2012' de yazın evlenecekler

bence abartı pahalı çünkü o kadar büyük tepsiyi neye kullanırım bilmiyorum,yerde de yemek yemeyi başaramayan bir çiftiz,rahatsız bir durum yani o nedenle pahaaalı....:1:

e kullanamamak başka bişey tabi sedoşum aynen bizde de çok işe yaramaz sanırım, o yüzden benim için fuzuli bir masraf olabilir :114:

Selamlar hatunlarrrrrrrrrrrr az fatmagüle baktım sonrada nişanlımla tele geçtim uyudu yine görevi varda:43::43:
Sizler ne yapıyosunuz bakim:21::21:

gözün aydın canım küpeleri bulmana da sevindim

foto çekmeye çalış kuzu merak ederizzzz

kullanılır tabi casnım hem moda ,hem de renkerli falan çok güzelmiş bence.

sipidimmmmm nassın cicim???? o kadar topiklerinde gezdimm çotanakta muhabbetimiz oldu çok ama fotolarını hala göremedim ben düğündekileri. topik açmıcan mı:1:

aramıza hoşgeldinnn:38:

çok geçmiş olsun:38:

güle güle kullanın canımm:38:

benim de saçlarım çok dökülüyıor,zaten ince telli.kel kalıcam yakında:18:

süsleriniz çok güzelmiş iyiki kırmızı olanı seçmişssin

leopar mıııııııı.52:tam bir leopar hastasıyım ben valla bnce hemen almalısın oniii:1: küçük olsa da günlük eşinle kullanırsın bence.

başınız sağolsun canım:38:

Van depreminde vefat eden Aylin öğretmen de benim çocukluktan arkadaşımdı,çok üzgünüm:43:

Mevsimsel olarakta dökülüyor olabılır cnm ... Dışarı çıktığımda leopar tepsiye bi göz atcam artık bu arada başın saolsun cnm :50:

kızlar ben yatayım kısmetse yarın çarşı pazar gezeceğim tabi babam itiraz etmezse :1::9: adamın canına tak etti çeyizde çeyiz:9: çalışmadığım için paralar ondan çıkıyor tabi:9::9:
diyo ki "hani bitmişti kızım çeyiz işi"
diyorum "bitti baba"
"ee o zaman daha ne alıyorsun"
"ama baba napayım çok güseeeel...":9:
iyi geceler kızlaaaar,öpüyorum hepinizi,iyi uykulaaaar:16:

kızlar ben yatayım kısmetse yarın çarşı pazar gezeceğim tabi babam itiraz etmezse :1::9: adamın canına tak etti çeyizde çeyiz:9: çalışmadığım için paralar ondan çıkıyor tabi:9::9:
diyorum "bitti baba"
canıımm iyi uykular :1::1:

diyorum "bitti baba"

Valla aynen cnm :1: :1:
öpüldün muahhhhhhhh iyi uykular :70:

Back
X