2012' de yazın evlenecekler

selam kızlar. dün itibaıyle aylardır biturlu alamadığım bornoz takımımı aldım sonunda. diyeceksiniz herşey tamam mı yooo sadece herşey tamam bi bornozum eksikti diye düşündüm galiba:44:

merhaba kızlar bende bir 2012 haziran gelini olucam inş. sizin sohbetiniz maaşallah pek bir koyu geriye dönük okuyum dedim o kadar çok şey paylaşmışsınızki hepsini okumaya kalkarsam işten kovulurum sanırım. İnş bende bundan sonraki muhabbete ortak olurum :)))))

merhaba kızlar bende bir 2012 haziran gelini olucam inş. sizin sohbetiniz maaşallah pek bir koyu geriye dönük okuyum dedim o kadar çok şey paylaşmışsınızki hepsini okumaya kalkarsam işten kovulurum sanırım. İnş bende bundan sonraki muhabbete ortak olurum :)))))

Hoş geldin canım seni biyerden tanıyorum ben sanki ya baska topikte gördüm yada buraya birara gelmiş olabilirmisn??

hoşgeldin canım Allah tamamını erdirsin:nazar:
kızlara katılıyorum bende sanki bir yerlerden tanıyoruz:34:

kızlar kendimden emin olamadım ve tek tek yazdığım mesajlara baktım ama buraya ilk gelişim belki başka yerlerde karşılaşmışızdır :))
hepinize tek tek teşekkür ederim.

geç geldim yine yemek falan yedim bide arçelik ile uğraşıyordum neyseki hallettim :25:
bende iyiyim çok şükür cuma gününe misafirim var liste çıkartmaya çalışıyorum :27::27:

afiyet olsun canım. beyaz eşyaların arçelik herhalde:26: bizim evdede arçelik var şuana kadar sıkıntı çıkartmadı ama evlenince bosch almayı düşünüyoruz yeni arçelik alanlar memnun değillermiş çünkü sende değilsin sanırsam:19:

selam kızlarrr :3:
nasılsınız bugün bakalım

selam canımcım ben iyiyim sen nasılsın?:34:

Back
X