2012' de yazın evlenecekler

GÜNAYDIN KIZLAR....

akşam ki muhabbetinize baktım azıcık üzüldüm ya ..bıraktım okumayı allah mekanını cennet eylesin..

kızlar inşallah nişanım çok güzel olucak..annem köye gitmişti annaneme asker düğünü ertelenmiş bisonraki akşama köydekilerde gelicek birde annem herkesi oynayın diye tehtid etmiş bende siizn düğününüzde oynamam diye :9::9::9:birde bi arkadaşım daha var oda nişanlanıcak annesi annemle konuşurken ağlamış yalnız kalıcam çok kötüyüm diye annemede dank etmiş lavnatayı üzmücem kırmıcam diye karar almış...

Bu sabah topiği ben açayım bakalım.:1:
herkese günaydın kısçeler:32::32:

günaydın canım:34:

GÜNAYDIN KIZLAR....

akşam ki muhabbetinize baktım azıcık üzüldüm ya ..bıraktım okumayı allah mekanını cennet eylesin..

kızlar inşallah nişanım çok güzel olucak..annem köye gitmişti annaneme asker düğünü ertelenmiş bisonraki akşama köydekilerde gelicek birde annem herkesi oynayın diye tehtid etmiş bende siizn düğününüzde oynamam diye :9::9::9:birde bi arkadaşım daha var oda nişanlanıcak annesi annemle konuşurken ağlamış yalnız kalıcam çok kötüyüm diye annemede dank etmiş lavnatayı üzmücem kırmıcam diye karar almış...

demekki senin bu kadar takmana değdi mi? herşey senin mutlu olman için:nazar: ve onlarda mutlaka stres yapıyorlardır.:27:

GÜNAYDIN KIZLAR....

günaydın canım, köydekilerin gelecek olmasına sevindim..
Ama geçmişi okumamıştım ben, kim ölmüş ki:26:

günaydın canım, köydekilerin gelecek olmasına sevindim..
Ama geçmişi okumamıştım ben, kim ölmüş ki:26:

havinglz in arkadaşı sanırım cnm..

evet bende gelcek olmalarına sevindim..1 saat durup gitmelerine çok üzülürdüm..neyseki herşey yolunda:9::9:annem dün aşkımla konuştum oğlum senden ricam uzak durma mesafeli durma dedi ben damatları daha çok seviyorum dedi benimkide annecim demiş annemde oğluum dedi akşam bi yeşilcam yaptık yani:9:

iyiyim şeker sen nasılsın?
evet kim vefat etmiş:26: bende hiç geçmişe bakmadım:37:
iyiyim ben de canım, saatleri sayıyorum, 1,5 saat kaldı eve gitmeme:1:

evet bende gelcek olmalarına sevindim..1 saat durup gitmelerine çok üzülürdüm..neyseki herşey yolunda:9::9:annem dün aşkımla konuştum oğlum senden ricam uzak durma mesafeli durma dedi ben damatları daha çok seviyorum dedi benimkide annecim demiş annemde oğluum dedi akşam bi yeşilcam yaptık yani:9:
ooo tam yeşilçam olmuş walla:60:
benimki daha beni istedikleri akşam anne baba dedi benimkilere, ama ben çok zorlandım birden yabancı birine anne demeye, ama artık alıştım, kendi annem gibi geliyor kayınvalidem de:nazar:

Günaydnn kızLarrr...RegL oLdum sbh sbh işe geLirken ayy öLüorum yaa adım atamıorum ağrıdan iLaç içtim ama inş geçer =(

Lavantacımm bakk ne güzeL stres yaptın o kdr bi de (:
Benimkide istemeye geLdikLeri gün anne , baba dedi..ben cok zorLandım tabii , iLk basLarda yuvarLıodum agzımda anne derken demek istemıodum..şimdi aLıştım gibi (: NişaNLım ooo annecim babacım agzından eksik oLmuo rahat yanii (:

Bnm ctesi günü rotam Kadıköyden Nişantaşına döndü (: AkşamLarı nişanLımın yanına giderken bakıodum vitrinLere begendıgım bi kaç modeL vardı oraya gıtmeye karar verdım :1:

benimki daha beni istedikleri akşam anne baba dedi benimkilere, ama ben çok zorlandım birden yabancı birine anne demeye, ama artık alıştım, kendi annem gibi geliyor kayınvalidem de:nazar:

:9::9::9:bende ilk bikaçkez gülten teyze dedim snr anneye dmndün annecim dedim..yağlamada sınır yok:9::9::9:aşkımda daha yeni yeni anneme anne dedi ilk geçen gün birde buakşam zor ya söylemek ilk ama snr alışıyor insan ..sen nerdesin tatlım ki:26:

GÜNAYDIN KIZLAR....

ooh ne güzel olmuş, hem nişanına gelecek olanlar hem annenin bazı şeyleri anlamış olması :13: bak herşey düzeliyor ne mutlu :nazar:

biz ikimiz de istemeden sonraki ilk görüşmemizde yani nişan alışverişinde anne demeye başladık
benimki anne diyo, ben annecim babacım diyorum gayet içimden gelerek, valla onlarla acayip ayrı bi aşk yaşıyoruz biz onlar bana aşık ben onlara hayran geçinip gidiyoruz çok şükür :nazar: :1::1:

Günaydnn kızLarrr...RegL oLdum sbh sbh işe geLirken ayy öLüorum yaa adım atamıorum ağrıdan iLaç içtim ama inş geçer =(

Lavantacımm bakk ne güzeL stres yaptın o kdr bi de (:
Benimkide istemeye geLdikLeri gün anne , baba dedi..ben cok zorLandım tabii , iLk basLarda yuvarLıodum agzımda anne derken demek istemıodum..şimdi aLıştım gibi (: NişaNLım ooo annecim babacım agzından eksik oLmuo rahat yanii (:

Bnm ctesi günü rotam Kadıköyden Nişantaşına döndü (: AkşamLarı nişanLımın yanına giderken bakıodum vitrinLere begendıgım bi kaç modeL vardı oraya gıtmeye karar verdım :1:

geçmiş olsun cnm ilaç alman iyi olmuş ben almak istemiyorum normalde çekiyorum bazen körü körüne ağrıyı

evet çok şükür stres yok iyi herşey şuan..

kızlar bişey daha sorayım ben kolye baktım ama açıkcası hepsi dandik pek hoşuma giden olmadı acaba diyorum kolye nasılsa takıcaklar ya hiç kolye takmayayım ama taşlı taç takayım onda karar veremedim annem iki kolye birden sonra çirkin durur hiç takma boş kalsın dedi sizde boş boyun kötümü

ooh ne güzel olmuş, hem nişanına gelecek olanlar hem annenin bazı şeyleri anlamış olması :13: bak herşey düzeliyor ne mutlu :nazar:

biz ikimiz de istemeden sonraki ilk görüşmemizde yani nişan alışverişinde anne demeye başladık
benimki anne diyo, ben annecim babacım diyorum gayet içimden gelerek, valla onlarla acayip ayrı bi aşk yaşıyoruz biz onlar bana aşık ben onlara hayran geçinip gidiyoruz çok şükür :nazar: :1::1:

ayy allah bozmasın cnm benim..inşallah bende ısınırım açıkcası pek kaynaşamadım ben genel olarak yumşak yüzlüyümdür kalp kırmak laf sokmak hiç bana göre değildir..ama çekindiğimden midir nedir tam bi kaynaşma olmadı inşallah bende çok sever sayarım..dün görümcen telde bana dediki ben daha güzel olucam gibi bişey söyledi ben daha güzel olucam kelimesini kesin kullandıda nasıl söylemişti tam cümleyi hatırlamıyorum aynısı annemde kullandığından karıştı valla:9::9::9::9:

Back
X