2012' de yazın evlenecekler

ders çalışmam lazım,dershanede geldiğimiz konulara kadar bütün derslerin tekrarını yapmam lazım,test çözmem lazım ahh ahhh:52::52:
ben çıkıyorum canlar...belki masa başına oturmak için gereken azmi bulur da ders çalışıp huzurla akşam yine dönerim aranıza...:16::54:

ohh tamamlamışsın canım...
bir de şimdi faceten baktım da birbirinize çok yakışmışsınız maşallaah sizeeee:nazar:

cnm benim teşekkür ederim..genel olarak kim görse yakıştırıyor boy pos uyumluyuz gerçektende maşallah hem bize hem size sizde çok uyumlusunuz gördüğüm kadarı ile:nazar::nazar::nazar:pek bakamadım eksik listesi yapıyordum kendime:9:

ders çalışmam lazım,dershanede geldiğimiz konulara kadar bütün derslerin tekrarını yapmam lazım,test çözmem lazım ahh ahhh:52::52:
ben çıkıyorum canlar...belki masa başına oturmak için gereken azmi bulur da ders çalışıp huzurla akşam yine dönerim aranıza...:16::54:

tamam canım allah zihin açıklığı versin dersleri ihmal etmemek lazım bende kitap alıp başlamak istiyorum ama bende de o yok:15:

Bana kaLsa bende her rakamı veririm ama kocişime yazıkk yaa onu o kdr masrafa sokmak istemıorum...Bu yüzden soruorum şimdi ben bişey beğenirim aşırı pahaLıdır fiyattan da anLamıorum ya kazıkLanırım fLn :1::1:
OrtaLama nedir ne değiLdir araştıran varsa ya da şu kdra kdr uygundur fLn biLen varsa yazsın Lütfen :/
canım tabiki herşeyde olduğu gibi fiyat aralığı çook geniştir ama senin de öğrenmeye çalıştığın şey gibi herşeyin yaklaşık bir rayiç bedeli vardır :114:

mesela koltuk takımı için ortalama fiyat aralığı 2.000-4.000 tl
yatak odası takımı // // // // 2.500-4.500 tl (bence, yanılıyor da olabilirim tabi :1:)

ama bunun üzerinde bir koltuk takımı alırsan kazıklanırsın diye bakma, çünkü sağlam mdf den pahalı dayanıklı kir tutmaz kumaşlardan yapılmış bir koltuk takımı yaparlar ve atıyorum 5.000 tl etiket koyarlarsa da şöyle düşünmek lazım belki malzemesi ve işçiliği sebebiyle onun ederi odur :112:
yani bu mobilya fiyatları meselesi tamamen bütçeyle alakalı, eğer 4.000liralık bütçe ayırabilirsen ona göre bir takım araştırır ve alırsın gibi :)

kızlar kendimden emin olamadım ve tek tek yazdığım mesajlara baktım ama buraya ilk gelişim belki başka yerlerde karşılaşmışızdır :))
hepinize tek tek teşekkür ederim.
hoşgeldin :3:
ben seni, birkaç gün vakit geçirdiğim diğer 2012 topiğinden hatırlıyorum :112:

tamam canım allah zihin açıklığı versin dersleri ihmal etmemek lazım bende kitap alıp başlamak istiyorum ama bende de o yok:15:
hangi kitabı almayı düşünüyorsun canım?

hoşgeldin :3:
ben seni, birkaç gün vakit geçirdiğim diğer 2012 topiğinden hatırlıyorum :112:
hehh ewet işte yaaa ben de oradan tanıyorum canım, hay aklınla bin yaşa:1::1:
bu arada hoşgeldin, nasılsın?

Sedoşş blbtb siz beraber mi gidiceksınız b.köye ben mi yanLış anLadım yoksa =)

Son düzenleme:

canım bende mi kpss'ye gireyim diye düşünüyorum birgün evet gireyim diyorum sonra kim ders çalışacak diyorum vazgeçiyorum. ama kpss ile ilgili kitap düşünüyorum canımcım

Sedoşş blbtb siz beraber mi gidiceksınız b.köye ben mi yanLış anLadım yoksa =)

evet şeker doğru anladın:34::nazar: gelmek istersen buyur canımcım:34: (gelinlik bakarız diye düşünmüştük sohbet falan)

hehh ewet işte yaaa ben de oradan tanıyorum canım, hay aklınla bin yaşa:1::1:
bu arada hoşgeldin, nasılsın?

sağol canım :112:
hoşbuldum :3:
midem ağrıyo, onun haricinde iyiyim canım, sen nasılsııın?

canım bende mi kpss'ye gireyim diye düşünüyorum birgün evet gireyim diyorum sonra kim ders çalışacak diyorum vazgeçiyorum. ama kpss ile ilgili kitap düşünüyorum canımcım

evet şeker doğru anladın:34::nazar: gelmek istersen buyur canımcım:34: (gelinlik bakarız diye düşünmüştük sohbet falan)

Yaaa çok istiyorum asLında görüşmek fLn hep beraber bişeyLer bakmak...
Ama bu ctesi haLam ve nişanLımın kuzenine sözüm var =( onLarLa kadıköye gidicez bnde ordan bakıcam geLinLik..

Ama bu ctesi haLam ve nişanLımın kuzenine sözüm var =( onLarLa kadıköye gidicez bnde ordan bakıcam geLinLik..

o zaman bir dahakine hep beraber bir buluşma gerçekleştirelim diğer topiktekiler biraraya geldiler yanılmıyorsam:44: biz niye yapmayalım ki:27::27:

ayyy kpss deme bana, ben de gireceğim, ama hiç ders çalışamam ki ben, 2010da da girdim ben, kitaplar aldım bi sürü, ama hepsi tertemiz duruyor, bi çizik bile yok üzerlerinde:60:
normalde kitap okumayı da çok severim ama aşkım askere gittiğinden beri okuduğumu anlayamıyorum, o yüzden kitap da okuyamıyorum 8 aydır:26:
sağol canım :112:
hoşbuldum :3:
midem ağrıyo, onun haricinde iyiyim canım, sen nasılsııın?
senin geçenlerde de miden ağrıyordu yanlış hatırlamıosam, sık sık oluyor mu böyle, ilaç fln kullanıo musun bunun için?
Ben de iyiyim canım aynen devam

cumartesi benim aşkım da kadıköyde olacak, ahh ahhh, kadıköy aşkımızın şahidi:31::31::69:

ayyy kpss deme bana, ben de gireceğim, ama hiç ders çalışamam ki ben, 2010da da girdim ben, kitaplar aldım bi sürü, ama hepsi tertemiz duruyor, bi çizik bile yok üzerlerinde:60:
normalde kitap okumayı da çok severim ama aşkım askere gittiğinden beri okuduğumu anlayamıyorum, o yüzden kitap da okuyamıyorum 8 aydır:26:
senin geçenlerde de miden ağrıyordu yanlış hatırlamıosam, sık sık oluyor mu böyle, ilaç fln kullanıo musun bunun için?
Ben de iyiyim canım aynen devam

cumartesi benim aşkım da kadıköyde olacak, ahh ahhh, kadıköy aşkımızın şahidi:31::31::69:

evet canım 3-4 gündür ağrıyor, bildiğim bi hastalığım yok ama 2-3 ay önce de bi 10 gün kıvrandırmıştı beni
sanki midemde bir yumruk var ve sıkıştırıyo beni, çok rahatsız oluyorum, endoskopi isterlerse diye de imtina ediyorum doktora gitmekten aslında :25::25:

neyse beklerim birkaçgün daha geçmezse giderim artık :5:

o zaman bir dahakine hep beraber bir buluşma gerçekleştirelim diğer topiktekiler biraraya geldiler yanılmıyorsam:44: biz niye yapmayalım ki:27::27:

Hngi topiktekiLer cnm?? :44:
Evet buLuşsak bütün kızLar ne güseL oLur..geLebiLicek oLanLar oLursa bi gün beLirLesek şu yoğun dönemLere girmeden önce..

evet canım 3-4 gündür ağrıyor, bildiğim bi hastalığım yok ama 2-3 ay önce de bi 10 gün kıvrandırmıştı beni
sanki midemde bir yumruk var ve sıkıştırıyo beni, çok rahatsız oluyorum, endoskopi isterlerse diye de imtina ediyorum doktora gitmekten aslında :25::25:

stresli bi durum fln yaşadıysan ondan da olabilir. 3-4 gün ağrıdı die hemen endoskopi yapmazlar canım yaa, önce ilaç tedavisi uygularlar şikayetine göre.. yine bu tedavi sonunda rahatlama olmazsa endoskopi önerirler. bence ihmal etme, belkide basit birşey yüzünden bu kadar kıvranmış olacaksın:34:

yok ben kitabı alırsam başlarım senin gibi tertemiz bırakmak canım:52::52::52:

Hngi topiktekiLer cnm?? :44:
Evet buLuşsak bütün kızLar ne güseL oLur..geLebiLicek oLanLar oLursa bi gün beLirLesek şu yoğun dönemLere girmeden önce..

2013 yılı gelinlerindeydi sanırım buluşmaları istanbul foruma gitmişlerdi:34: evet kesinlikle bir gün ayarlayayıp buluşalım organizasyonunu yapalım canımcım:46::46::46:

Geçmiş oLsun gasoom dikkat et kendine ihmaL etme =(

yok ben kitabı alırsam başlarım senin gibi tertemiz bırakmak canım:52::52::52:

2013 yılı gelinlerindeydi sanırım buluşmaları istanbul foruma gitmişlerdi:34: evet kesinlikle bir gün ayarlayayıp buluşalım organizasyonunu yapalım canımcım:46::46::46:
bravo walla, tebrik ediyorum seni:46:
ben kendimi bildim bileli ders çalışmaktan nefret ederim..:19: çok çabuk sıkılırım, mecbur kalmadıkça çalışmam fln:1:
hee öyle tembel teneke de değilimdir ama hep son gece öylesine bi çalışmışımdır sınavlarıma:60::60:
öyle böyle bitirdim üni., hemde okul 3.sü olarak bitirdim ama:32::32::65::65:

Back
X