni kıt kanaat almaya çalışıyoruz ondan ama çok güzel annen çok zevkliymiş..slm söyle benden:9:

canım elbiseni göremedim baktım forma ama denk gelemedim sakıncası yoksa tekrar eklersen sevinirim merak ettim çünkü annemde benim elbisemi hiç beğenmedi canım takma o yüzden topuklu ayakabı ağrısını tahmin edebiliyorum... saol birtanem anneme aksam ileticem selamını...

selam kızlaar...4-5 günür giremedim sayfalar uçmuş tabi:1: hepsini okuyamadm ama lavantacm almış elbisesini güle güle kullan cnm resme denk gelemedm ama senin içine sindiyse kimsenin fikrini kafana takmaaa:34:

bu arada bizde günümüzü aldık artık 14 nisan kesinleştiii allah izin verirse:32:

selam kızlaar...4-5 günür giremedim sayfalar uçmuş tabi:1: hepsini okuyamadm ama lavantacm almış elbisesini güle güle kullan cnm resme denk gelemedm ama senin içine sindiyse kimsenin fikrini kafana takmaaa:34:

bu arada bizde günümüzü aldık artık 14 nisan kesinleştiii allah izin verirse:32:
ohhh hayırlı olsun canım:34:

selam canlarım gününüz hayır olsun..

dün akşam eve gittim evde bir telaş ............

Canım benim gerçekten çok güzelll :16:
Duyma olumsuz yorumları :36:
Çok yakışmışşş fiziğine sonuçta bunu sen begendın sen giycen gerçektenn çokk güzel kibar çok yakıştırdım :12:

Merhaba kızlarr :70:

Canım benim gerçekten çok güzelll :16:
Duyma olumsuz yorumları :36:
Çok yakışmışşş fiziğine sonuçta bunu sen begendın sen giycen gerçektenn çokk güzel kibar çok yakıştırdım :12:

Merhaba kızlarr :70:

merhaba:3::3::3::3:

tamamdır canım benim beğendiğin için saol mutlu oldum..inşallah nişanımda beğenmeyen kişi az olur

İyi niyetinizden şüphem yok ama lütfen bir takım derneklerin vs hesap numaralarını yayınlamayınız. Yardım etmek isteyen kişi zaten nette araştırıp yardım edebilecek bir yer bulur. Hiç birşey olmadı koskoca Kızılay var oraya yardım edilebilir.

Ayrıca fotoğrafların editlendiğini görüyorum. Foruma fotoğraf ekleyip silmek yasaktır. Dilerseniz fotoğraflarınızı özel albümünüze ekleyebilirsiniz. Bu konuda kural nettir. Lütfen daha dikkatli olunuz.

Güzel paylaşımlar dilerim :71:

Back
X