2012' de yazın evlenecekler

Günaydnn kızLarrr...RegL oLdum sbh sbh işe geLirken ayy öLüorum yaa adım atamıorum ağrıdan iLaç içtim ama inş geçer =(

Lavantacımm bakk ne güzeL stres yaptın o kdr bi de (:
Benimkide istemeye geLdikLeri gün anne , baba dedi..ben cok zorLandım tabii , iLk basLarda yuvarLıodum agzımda anne derken demek istemıodum..şimdi aLıştım gibi (: NişaNLım ooo annecim babacım agzından eksik oLmuo rahat yanii (:

Bnm ctesi günü rotam Kadıköyden Nişantaşına döndü (: AkşamLarı nişanLımın yanına giderken bakıodum vitrinLere begendıgım bi kaç modeL vardı oraya gıtmeye karar verdım :1:
geçmiş olsun lilacım, yaa bu erkekler ne kadar kolay alışıyor yaa, ben de ağzımda yuvarlıodum walla ilk zamanlar. Hatta kayınvalideme bikere yanlışlıkla baba demiştim:60::60:

:9::9::9:bende ilk bikaçkez gülten teyze dedim snr anneye dmndün annecim dedim..yağlamada sınır yok:9::9::9:aşkımda daha yeni yeni anneme anne dedi ilk geçen gün birde buakşam zor ya söylemek ilk ama snr alışıyor insan ..sen nerdesin tatlım ki:26:
ben işteyim canım, ama bugün yarım gün, 12de çıkacağım eve gidip temizlik yapacağım:44:

ooh ne güzel olmuş, hem nişanına gelecek olanlar hem annenin bazı şeyleri anlamış olması :13: bak herşey düzeliyor ne mutlu :nazar:

biz ikimiz de istemeden sonraki ilk görüşmemizde yani nişan alışverişinde anne demeye başladık
benimki anne diyo, ben annecim babacım diyorum gayet içimden gelerek, valla onlarla acayip ayrı bi aşk yaşıyoruz biz onlar bana aşık ben onlara hayran geçinip gidiyoruz çok şükür :nazar: :1::1:
maşallah gasocum aşkınıza nazar değimesin walla:nazar: biz de çok iyiyizdir kayınvalidem ve kayınpederimle maşallah, ben sevgilime söz geçiremeyince onlara şikayet ediyorum, onlarda hemen benden yana oluyorlar:1::nazar::69:

geçmiş olsun lilacım, yaa bu erkekler ne kadar kolay alışıyor yaa, ben de ağzımda yuvarlıodum walla ilk zamanlar. Hatta kayınvalideme bikere yanlışlıkla baba demiştim:60::60:

ben işteyim canım, ama bugün yarım gün, 12de çıkacağım eve gidip temizlik yapacağım:44:
,
oohh ne güzel yaa ben cumartesi bilem 7 ye kadar çalışıyorum ..buarada evlenişnce çocuğum olana kadar çalışayım diyorum yoksa kayınvalidem bizde yemek yer evinizi öyle geçersiniz diyor en azında çalışırımda eksik alırım..diğer türlü hep beraber olmaktan sıkılırım..

ayy çok güldürdün beni ya :9::9::9:baba hee bende patronuma baba demiştim zaten adam oğluna münasip görüyor beni:9::9::9::9::9:

maşallah gasocum aşkınıza nazar değimesin walla:nazar: biz de çok iyiyizdir kayınvalidem ve kayınpederimle maşallah, ben sevgilime söz geçiremeyince onlara şikayet ediyorum, onlarda hemen benden yana oluyorlar:1::nazar::69:

Ayyy Allah iyiLiğini versin cnm ne güLdürdün beni bu ağrıyLa =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ayy allah bozmasın cnm benim..inşallah bende ısınırım açıkcası pek kaynaşamadım ben genel olarak yumşak yüzlüyümdür kalp kırmak laf sokmak hiç bana göre değildir..ama çekindiğimden midir nedir tam bi kaynaşma olmadı inşallah bende çok sever sayarım..dün görümcen telde bana dediki ben daha güzel olucam gibi bişey söyledi ben daha güzel olucam kelimesini kesin kullandıda nasıl söylemişti tam cümleyi hatırlamıyorum aynısı annemde kullandığından karıştı valla:9::9::9::9:
hahha seni gaza getirmek için espiri yapmıştır :9:
yoksa kimmiş o senden güzel olacak olan, hee, yakarım ulen yakarıımm :1:

amin canıımm hepimizin muhabbeti artarak devam etsin inşallah :16: :nazar:

oohh ne güzel yaa ben cumartesi bilem 7 ye kadar çalışıyorum ..buarada evlenişnce çocuğum olana kadar çalışayım diyorum yoksa kayınvalidem bizde yemek yer evinizi öyle geçersiniz diyor en azında çalışırımda eksik alırım..diğer türlü hep beraber olmaktan sıkılırım..

ayy çok güldürdün beni ya :9::9::9:baba hee bende patronuma baba demiştim zaten adam oğluna münasip görüyor beni:9::9::9::9::9:
biz de yemeğimizi kayınvalidemde yicez bazen, çocuğuma da o bakacak inşallah, ama ben de çocuk olduktan sonra çalışmayabilirim, henüz karar vermedim.

Ayyy Allah iyiLiğini versin cnm ne güLdürdün beni bu ağrıyLa =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ehehe neyseki bozuntuya vermemişti canım benim yaa:1:

amin canıımm hepimizin muhabbeti artarak devam etsin inşallah :16: :nazar:

aminnn inşallahhh:31::nazar:

iyiyim ben de canım, saatleri sayıyorum, 1,5 saat kaldı eve gitmeme:1:

ooo tam yeşilçam olmuş walla:60:
benimki daha beni istedikleri akşam anne baba dedi benimkilere, ama ben çok zorlandım birden yabancı birine anne demeye, ama artık alıştım, kendi annem gibi geliyor kayınvalidem de:nazar:

Ohh ne güzel canım :nazar: patrona dedim yarım gün diye ama hiç sesi çıkmadı:52::52::52: işine gelmedi:20::20::20:

Günaydnn kızLarrr...RegL oLdum sbh sbh işe geLirken ayy öLüorum yaa adım atamıorum ağrıdan iLaç içtim ama inş geçer =(

Lavantacımm bakk ne güzeL stres yaptın o kdr bi de (:
Benimkide istemeye geLdikLeri gün anne , baba dedi..ben cok zorLandım tabii , iLk basLarda yuvarLıodum agzımda anne derken demek istemıodum..şimdi aLıştım gibi (: NişaNLım ooo annecim babacım agzından eksik oLmuo rahat yanii (:

Bnm ctesi günü rotam Kadıköyden Nişantaşına döndü (: AkşamLarı nişanLımın yanına giderken bakıodum vitrinLere begendıgım bi kaç modeL vardı oraya gıtmeye karar verdım :1:

geçmiş olsun tatlım.:nazar: gelinlik bakacaktın değil mi? hadi umarım içine sinen bir model bulursun:54:

bu arada cümleten Günaydıınn :3:

günaydın canımcım.
bu arada bende kayınvalideme anne diyemiyorum ...... anne diyorum :1: beni çok zorluyor:53::53::53:

Ohh ne güzel canım :nazar: patrona dedim yarım gün diye ama hiç sesi çıkmadı:52::52::52: işine gelmedi:20::20::20:

geçmiş olsun tatlım.:nazar: gelinlik bakacaktın değil mi? hadi umarım içine sinen bir model bulursun:54:

günaydın canımcım.
bu arada bende kayınvalideme anne diyemiyorum ...... anne diyorum :1: beni çok zorluyor:53::53::53:

Evet cnm geLinLik bakıcam inşş buLurum yakışan bi modeL...
Ben de kayınvaLidemi çok sevmeme rağmen zorLanıorum yaa neden biLmıorum anneme ihanet ediomuşum gibi geLio=( haLbuki o bana daha söz-nişan yokken biLe kızım , kuzucum fLn die hitap ediodu...

canımcım ciddiye almadım zaten istediği kadar senden güzelim desin:9::9::9:ama garibime gitti ben öyle bi kelime kullanmazdım gelinimize karşı yakın buldu heralde beni.:9::9::9:bugün o kadar mutluyum ki uçuyorum desem yeri var nişanlanmaya az kaldı aşkımla kayınvalidem nişandan sonra bizde kalıcak kısmetse asker düğününe gidicez ohn ohhh annem damadını seviyor damat beni seviyor ben damadı seviyorum damat hepimizi seviyoruz hepimiz damadı seviyoruz :9::9::9::9::9::9::9::9:

Ben de kayınvaLidemi çok sevmeme rağmen zorLanıorum yaa neden biLmıorum anneme ihanet ediomuşum gibi geLio=( haLbuki o bana daha söz-nişan yokken biLe kızım , kuzucum fLn die hitap ediodu...

ben dün akşam telde hemde annemin yanında anne dedim annemin bir bakışı var..:27:kayınvalidemde birtanem aşkım kızım der bana sağolsun hep böyle olsun inşallah..SİZLERİNDE AĞZININ TADI BOZULMASIN

:21::21: aynen bende de o var canımcım annemden başkasına anne diyemiyorum ama alışacağız artık. benim bir arkadaşım yeni evlendi kayınvalidesine abla diyor:37: :9::9::9::9:

canımcım ciddiye almadım zaten istediği kadar senden güzelim desin:9::9::9:ama garibime gitti ben öyle bi kelime kullanmazdım gelinimize karşı yakın buldu heralde beni.:9::9::9:bugün o kadar mutluyum ki uçuyorum desem yeri var nişanlanmaya az kaldı aşkımla kayınvalidem nişandan sonra bizde kalıcak kısmetse asker düğününe gidicez ohn ohhh annem damadını seviyor damat beni seviyor ben damadı seviyorum damat hepimizi seviyoruz hepimiz damadı seviyoruz :9::9::9::9::9::9::9::9:

=)))))) aLLah tadınızı bozmasın canımmm bnmm :16:

işine gelmemiş demek ki:1:

aynen, sanki anneme ihanet ediyorum gibi geliyordu ilk zamanlar...

gitmesin kuşum garibine, espiri yapmıştır o, sen söylemezsin ama o espirilidir söyler, bişey olmaz :70:

oh ne güzel, herkes birbirini seviyor, maşallah :nazar:

Kızlar herkese iyi haftasonları, şimdiden cumhuriyet bayramımızı kutlyorum ve müsadenizi isteyip aranızdan ayrılıyorum:54:

ben dün akşam telde hemde annemin yanında anne dedim annemin bir bakışı var..:27:kayınvalidemde birtanem aşkım kızım der bana sağolsun hep böyle olsun inşallah..SİZLERİNDE AĞZININ TADI BOZULMASIN

:1: kayınvalideme annecim demesem benim annem bana kızar zaten ya
mesela kuzenim evlenirken zorlanmıştı biraz, annem bayağı uğraşmıştı anne desin diye, yengem de durup bakıyodu kenardan :1:
işte anneden anneye de fark ediyo galiba :)

ben haftanın en az bir iki günü mutlaka ararım kayınvalidemi, yani ben ailemden öyle gördüm, o yüzden hiç ihmal etmem
hatta pazar günkü kurandan sonra konuşmamıştık, dalgınlığıma gelmiş unutmuşum, dün annem de teyzem de ara bugün mutlaka ihmal etme sakın dediler
aradım yine kapatırken sordum bir isteğin ihtiyacın var mı diye, anacım o da bir mutlu oluyo ben aradığımda sorduğumda, sırf bir insanı mutlu etmek için bile olsa yapılır yani :16:

:21::21: aynen bende de o var canımcım annemden başkasına anne diyemiyorum ama alışacağız artık. benim bir arkadaşım yeni evlendi kayınvalidesine abla diyor:37: :9::9::9::9:

abLa da oLmaz yaaa (: bari ... teyze fLn dese :1:

Kızlar herkese iyi haftasonları, şimdiden cumhuriyet bayramımızı kutlyorum ve müsadenizi isteyip aranızdan ayrılıyorum:54:

GüLe güLe canımmm kendine ii bk görüşürüzzz :16:

sağol canım senin deee :72:

bu arada unuttum affola, hayırlı cumalar, tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle.. :16:

:1: kayınvalideme annecim demesem benim annem bana kızar zaten ya
mesela kuzenim evlenirken zorlanmıştı biraz, annem bayağı uğraşmıştı anne desin diye, yengem de durup bakıyodu kenardan :1:
işte anneden anneye de fark ediyo galiba :)

ben haftanın en az bir iki günü mutlaka ararım kayınvalidemi, yani ben ailemden öyle gördüm, o yüzden hiç ihmal etmem
hatta pazar günkü kurandan sonra konuşmamıştık, dalgınlığıma gelmiş unutmuşum, dün annem de teyzem de ara bugün mutlaka ihmal etme sakın dediler
aradım yine kapatırken sordum bir isteğin ihtiyacın var mı diye, anacım o da bir mutlu oluyo ben aradığımda sorduğumda, sırf bir insanı mutlu etmek için bile olsa yapılır yani :16:

Aynııı şekiLde gasocuum bnm annemde kızar anne demeyince..bak onun oğLu nası bize annecim annecim dıo sen de diiceksin artık onLar da snn aiLen fLn dıo gazLıo beni (:
Bende 1 gün aramasam hemen arıo kayınvaLidem bi sorun mu var kızım noLdu nie aramadın dıe =) hemen hemen hergün ya da 2 gun arayLa konuşuoruz...o da arıo bende güzeL oLuo...soruo bi ihtiyacın varmı die sesim telde kötüyse hemen panik yapıo bişey mi oLdu nie moraLin bozuk fLn..bnde soruorum bişeye ihtiyacı oLup oLmadığını öLe yuvarLanıp gidioruz (:

Back
X