2012' de yazın evlenecekler

napiim işte kuzum bende yatıcam az sonra..
gasocumu bekliyorum özel mesaj atacaktı:9:

senın dersanen var canım uykusz kalma uyu tabı saat gec oldu :31:

bende yarın erkenden magza 10 da acılıyor 9 da cıkarım evden:1: kafaya taktım alıcam bugunde cok guzel cıcıler aldım sıyah ıc camasır takım jartiyer bıde murdum rengınde takım aldım ama kupelere cok uzuldum ben cok sevıyorum kupe takmasını ve bı suru de kupem var alıyorum alıyorum doymuyorum kupeye sende de varmı o

ay canım elıne saglık cok guzel olmus bunu eklesek lıstenın basına aslında hıc fena olmaz:1:masllah bayada topickde evlenecek varmıs:46:

Ne demek cnm benimm ben toparLadımmm ekLemek de senin eLLerinden öperr =)

Muhabbet süper ama yarın iş var çok biLe kaLdım benim çıkmam Lazım :43:

Öpüyorumm hepinisiiiii iyi geceLerr :54:

Çünküü sen bi ara kayboLmuştunn uLaşamadıkk ve soramadım bir türLü tarihini =(((
Hatta senden ricamız yapabiLiosan kendini de ekLeyip bu Listeyi 1.sayfaya koyabiLir misiiiinnn suLtanımızz =) :16:

ben bu topıcı öylesın acmıstım bu kadar kaynasacıgımızı hıc tahmın etmemıstım:nazar: eklerım tabı canım ne demek

ben bazen gırıyorum bakıyorum sohbet koyu cıkıyorum :1::1: neyse ben hemen eklıyım bunu::61:

senın dersanen var canım uykusz kalma uyu tabı saat gec oldu :31:

bende yarın erkenden magza 10 da acılıyor 9 da cıkarım evden:1: kafaya taktım alıcam bugunde cok guzel cıcıler aldım sıyah ıc camasır takım jartiyer bıde murdum rengınde takım aldım ama kupelere cok uzuldum ben cok sevıyorum kupe takmasını ve bı suru de kupem var alıyorum alıyorum doymuyorum kupeye sende de varmı o
wooooowww seksi şeyler mi aldıııın kııızz :23: aşkla giy :9::9:
bende kolye deliliği vardı öğretmenlik yaparken ama şimdi geçti,nasipse tekrar öğretmenliğe başlayınca o da başlayacak gibi duruyor.çünkü klasik giyinince kolye takmak daha çok hoşuma gidiyor:89:

iyi geceler lilam,iyi uykular...
kızlar bende çıkayım yarın iki saat erken gideceğim bir de kursa:5: hadi öptüm sizi çok...İyi uykular,aşklı rüyalar kızlaaar:23::16:

ekledım canım ekledım ben yarın onu uygun bır zamanla avatarlarla suslerım guzelcede:61: :46:

tamam canım allah rahatlık versın bende öptm ıyı geceler:3:

Ohh ohhh yavrular kaynatmışsınız bayağı yaaa :10:
Listemizde hazırlanmışşş görcekmiyiz o günleri yaaa :123:

gasocum özel mesaj kutun dolmuş,yazdıklarına "tabiki canım,daha önce de topicte yazmıştın zaten,okumuştum" diyorum...
anlarsın işte sen:34:
hadi iyi geceler gasocuuuum ve diğer hatunlaaaar...:16::16:

wooooowww seksi şeyler mi aldıııın kııızz :23: aşkla giy :9::9:
bende kolye deliliği vardı öğretmenlik yaparken ama şimdi geçti,nasipse tekrar öğretmenliğe başlayınca o da başlayacak gibi duruyor.çünkü klasik giyinince kolye takmak daha çok hoşuma gidiyor:89:

iyi geceler lilam,iyi uykular...
kızlar bende çıkayım yarın iki saat erken gideceğim bir de kursa:5: hadi öptüm sizi çok...İyi uykular,aşklı rüyalar kızlaaar:23::16:

aldım ama hıc sevınemedım malesef cunku kupelerımı kaybettım hıc keyfımde yerıne gelmez herhalde yarına kadar

hepsıne yarın kupelerden aldıktan sonra sevınecem ınsallah. evet ya ögretmenler klasık gıynırler hep:1::1: oww artık cesıt cesıt takarsın:12::12:

Ohh ohhh yavrular kaynatmışsınız bayağı yaaa :10:
Listemizde hazırlanmışşş görcekmiyiz o günleri yaaa :123:

bende yenı geldım sayılır canım baya kaynamıs burası:)

bu arada senın dugunun 23 agustostamı bayramamı gelıyor yoksa banamı öyle gelıyor:44:

Son düzenleme:
evet canım sen de sevabına ilk mesaja editlesen çok yahşi olar :))

hallettım gasolınım :1:

canım ya ben cok streslıyım o kupelerı cok taktım kafaya yarın sırf o kupeler ıcın erken uyanacam

yarın aksam gırerım buraya hatta resımlerını de ceker koyarım buraya umarım sızlerde begenırsınız

ben cıkıyorum hepınızı cok öpuyorum yarın görsmek dılegıle gule gule kızlar:3:

Back
X