- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
sağolasın, geçicek inş. :114:çok geçmiş olsun
Van depreminde vefat eden Aylin öğretmen de benim çocukluktan arkadaşımdı,çok üzgünüm![]()
bu arada senin de başın sağolsun ayrıca

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolasın, geçicek inş. :114:çok geçmiş olsun
Van depreminde vefat eden Aylin öğretmen de benim çocukluktan arkadaşımdı,çok üzgünüm![]()
yerde yemek yemek için derken? tepsi mi bu?![]()
edit : ikea stockholm tepsi imiş :)) çapı 56 cm, fiyatı 37,95-TL imiş :)
tepsi tabeeeo ıkeaya bi gidemedim yaa 37,95 te iyimiş maşallah
![]()
abartı pahalı yaaa...
tepsi tabeeeo ıkeaya bi gidemedim yaa 37,95 te iyimiş maşallah
![]()
ya 56cm çapındaki bi tepsi için eh işte aslında, yani ne ucuz ne çok pahalı, yani bence![]()
bence abartı pahalı çünkü o kadar büyük tepsiyi neye kullanırım bilmiyorum,yerde de yemek yemeyi başaramayan bir çiftiz,rahatsız bir durum yani o nedenle pahaaalı....![]()
Selamlar hatunlarrrrrrrrrrrr az fatmagüle baktım sonrada nişanlımla tele geçtim uyudu yine görevi varda
Sizler ne yapıyosunuz bakim![]()
gözün aydın canım küpeleri bulmana da sevindim
foto çekmeye çalış kuzu merak ederizzzz
kullanılır tabi casnım hem moda ,hem de renkerli falan çok güzelmiş bence.
sipidimmmmm nassın cicim???? o kadar topiklerinde gezdimm çotanakta muhabbetimiz oldu çok ama fotolarını hala göremedim ben düğündekileri. topik açmıcan mı
aramıza hoşgeldinnn
çok geçmiş olsun
güle güle kullanın canımm
benim de saçlarım çok dökülüyıor,zaten ince telli.kel kalıcam yakında:18:
süsleriniz çok güzelmiş iyiki kırmızı olanı seçmişssin
leopar mıııııııı.52:tam bir leopar hastasıyım ben valla bnce hemen almalısın oniiiküçük olsa da günlük eşinle kullanırsın bence.
başınız sağolsun canım
selamlar canım,napalım valla... yatarak tv izliyorum,göbüşümün üstünde de bilgisayar sizlere yazıorum![]()
hoşgeldin yavruşSelamlar hatunlarrrrrrrrrrrr az fatmagüle baktım sonrada nişanlımla tele geçtim uyudu yine görevi varda
Sizler ne yapıyosunuz bakim![]()
selamlar canım,napalım valla... yatarak tv izliyorum,göbüşümün üstünde de bilgisayar sizlere yazıorum![]()
canıımm iyi uykularkızlar ben yatayım kısmetse yarın çarşı pazar gezeceğim tabi babam itiraz etmezseadamın canına tak etti çeyizde çeyiz
çalışmadığım için paralar ondan çıkıyor tabi
diyo ki "hani bitmişti kızım çeyiz işi"
diyorum "bitti baba"
"ee o zaman daha ne alıyorsun"
"ama baba napayım çok güseeeel..."
iyi geceler kızlaaaar,öpüyorum hepinizi,iyi uykulaaaar![]()
ii qeceler tatlım keyifli alışverişler yarıniyi geceler kızlaaaar,öpüyorum hepinizi,iyi uykulaaaar![]()
kızlar ben yatayım kısmetse yarın çarşı pazar gezeceğim tabi babam itiraz etmezseadamın canına tak etti çeyizde çeyiz
çalışmadığım için paralar ondan çıkıyor tabi
diyo ki "hani bitmişti kızım çeyiz işi"
diyorum "bitti baba"
"ee o zaman daha ne alıyorsun"
"ama baba napayım çok güseeeel..."
iyi geceler kızlaaaar,öpüyorum hepinizi,iyi uykulaaaar![]()