2012' de yazın evlenecekler

Şimdi güzel hatunlar :30:
Gördüm ki resim eklemişsiniz çok güzel :54: ama eklediğiniz resimleri silmek,editlemek falan yasak :17:
bu seferlik es geçiyorum ve görmemezlikten geliyorum :34:ama bundan sonra aklınızın bi ucunda olursa sevinirim....
Resim ekleyip editleyen tüm arkadaşlarımızı soldaki kötü içerik butonuna basarak bildirmenizi de ayrıca rica ediyorum :32: :34:

Son kez alıntı yapıyorum dün yazmıştım.

görmedim duymadım bilmiyorum demeyin kızlar. :42:

coook tesekkur ededrım bende beyaz severım kose takımım kahve tonlarında aldım cok kırlenmesın dıe bakalım moda lifedan aldım canım yatak odam surgulu evet toplam 4800 tl tuttu hepsı yatagı ve bazası ıcınde :54:

tesekkur ederııııım :24:
anladım canım, sağol :70:

öncelikle günaydını gectik artık merhaba kızlarrr lavantacım senden başlayacagım inan sabah ilk actım senin resmini aradım cok güzel öyle birsey canlandırmısım ki gözümde annenler begenmedi deyince kuzumm sen prensesler gibi olcaksın daha ne sade ve sık bende gasocuma katılıyorum kabarık nisanlık modellerini begenmiyorum nasılsa gelinlil giyicez yakısana cok yakısyor ama benimde tercihim böyle birsey olurdu nişanımda bende balık model düşünüyorum renk dersen oda benim en sevdiğim renklerden makyaj cok iyi gidiyor birde bende senin tenindeyim bize o renk cok yakısıyor saclarıda yandan toplat arkadasların dediği gibi dalgalı eskiden annelerimiz kullanırdı yandan taç toka onların taslılarından resmini bulursam ekleyim tam anlatamamıs olabilirim süper olursun benden söylemesii:16::16:Buarada bende cok sinir oldum bu hesap numarası olayına haberlerde okumusunuzdur o paraların nereye gittiği hakkında :47::47::47:

öncelikle günaydını gectik artık merhaba kızlarrr lavantacım senden başlayacagım inan sabah ilk actım senin resmini aradım cok güzel öyle birsey canlandırmısım ki gözümde annenler begenmedi deyince kuzumm sen prensesler gibi olcaksın daha ne sade ve sık bende gasocuma katılıyorum kabarık nisanlık modellerini begenmiyorum nasılsa gelinlil giyicez yakısana cok yakısyor ama benimde tercihim böyle birsey olurdu nişanımda bende balık model düşünüyorum renk dersen oda benim en sevdiğim renklerden makyaj cok iyi gidiyor birde bende senin tenindeyim bize o renk cok yakısıyor saclarıda yandan toplat arkadasların dediği gibi dalgalı eskiden annelerimiz kullanırdı yandan taç toka onların taslılarından resmini bulursam ekleyim tam anlatamamıs olabilirim süper olursun benden söylemesii:16::16:Buarada bende cok sinir oldum bu hesap numarası olayına haberlerde okumusunuzdur o paraların nereye gittiği hakkında :47::47::47:

maalesef canım ben de görünce kan beynime sıçradı! ama bunları ayırt edebiliyor olmamız lazım hepimizin, her neyse ben uyarımı da yaptım, arakadaşımız umarım bilmeden iyi niyetle böyle bir paylaşım yapmıştır, hesap numaraları kime aittir bilmiyorum belki iyi bir yerdir ama SARMAŞIK DERNEĞİNİN NE HALT YEDİĞİ bilen herkesin malumu :47::47::47:

azıcık kafayı kaldırıp bakmak lazım körü körüne birşeylere inanmadan önce :47::47:

alın buyrun roj tv nin bu derneğe olan desteğini!!!
yardımlarınızı sarmaşık derneği aracılığıyla yapailirsiniz diyor alt yazıda..
diğer resimde de roj tv muhabiri twitter hesabından derneğe yardım topluyor..
$sarrm.webp$sarmş.webp

Son düzenleme:
Gasoline özel mesaj ile sana gerekeni yazdım bunun üzerine siz bunu tartışırsanız konu büyür
aranızda karşılıklı konuşmalar yapmayın :34:

Gasoline özel mesaj ile sana gerekeni yazdım bunun üzerine siz bunu tartışırsanız konu büyür
aranızda karşılıklı konuşmalar yapmayın :34:

canım ben de sana cevap yazdım, bu resimler bahsettiğim konunun delilleridir, yani uydurma olmadığına dair ekran görüntüleri
aksi takdirde söylediklerimin havada kalmasını istemem
dolayısıyla konuyu büyütmek adına değil, bilgilendirmek adına yapılmış bir paylaşımdır :112:
herneyse ben üzerime düşeni yaptım, başkaca söyleyeceğim bir şey yok, o yüzden konuyu kapatalım bence de..

canım ben de sana cevap yazdım, bu resimler bahsettiğim konunun delilleridir, yani uydurma olmadığına dair ekran görüntüleri
aksi takdirde söylediklerimin havada kalmasını istemem
dolayısıyla konuyu büyütmek adına değil, bilgilendirmek adına yapılmış bir paylaşımdır :112:
herneyse ben üzerime düşeni yaptım, başkaca söyleyeceğim bir şey yok, o yüzden konuyu kapatalım bence de..

bence de :34: :34: :34:

Slm kızlar nasılsınız uzun süredir giremiyorum işler yoğun :5: Ayrıca su havalar yuzunden yakalandıgım grıple bas etmeye calısıyorum...:2: Ama butun bunlara ragmen askımı gormeye haftasonu kahramanmarasa gıttım cok ozlemısım bır aydır gormuyordum... :46: Haa birde çeyizime günlük yemek seti aldım bakalım begenıcekmısınız... Umarım hepınız ıyısınızdır... Eki Görüntüle 278803

Slm kızlar nasılsınız uzun süredir giremiyorum işler yoğun :5: Ayrıca su havalar yuzunden yakalandıgım grıple bas etmeye calısıyorum...:2: Ama butun bunlara ragmen askımı gormeye haftasonu kahramanmarasa gıttım cok ozlemısım bır aydır gormuyordum... :46: Haa birde çeyizime günlük yemek seti aldım bakalım begenıcekmısınız... Umarım hepınız ıyısınızdır... Eki Görüntüle 278803

geçmiş olsun canım. gayet güzel gülegüle kullan

Back
X