Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlenecekleri Allah'ım mesut etsin inş.
bu gece ben de erkenden kaçar
iyi geceleerr![]()
Bu sabah topiği ben açayım bakalım.
herkese günaydın kısçeler![]()
GÜNAYDIN KIZLAR....
akşam ki muhabbetinize baktım azıcık üzüldüm ya ..bıraktım okumayı allah mekanını cennet eylesin..
kızlar inşallah nişanım çok güzel olucak..annem köye gitmişti annaneme asker düğünü ertelenmiş bisonraki akşama köydekilerde gelicek birde annem herkesi oynayın diye tehtid etmiş bende siizn düğününüzde oynamam diyebirde bi arkadaşım daha var oda nişanlanıcak annesi annemle konuşurken ağlamış yalnız kalıcam çok kötüyüm diye annemede dank etmiş lavnatayı üzmücem kırmıcam diye karar almış...
GÜNAYDIN KIZLAR....
akşam ki muhabbetinize baktım azıcık üzüldüm ya ..bıraktım okumayı allah mekanını cennet eylesin..
kızlar inşallah nişanım çok güzel olucak..annem köye gitmişti annaneme asker düğünü ertelenmiş bisonraki akşama köydekilerde gelicek birde annem herkesi oynayın diye tehtid etmiş bende siizn düğününüzde oynamam diyebirde bi arkadaşım daha var oda nişanlanıcak annesi annemle konuşurken ağlamış yalnız kalıcam çok kötüyüm diye annemede dank etmiş lavnatayı üzmücem kırmıcam diye karar almış...
günaydın tatlım, nasılsın?günaydın canım![]()
günaydın tatlım, nasılsın?
günaydın canım, köydekilerin gelecek olmasına sevindim..
Ama geçmişi okumamıştım ben, kim ölmüş ki:26:
iyiyim ben de canım, saatleri sayıyorum, 1,5 saat kaldı eve gitmemeiyiyim şeker sen nasılsın?
evet kim vefat etmiş:26: bende hiç geçmişe bakmadım![]()
ooo tam yeşilçam olmuş wallahavinglz in arkadaşı sanırım cnm..
evet bende gelcek olmalarına sevindim..1 saat durup gitmelerine çok üzülürdüm..neyseki herşey yolundaannem dün aşkımla konuştum oğlum senden ricam uzak durma mesafeli durma dedi ben damatları daha çok seviyorum dedi benimkide annecim demiş annemde oğluum dedi akşam bi yeşilcam yaptık yani
![]()
havinglz in arkadaşı sanırım cnm..
evet bende gelcek olmalarına sevindim..1 saat durup gitmelerine çok üzülürdüm..neyseki herşey yolundaannem dün aşkımla konuştum oğlum senden ricam uzak durma mesafeli durma dedi ben damatları daha çok seviyorum dedi benimkide annecim demiş annemde oğluum dedi akşam bi yeşilcam yaptık yani
![]()
iyiyim ben de canım, saatleri sayıyorum, 1,5 saat kaldı eve gitmeme
ooo tam yeşilçam olmuş walla
benimki daha beni istedikleri akşam anne baba dedi benimkilere, ama ben çok zorlandım birden yabancı birine anne demeye, ama artık alıştım, kendi annem gibi geliyor kayınvalidem de![]()
ooh ne güzel olmuş, hem nişanına gelecek olanlar hem annenin bazı şeyleri anlamış olması :13: bak herşey düzeliyor ne mutluGÜNAYDIN KIZLAR....
biz ikimiz de istemeden sonraki ilk görüşmemizde yani nişan alışverişinde anne demeye başladıkiyiyim ben de canım, saatleri sayıyorum, 1,5 saat kaldı eve gitmeme
ooo tam yeşilçam olmuş walla
benimki daha beni istedikleri akşam anne baba dedi benimkilere, ama ben çok zorlandım birden yabancı birine anne demeye, ama artık alıştım, kendi annem gibi geliyor kayınvalidem de![]()
Günaydnn kızLarrr...RegL oLdum sbh sbh işe geLirken ayy öLüorum yaa adım atamıorum ağrıdan iLaç içtim ama inş geçer =(
Lavantacımm bakk ne güzeL stres yaptın o kdr bi de
Benimkide istemeye geLdikLeri gün anne , baba dedi..ben cok zorLandım tabii , iLk basLarda yuvarLıodum agzımda anne derken demek istemıodum..şimdi aLıştım gibiNişaNLım ooo annecim babacım agzından eksik oLmuo rahat yanii
Bnm ctesi günü rotam Kadıköyden Nişantaşına döndüAkşamLarı nişanLımın yanına giderken bakıodum vitrinLere begendıgım bi kaç modeL vardı oraya gıtmeye karar verdım
![]()
ooh ne güzel olmuş, hem nişanına gelecek olanlar hem annenin bazı şeyleri anlamış olması :13: bak herşey düzeliyor ne mutlu![]()
biz ikimiz de istemeden sonraki ilk görüşmemizde yani nişan alışverişinde anne demeye başladık
benimki anne diyo, ben annecim babacım diyorum gayet içimden gelerek, valla onlarla acayip ayrı bi aşk yaşıyoruz biz onlar bana aşık ben onlara hayran geçinip gidiyoruz çok şükür![]()
![]()