- 4 Mayıs 2009
- 956
- 16
- 318
Bu saatte erınmedım makarna yaptım şimdi bana yemek düşer![]()
![]()
Afiyet olsun kuzumm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu saatte erınmedım makarna yaptım şimdi bana yemek düşer![]()
![]()
aaaa görmemmiii hiççç naslsın cnm?yaşasın biri beri gördüüüü![]()
Afiyet olsun kuzumm![]()
afiyet olsuunnBu saatte erınmedım makarna yaptım şimdi bana yemek düşer![]()
![]()
rosaammyaşasın biri beri gördüüüü![]()
huhuhuuuuu selam gelinciklerim naıslsınızzz???
ay bu siteye noluyo Allah aşkına ya her gün bir yeri değişiyor arka fonda garip bir ren reklam vs...
iğrenç ötesi olmuş valla.
neysem saatlerdir film izliyoeum karnım acıktı unutmaya çalışıyorum yaptığım spor boşa gidicek diye ama makarna tiyor sanırım birileri off yaaa
sizden bir ricam varrr
aranızda korku filmi seven varsa ve harbiden korkmuşssa bana film adı önerebilir misiniz?????
kızlar benim midem kötü, öpüyorum sizi çok, geceniz hayra galsın![]()
Merhabalar kızlaaaaar
lavantacım kıyafetin çok güselmiş,sakın üzülme harika bir elbise bence fiziğine de çok yakışmış
orada euromoda ya da prenses bijuteri varsa onlarda süper modeller oluyor kolye ve saç aksesuarı için bakabilirsin...
inşallah lavantacım inşallahcnm benim allah kavuştursun günler su gibi akıp geçsin inşallah..
benim nişanada arifeye kadar sayıyorum bayramın 2 günü çabuk geçer diye 10 gün kaldı senin nişanda 10 kaımdaydı dimi
günaydın canım arkadaşlarım![]()
Günaydınnn![]()
Günaydııınnn günaydınn kısçelerimmmm...
Heyecandan ölücem galiba, son 6 günnnn![]()
günaydın kızlar
ne güsel hepiniz nişanlı yada sözlüsünüz bnim askerim gelince söz nişanım olcak inşallah bende çok mutlu olurum o heyecanı yaşarım![]()
günaydın şeker. geçmişe dönüp biraz baktımda elbise gayet güzel ve üzerine de cuk diye oturmuşçok hoş olmuş. Allah nazarlardan saklasın seni
vee kimsenin söylediğine takılma. anneler babalar iyiliğimiz için tavır takınsalarda bazen farkında olmadan kırıcı olabiliyorlar. bence çok tatlı güzel bir hatun olacaksın
günaydım canımcım
günaydın şeker.bence o heyecanı tekrar tekrar yaşadım şimdi sizin heyecanınızlaherşey çok güzel olacak allahın izniyle
günaydın bubaburumcanım senin yıldırım hızıyla olacak söz,nişan düğün değil mi
allah kolaylıklar versin gerçi hazırlıklarında tamam varsın yıldırım hızıyla olsun heşey
![]()