- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
geçmiş olsun lilacım, yaa bu erkekler ne kadar kolay alışıyor yaa, ben de ağzımda yuvarlıodum walla ilk zamanlar. Hatta kayınvalideme bikere yanlışlıkla baba demiştimGünaydnn kızLarrr...RegL oLdum sbh sbh işe geLirken ayy öLüorum yaa adım atamıorum ağrıdan iLaç içtim ama inş geçer =(
Lavantacımm bakk ne güzeL stres yaptın o kdr bi de
Benimkide istemeye geLdikLeri gün anne , baba dedi..ben cok zorLandım tabii , iLk basLarda yuvarLıodum agzımda anne derken demek istemıodum..şimdi aLıştım gibiNişaNLım ooo annecim babacım agzından eksik oLmuo rahat yanii
Bnm ctesi günü rotam Kadıköyden Nişantaşına döndüAkşamLarı nişanLımın yanına giderken bakıodum vitrinLere begendıgım bi kaç modeL vardı oraya gıtmeye karar verdım
![]()

ben işteyim canım, ama bugün yarım gün, 12de çıkacağım eve gidip temizlik yapacağım:44:bende ilk bikaçkez gülten teyze dedim snr anneye dmndün annecim dedim..yağlamada sınır yok
aşkımda daha yeni yeni anneme anne dedi ilk geçen gün birde buakşam zor ya söylemek ilk ama snr alışıyor insan ..sen nerdesin tatlım ki:26:
maşallah gasocum aşkınıza nazar değimesin wallaooh ne güzel olmuş, hem nişanına gelecek olanlar hem annenin bazı şeyleri anlamış olması :13: bak herşey düzeliyor ne mutlu![]()
biz ikimiz de istemeden sonraki ilk görüşmemizde yani nişan alışverişinde anne demeye başladık
benimki anne diyo, ben annecim babacım diyorum gayet içimden gelerek, valla onlarla acayip ayrı bi aşk yaşıyoruz biz onlar bana aşık ben onlara hayran geçinip gidiyoruz çok şükür![]()
![]()