2012' de yazın evlenecekler

huhuhuuuuu selam gelinciklerim naıslsınızzz???

ay bu siteye noluyo Allah aşkına ya her gün bir yeri değişiyor arka fonda garip bir ren reklam vs...

iğrenç ötesi olmuş valla.

neysem saatlerdir film izliyoeum karnım acıktı unutmaya çalışıyorum yaptığım spor boşa gidicek diye ama makarna tiyor sanırım birileri off yaaa:1:

sizden bir ricam varrr

aranızda korku filmi seven varsa ve harbiden korkmuşssa bana film adı önerebilir misiniz?????

huhuhuuuuu selam gelinciklerim naıslsınızzz???

ay bu siteye noluyo Allah aşkına ya her gün bir yeri değişiyor arka fonda garip bir ren reklam vs...

iğrenç ötesi olmuş valla.

neysem saatlerdir film izliyoeum karnım acıktı unutmaya çalışıyorum yaptığım spor boşa gidicek diye ama makarna tiyor sanırım birileri off yaaa:1:

sizden bir ricam varrr

aranızda korku filmi seven varsa ve harbiden korkmuşssa bana film adı önerebilir misiniz?????

selam hoşgeldin:3:
Makarnamı yedim :1: :1: geldim hemen. Korku filmiyle pek aram yoktur cnm

Merhabalar kızlaaaaar:16:

lavantacım kıyafetin çok güselmiş,sakın üzülme harika bir elbise bence fiziğine de çok yakışmış:nazar:
orada euromoda ya da prenses bijuteri varsa onlarda süper modeller oluyor kolye ve saç aksesuarı için bakabilirsin...

canım çok teşekkür ederim biizm burda sadece takışık var ve ordada sanmam ki olsun..bakıca bakalım yavaş yavaş gönlüme göre bulurum heralde önümde daha 10 gün var diyelim ayy az kalmış..:26:

Lavantacımm eLbisene bayıLdımm..Kınamda giymeyi düşündüğüm renk yaa süper bence..Ben öyLe geLinLik gibi abartıLı nişan eLbiseLerini bi türLü sevemediğim için bu acaip güzeL geLdi bana ve çok zarif oLmuşsun...bnce ağır bi koLye takıcaksan saçını dağınık maşaLı topuz yaptır...topuz istemıosan da yine daLgaLı uzun açık saçLarını yana doğru tuttursunLar..

Anneciğim de bana süpriz yapmış gitmiş nevresim takımı , yorgan , bornoz fLn bi sürü şey aLmış..2gün içinde eve tesLim edicekLermiş..FotoLarını çeyiz topiğime ekLeyince hbr veririm...

canım ne güzel annen almış gelmiş güle güle kullan şimdiden

saol cnm benim valla kendşme geldim sizlerin yorumlarından sonra çünkü bayağı acabaya düşmüştüm beğendiğim halde hiç güzel değil yorumlarını alınca çook sağolun valla hakkıız ödenmez:kkk:

Günaydııınnn günaydınn kısçelerimmmm...:3:
Heyecandan ölücem galiba, son 6 günnnn:52::52::52::69::32::32::32:

cnm benim allah kavuştursun günler su gibi akıp geçsin inşallah..

benim nişanada arifeye kadar sayıyorum bayramın 2 günü çabuk geçer diye 10 gün kaldı senin nişanda 10 kaımdaydı dimi

cnm benim allah kavuştursun günler su gibi akıp geçsin inşallah..

benim nişanada arifeye kadar sayıyorum bayramın 2 günü çabuk geçer diye 10 gün kaldı senin nişanda 10 kaımdaydı dimi
inşallah lavantacım inşallah:31:
ewet benim nişan 10 kasımda:32::32::32:
seninki 8 miydi?
çok heyecanlıyım ben yaa, sen de öyle misin canım?:52:
Dün nişan hatıralarının siparişini verdim:69:

CanLarımm yaa az kaLdı azz (: O nişan yüzüğünü parmağınıza taktığınızdaki duygu bambaşkaa (: Çok güzeL heycanLar bunLar Allah utandırmasın herşey istediğiniz gibi oLsun inşş (:

günaydın kızlar:16::16::16:
ne güsel hepiniz nişanlı yada sözlüsünüz bnim askerim gelince söz nişanım olcak inşallah bende çok mutlu olurum o heyecanı yaşarım:31:

günaydın canım arkadaşlarım:nazar:

günaydın şeker. geçmişe dönüp biraz baktımda elbise gayet güzel ve üzerine de cuk diye oturmuş :34:çok hoş olmuş. Allah nazarlardan saklasın seni:nazar: vee kimsenin söylediğine takılma. anneler babalar iyiliğimiz için tavır takınsalarda bazen farkında olmadan kırıcı olabiliyorlar. bence çok tatlı güzel bir hatun olacaksın:nazar:

günaydım canımcım:16:

Günaydııınnn günaydınn kısçelerimmmm...:3:
Heyecandan ölücem galiba, son 6 günnnn:52::52::52::69::32::32::32:

günaydın şeker.bence o heyecanı tekrar tekrar yaşadım şimdi sizin heyecanınızla:34: herşey çok güzel olacak allahın izniyle:nazar:

günaydın kızlar:16::16::16:
ne güsel hepiniz nişanlı yada sözlüsünüz bnim askerim gelince söz nişanım olcak inşallah bende çok mutlu olurum o heyecanı yaşarım:31:

günaydın bubaburum:34: canım senin yıldırım hızıyla olacak söz,nişan düğün değil mi:54: allah kolaylıklar versin gerçi hazırlıklarında tamam varsın yıldırım hızıyla olsun heşey:nazar::nazar:

günaydın şeker. geçmişe dönüp biraz baktımda elbise gayet güzel ve üzerine de cuk diye oturmuş :34:çok hoş olmuş. Allah nazarlardan saklasın seni:nazar: vee kimsenin söylediğine takılma. anneler babalar iyiliğimiz için tavır takınsalarda bazen farkında olmadan kırıcı olabiliyorlar. bence çok tatlı güzel bir hatun olacaksın:nazar:

günaydım canımcım:16:

günaydın şeker.bence o heyecanı tekrar tekrar yaşadım şimdi sizin heyecanınızla:34: herşey çok güzel olacak allahın izniyle:nazar:

günaydın bubaburum:34: canım senin yıldırım hızıyla olacak söz,nişan düğün değil mi:54: allah kolaylıklar versin gerçi hazırlıklarında tamam varsın yıldırım hızıyla olsun heşey:nazar::nazar:

evet canım şubatta söz nişan olcak haziran yada apustosta düğün olcak ev döşenmeye başlandı işte:16::16:
ama o yokken hiç bişeyde hevesim de yok:5::5:

Back
X