- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi güzel hatunlar
Gördüm ki resim eklemişsiniz çok güzelama eklediğiniz resimleri silmek,editlemek falan yasak
bu seferlik es geçiyorum ve görmemezlikten geliyorumama bundan sonra aklınızın bi ucunda olursa sevinirim....
Resim ekleyip editleyen tüm arkadaşlarımızı soldaki kötü içerik butonuna basarak bildirmenizi de ayrıca rica ediyorum![]()
![]()
anladım canım, sağolcoook tesekkur ededrım bende beyaz severım kose takımım kahve tonlarında aldım cok kırlenmesın dıe bakalım moda lifedan aldım canım yatak odam surgulu evet toplam 4800 tl tuttu hepsı yatagı ve bazası ıcınde
tesekkur ederııııım![]()
canım mesaj kutunu bir kontrol edebilir misin? sana bir mesaj gönderdim, ilgilenmeni rica ediyorumSon kez alıntı yapıyorum dün yazmıştım.
görmedim duymadım bilmiyorum demeyin kızlar.![]()
canım mesaj kutunu bir kontrol edebilir misin? sana bir mesaj gönderdim, ilgilenmeni rica ediyorum![]()
tesekkur ederımzeynelim bende çok beyendim beyazı çok severim zaten güle güle kullan hepsini
bılmemek sucmu bılmıyodumSon kez alıntı yapıyorum dün yazmıştım.
görmedim duymadım bilmiyorum demeyin kızlar.![]()
anladım canım, sağol![]()
bılmemek sucmu bılmıyodum![]()
hayır tabiki de bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp artık sende duymuş oldun![]()
ayrıca 2. alıntım sana da değildi. genel olarak![]()
öncelikle günaydını gectik artık merhaba kızlarrr lavantacım senden başlayacagım inan sabah ilk actım senin resmini aradım cok güzel öyle birsey canlandırmısım ki gözümde annenler begenmedi deyince kuzumm sen prensesler gibi olcaksın daha ne sade ve sık bende gasocuma katılıyorum kabarık nisanlık modellerini begenmiyorum nasılsa gelinlil giyicez yakısana cok yakısyor ama benimde tercihim böyle birsey olurdu nişanımda bende balık model düşünüyorum renk dersen oda benim en sevdiğim renklerden makyaj cok iyi gidiyor birde bende senin tenindeyim bize o renk cok yakısıyor saclarıda yandan toplat arkadasların dediği gibi dalgalı eskiden annelerimiz kullanırdı yandan taç toka onların taslılarından resmini bulursam ekleyim tam anlatamamıs olabilirim süper olursun benden söylemesiiBuarada bende cok sinir oldum bu hesap numarası olayına haberlerde okumusunuzdur o paraların nereye gittiği hakkında
![]()
tamam ozaman bılıyorum artık![]()
![]()
safagı yedın dugunu yaptın daha neler yapıosun![]()
Gasoline özel mesaj ile sana gerekeni yazdım bunun üzerine siz bunu tartışırsanız konu büyür
aranızda karşılıklı konuşmalar yapmayın![]()
kızlar nisanda düğünüm var aldığım mobilyaları bakın bakalım begenecekmısınız
Eki Görüntüle 278764 Eki Görüntüle 278765 Eki Görüntüle 278766
canım ben de sana cevap yazdım, bu resimler bahsettiğim konunun delilleridir, yani uydurma olmadığına dair ekran görüntüleri
aksi takdirde söylediklerimin havada kalmasını istemem
dolayısıyla konuyu büyütmek adına değil, bilgilendirmek adına yapılmış bir paylaşımdır :112:
herneyse ben üzerime düşeni yaptım, başkaca söyleyeceğim bir şey yok, o yüzden konuyu kapatalım bence de..
Slm kızlar nasılsınız uzun süredir giremiyorum işler yoğunAyrıca su havalar yuzunden yakalandıgım grıple bas etmeye calısıyorum...:2: Ama butun bunlara ragmen askımı gormeye haftasonu kahramanmarasa gıttım cok ozlemısım bır aydır gormuyordum...
Haa birde çeyizime günlük yemek seti aldım bakalım begenıcekmısınız... Umarım hepınız ıyısınızdır... Eki Görüntüle 278803
geçmiş olsun canım. gayet güzel gülegüle kullan