2012' de yazın evlenecekler

CanLarımm yaa az kaLdı azz (: O nişan yüzüğünü parmağınıza taktığınızdaki duygu bambaşkaa (: Çok güzeL heycanLar bunLar Allah utandırmasın herşey istediğiniz gibi oLsun inşş (:
Amin tatlımmm:31: çok mutluyum, o koşuşturmacada aşkımla başbaşa kalamıcaz hiç ama olsun, nişandan 1 hafta sonra yanına gitmeyi planlıyorum, o zaman nişanımızı başbaşa kutlayabliriz:23::69:

günaydın kızlar:16::16::16:
ne güsel hepiniz nişanlı yada sözlüsünüz bnim askerim gelince söz nişanım olcak inşallah bende çok mutlu olurum o heyecanı yaşarım:31:
hayırlısıyla şafakları bitirelim de canım, senin de sıran gelir:34:

günaydın şeker.bence o heyecanı tekrar tekrar yaşadım şimdi sizin heyecanınızla:34: herşey çok güzel olacak allahın izniyle:nazar:
çok güzel bi heyecan di mi yaa, gerçi biz zaten 2 yıldır nişanlı gibiydik, ama salonda yapmamıştık nişanımızı, şimdi o da olacak, bütün herkese ilan edeceğiz birlikteliğimiziiii:31::69:
günaydın kızlar. herkes ne kadar heyecanlı bugün, ne güzel:46:
sorma walla, yerimde duramıyorum:52::52:

evet cnm 8 kasımda nişanlı bi kız olucam kısmetse inanmak çok güç hiç bugünleri görebilceğimi düşünmüyordum kimseyi sevmiyordum bi sıcaklık hissedemiyordum..şimdi ise karar verdim ve nişanlanıyorum ailemi ikna ettim allahım ya ne büyük öyle bi kısmet ediyorki insan anlamıyor bile herşey unutuluyor ol diyor oluveriyor:16::16:

heyecn olarak heyecanlıyım ama çok değil stres daha fazla birde gripim ya başağrımdan fazla bişey düşünmüyorum bugün..bohça için eksiklikler kaldı onlarıda halledeyim.bi temizlik kalsın geriye sende bohçanı bi güne bırakma cnm tamamlamaya çalış tavsiye
ewet tatlım, kader kısmet bu işler.. ben de bidaha asla olmaz, kimseyi sevemem derken hayatımın erkekini buldum yahuu, ve çok kısa sürede evlenmeye karar verdik.. şimdi de nihayet evliliğe giden yolda bir adım daha atıyoruz.. Rabbim utandırmasın..

kızlaaaar hadi ama bana akıl verin. koruyucu annelik yaptığım kızıma bayram hediyesi alcam. ne alabilirim onu mutlu edebilecek
canım harika birşey yapmışsınız, tebrik ederim..:34:
bence senden gelecek her hediye zaten onu çok mutlu edecektir:34:
eee sana ne die hitap ediyor, anne mi diyor?

selam kızlarrrrr:69:

ay sizi nişan şafağı sayarken gördükçe ben heyecan yapıyorum valla:1:

Nişan için tuttuğumuz salonun son halini görünce ,nişana iki gün kala ben hiçbir şey yiyememiştim,hyecandan midem bulanıyordu sürekli.yarım saate bir de nişanlığıma bakıyordum:1:nişanın yarısında doğum günüm kutlandı hep beraber,başka bir pasta daha kestikten sonra dans ederken midem bir garip olmya başlamıştı.Tutturdum dans ederken ben çok acıktım demeye:60: nişandan sonra salondan çıkıp arkadaşlarla yemek yemeye gitmiştik:1:Büyük nişan olacağı için kabarık kıyafet seçmek zorunda kaldım ki ben aslında başka istiyordum tabi o kıyafetle yemeğe gidince iki sandalyeye oturmak zorunda kaldım:1:
ben de kabarık giyeceğim, hem de şimdiye kadar hiç kabarık elbise düşünmezken, abartıyı hiç sevmeyen biriolarak nişanlığımı ilk gördüm ve vuruldum:69: napıp edip onu aldım, kabarık ama ben nişanlığıma aşığım yahuu:16::69:

Ya şuan gözlerim dolu dolu, okudum ve eğer doğruysa insanlık adına ve yardımlarımızın boşuna olmadığı adına hala umudumuzu koruyabiliriz diye düşündüm ve sizinle de paylaşıyorum.. (link vermek yasak olduğu için copy paste yapıyorum Ekşi sözlükten)

(BAŞLIK) "bir gün sen düşersen ben de seni kaldıracağım"

(BİR VATANDAŞ)

ömrü hayatımda duyduğum en anlamlı söz oldu bu.

ağlaya ağlaya yazıyorum bunları...

deprem olur olmaz van'a kazak, bot, mont gibi eşyalar gönderirken montun cebine "geçmiş olsun kardeşim, ben de gölcük'te senin şu an yaşadıklarını yaşadım. maddi manevi ne sıkıntın olursa bana 05xxxxxxxxx numaralı telefondan ulaşabilirsin, hiç çekinme." yazılı bir kağıt koyulduğundan 3 gün sonra gelen mesaj:

"allah razı olsun kardeşim. şu an gönderdiğin montla ısınıyorum.
sana söz bir gün sen düşersen ben de seni kaldıracağım."
bayıldım bayıldımmmm:46::46:
ağlayarak okudum gasocum bunu:14:

kızlar gittim aşkıma bohçaya koymak için terlik aldım tekrar baksır ve atlet aldım birde çorap aldım ama annem iç çamaşır ve çorapları koyma snr verirsin yeter bohçaya dedi ..bende öyle yapıcam evlenene kadar biraz ona biraz bana yeni yeni mis mis alırım iç çamaşır olarak evdekileri götürmek istemiyorum..oda evdekileri getirmesin yeni hayata yeni çamaşırlar:16::16:

Allahım yardımcıları olsun inş:43::43::43:
amin canım inş. :70:

TüyLerim diken diken oLdu ya okurken...Allah'ım herkese yardım etsin..Biz kardeşiz ne oLursa oLsun bunu bozmak isteyenLeri Allah ısLah etsin...
amenna lilacım, aynen :70:

çok sağol canım. bu hobi setleri ne oluyor tatlım nerelerde satılıyor. oyuncak evi nişanlım elşyle yapıyor şu an. evimize geldiğinde odasında görsün istiyoruz. kaldığı yurtta da sıkıntısı yok. çok iyi bir yer çünkü. odada da üç kişi kalıyolar. büyük bişey de alabilirim yani problem olmaz
sen yurtdışında mıydın veya ben mi yanlış hatırlıyorum ?
ben buradaki bazı oyuncakçılarda ama daha çok kitabevlerinden bulabiliyorum, örneğin inkılap kitabevi bana en yakın olanı olduğu için genelde ordan alıyorum..
mesela kızlar için kendi t-shirtünü yapma setleri var, içinde baskılarının ve boyalarının olduğu
veya içinde minik bir prova mankeni ve kumaş parçaları aksesuarları olan tasarım-dikiş setleri
içinde küçük kazı malzemeleri olan, küçük bir taş yığınına gizlenmiş bir dinazorun olduğu çocuğun kendisinin kazı yapıp dinazoru ortaya çıkardığı çok güzel mini bir arkeoloji seti
veya içinde amatör ekipmanların olduğu boyasıyla tozuyla kağıdıyla fırçasıyla parmak izlerinin alınabildiği dedektif setleri
vs vs vs :9::9:
benim çocuklara aldıklarımdan bazıları
yani kızlar için de erkekler içinde el becerilerini de kullanabileceği güzel hobi setleri var

bayıldım bayıldımmmm:46::46:
ağlayarak okudum gasocum bunu:14:
ben de canım, Rabbim yardım etsin inş. :114:

kızlar gittim aşkıma bohçaya koymak için terlik aldım tekrar baksır ve atlet aldım birde çorap aldım ama annem iç çamaşır ve çorapları koyma snr verirsin yeter bohçaya dedi ..bende öyle yapıcam evlenene kadar biraz ona biraz bana yeni yeni mis mis alırım iç çamaşır olarak evdekileri götürmek istemiyorum..oda evdekileri getirmesin yeni hayata yeni çamaşırlar:16::16:

iyi yapmışsın canım, adettir ya, kız hem erkeğe hem kendine yeni eşyalar da götürür, 3er 5er takım bişeyler koyar çeyiziyle giden bohçalara, güle güle kullansın nişanlın da :70:

iyi yapmışsın canım, ben de eskileri götürmeyeceğim hiç, bikaçtane kıyamadıklarım hariç, kocişim beğendiği için o da yani:23::17::17:

ben de canım, Rabbim yardım etsin inş. :114:
Aminnn:114:
ee napıosun bakalım, keyfin nasıl?

Son düzenleme:
iyi yapmışsın canım, ben de eskileri götürmeyeceğim hiç, bikaçtane kıyamadıklarım hariç, kocişim beğendiği için o da yani:23::17::17:

Aminnn:114:
ee napıosun bakalım, keyfin nasıl?
iyi canım ya nolsun, accuk midem kötü onun haricinde iyiyim Allah a şükür
keyfim de iyi maşallah :)
sen nasılsın? keyfin ahvalin nasıl?

iyi canım ya nolsun, accuk midem kötü onun haricinde iyiyim Allah a şükür
keyfim de iyi maşallah :)
sen nasılsın? keyfin ahvalin nasıl?
geçmiş olsun canım, mideni üşüttün mü yoksa:71:
iyiyim nolsun yaa, heyecanla gün sayıyorum işte, dün nişan şekerlerimin siparişini verdim:52:

Eki Görüntüle 279416
kızlar bu elbiseye bayıldım nişan için
1.250miş ama:31::31::31:
hımmm güzellll:31: özel dikim istersen fiyatlar böyle hata daha da yüksek canım:26:

Kocişle iş yerlerimiz yakın müşteriye cıkmıstı kavaklıdereye dönerken köy ekmegi almıs ben bayılırım köy ekmegine aradı asagıya in sana süprizim var diye kıyamam yaaa küçük seyler ama insan mutlu oluyo canım askım benimmmm:16::16::16::16:

ay çok ciciymiişşş :21:
fiyatı da ciciymişşş :27::27:

cok güzel hatta baska renklerle hayal ettim alt kısmını prensesler gibi olur cok kabarık da degil farklı bir tarz ama fiyatı ucurmuslar bence :49:

ben 500 felan bekliyodum en fazla bi dedi allahım kalp krizi geçiriyom dedim:9::9::9:
elbise çooook güsel ama yaaa:31::31:

Kocişle iş yerlerimiz yakın müşteriye cıkmıstı kavaklıdereye dönerken köy ekmegi almıs ben bayılırım köy ekmegine aradı asagıya in sana süprizim var diye kıyamam yaaa küçük seyler ama insan mutlu oluyo canım askım benimmmm:16::16::16::16:

büyük şeyler arada bir olur ama bence aşkı diri tutan küçük düşünceliliklerdir:16::16:

ne güzell yaa, biz de eskiden aşkımla aynı yerde çalışırken o bana süpriz yapardı, sevdiğim çikolatadan alıp odama getirirdi, ya da o gül yüzünü hiç ummadığım anda gösterip mutlu eder giderdi:16:

olsun ya, maksat görmek bile olsa çok güzeell :16:
biz hep uzak olduk birbirimize, o Anadolu Yakasında oturuyo çalıyo, ben Avrupa Yakasında oturuyorum çalışıyodum, iş çıkışı buluşmak bile dertti, böyle sürprizler yapamıyoduk biizz, ne mutlu sizeee :16:

ne güzell yaa, biz de eskiden aşkımla aynı yerde çalışırken o bana süpriz yapardı, sevdiğim çikolatadan alıp odama getirirdi, ya da o gül yüzünü hiç ummadığım anda gösterip mutlu eder giderdi:16:

Allah başımızdan hiç eksik etmesin onları:)))

benimkinede hep dolma sarardım ben:5::5:
ahhh kuzuuum olsada yapsam ona dolmalar:17::17::17:

Yaparsın canım yine hatta geldiğinde dolma yap yedir ellerinle :21::21:

Back
X