2012' de yazın evlenecekler

inşallah lavantacım inşallah:31:
ewet benim nişan 10 kasımda:32::32::32:
seninki 8 miydi?
çok heyecanlıyım ben yaa, sen de öyle misin canım?:52:
Dün nişan hatıralarının siparişini verdim:69:

evet cnm 8 kasımda nişanlı bi kız olucam kısmetse inanmak çok güç hiç bugünleri görebilceğimi düşünmüyordum kimseyi sevmiyordum bi sıcaklık hissedemiyordum..şimdi ise karar verdim ve nişanlanıyorum ailemi ikna ettim allahım ya ne büyük öyle bi kısmet ediyorki insan anlamıyor bile herşey unutuluyor ol diyor oluveriyor:16::16:

heyecn olarak heyecanlıyım ama çok değil stres daha fazla birde gripim ya başağrımdan fazla bişey düşünmüyorum bugün..bohça için eksiklikler kaldı onlarıda halledeyim.bi temizlik kalsın geriye sende bohçanı bi güne bırakma cnm tamamlamaya çalış tavsiye

CanLarımm yaa az kaLdı azz (: O nişan yüzüğünü parmağınıza taktığınızdaki duygu bambaşkaa (: Çok güzeL heycanLar bunLar Allah utandırmasın herşey istediğiniz gibi oLsun inşş (:

inşallah canım ya inşallah herşey çok güzel olur..yalnız benim dayımın oğlu askere gidicek bayramın 3,günü asker düğünü var muhtemelen biizmkinler olmucak ananem dayım yengem falan ona cnm sıkıldı aslında

günaydın şeker. geçmişe dönüp biraz baktımda elbise gayet güzel ve üzerine de cuk diye oturmuş :34:çok hoş olmuş. Allah nazarlardan saklasın seni:nazar: vee kimsenin söylediğine takılma. anneler babalar iyiliğimiz için tavır takınsalarda bazen farkında olmadan kırıcı olabiliyorlar. bence çok tatlı güzel bir hatun olacaksın:nazar:

teşekkür ederim cnm inşallah çok güzel olurumda annemin görüşü değişir..

günaydım canımcım:16:

günaydın şeker.bence o heyecanı tekrar tekrar yaşadım şimdi sizin heyecanınızla:34: herşey çok güzel olacak allahın izniyle:nazar:

:16::16::16:son 10 gün inşallah allahım bi aksilik çıkmaz

günaydın bubaburum:34: canım senin yıldırım hızıyla olacak söz,nişan düğün değil mi:54: allah kolaylıklar versin gerçi hazırlıklarında tamam varsın yıldırım hızıyla olsun heşey:nazar::nazar:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

inşallah canım ya inşallah herşey çok güzel olur..yalnız benim dayımın oğlu askere gidicek bayramın 3,günü asker düğünü var muhtemelen biizmkinler olmucak ananem dayım yengem falan ona cnm sıkıldı aslında

OLsun cnm üzüLme onLar da inş düğününde yanında OLurLar..

OLsun cnm üzüLme onLar da inş düğününde yanında OLurLar..

cnm 15 dk lık mesafeden 1 saatliğine görmek içinde gelmeslerse tamamdır bitti yani ananem dayım yani en yakınlarım..1 saat öncedende gelseler yine önemli ama hiç gelmezlerse ben sanmam birdaha gideyim onlara..

evet canım şubatta söz nişan olcak haziran yada apustosta düğün olcak ev döşenmeye başlandı işte:16::16:
ama o yokken hiç bişeyde hevesim de yok:5::5:
evet çeyiz topiğine baktım herşey zevkine göre yapılıyor koçisin allahın izniyle bir gelsin bak o zaman nasıl heyecan yapacaksın ve heyecanlanacaksın:34::54:

canım küçük bir merasim olur , hem daha sıcak bir ortam olur düğününde inşallah yanınızda olurlar. ve sana birşey söyleyeyim kafana çok fazla takıp stres yapıyorsun hasta olursun sonra. dikkat et canım benim:nazar:

evet çeyiz topiğine baktım herşey zevkine göre yapılıyor koçisin allahın izniyle bir gelsin bak o zaman nasıl heyecan yapacaksın ve heyecanlanacaksın:34::54:

canım küçük bir merasim olur , hem daha sıcak bir ortam olur düğününde inşallah yanınızda olurlar. ve sana birşey söyleyeyim kafana çok fazla takıp stres yapıyorsun hasta olursun sonra. dikkat et canım benim:nazar:

saolsunlar hevesimi hiç yarıda bırakmıyolar:16::16::16:
söz zammanı gelsin başınızın etini yicem:9::9:

kızlar işle ilgili bir sonuç alacaktım bugün aldım. oldu çok şükür. benim çok istediğim bir işti ama olacağından pek umutlu değildim. nişanlım sanki olacağını biliyormuş gibi çok güzel bir arajman göndermiş üzerine ''allahın bana lütfu, birtanem, dünyanın en güzel insanı yeni işin hayırlı olsun'' yazmış. bana işin olduğunu haber verdiler. on dakika sonra çiçek geldi. sanki biliyomuş gibi

kızlar işle ilgili bir sonuç alacaktım bugün aldım. oldu çok şükür. benim çok istediğim bir işti ama olacağından pek umutlu değildim. nişanlım sanki olacağını biliyormuş gibi çok güzel bir arajman göndermiş üzerine ''allahın bana lütfu, birtanem, dünyanın en güzel insanı yeni işin hayırlı olsun'' yazmış. bana işin olduğunu haber verdiler. on dakika sonra çiçek geldi. sanki biliyomuş gibi

yeni işin hayırlısı olsun tatlım :nazar::34: bu arada senin koçiş seni mutlu etmeyi çok iyi biliyor allah mutluluğunuzu hiç bozmasın:nazar:

sÜPERRR Canım hayırlısı olsun cok sevindim senin adına nişanlınada bravooo mükemmel bir jestt:46::46::46::46::nazar::nazar:

HayırLı oLsun yeni işin canımm :nazar: Enişte de bayağı düşünceLiymiş süper bi jest Allah mutLuLuğunuzu bozmasın inş.:16:

daha önceki muhabbetlerimizde yoktun sanırım. bizim yedi yaşında koruyucu anne babalık yaptığımız bir kızımız var. inşallah hazirana kadar da tamamen evlat edinmiş olcaz

süperrr cnm harika bişey hiç beklemiyordum böyle bi yanıt ama çok mutlu oldum

Back
X