Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy tanesimi yok artık yaaaaaaaaaaaaa![]()
2 tanesi rahat 1.5oo e geliyor çok pahalı inş ucuzunu bulurum
babydoll çok sevıyorum cnm çok şirin ve güzel bence çıktığında hemen alırsın![]()
özelliği ne biliyor musun kuzum,biz beğeniyoruz ya herkes aynı şekilde beğeniyor talep var alıcı var diye bindirdikçe bindiriyorlar..1 milyara köşe takımı alırım oturma odama yaa![]()
inşallah bulursun canım...
evet ya çok seksiler valla hahahaha..hele bir mor vardı,o çok güseldi![]()
Haklısın valla canım biz istiyoruz aslında köşe takımı alacağız ama kazıklanmak da istemiyoruzresmen dolandırıcılık sanki altın kaplama
![]()
Kızlar ahu lingerie den gecelik aldım çok ucuzdu ama geldm gıydım nasıl oldu bakayım dedim iğrenççççççççççç oldu![]()
![]()
![]()
hiç beğenmedim yaaaaaaaaaa ve s beden bi geniş bi tuaf görursenız sakın almayın fotosunu koyucam bırazdan
bende anlamadım ne özelliği var ama öyleydi canım
mesela; fiyatı indirimli 832 TL imiş
Eki Görüntüle 280259
bende anlamadım ne özelliği var ama öyleydi canım
mesela; fiyatı indirimli 832 TL imiş
Eki Görüntüle 280259
Ouwwwwwwwwwwwwwww mor a bayılırımmmmmSiyahıda çok beğeniyorum kızlar çok seksi
dimi
![]()
bekliyoruz resim canımo kadar alıyoruz işe yaracakmı acaba
![]()
abartmışlar ama güselmiş valla
![]()
Benim koydugum model bundan muhtemelen ucuzdur cnm cunku bu daha bi gösterişli ama ucuz olsunda ne kadar ucuz olsun yani çok pahalılar![]()
siyahım var ama mor ve kırmızım yok sanırım öyle alıcamsiyah süper yaa acaip seksi,renk bi kere asil bir renk... ünvde siyahtan başka renk giymiyordum gothic takılıyordum
tabi dış kıyafet olarak...
bir gün koyu mavi bir tişörtle gitmiştim okula,bir arkadaşım dediydi ki ssedoshh eskiden metalciydin,şimdi mavi giydin ametalci mi oluyorsunevet ya ben eskiden metalciydim ünvde.heyy Allahım şimdi dinleyemiyorum kafam şişiyor adamlar böğürdükçe...yaşlandım galiba..
işte ortam nasılsa öyle oluyorsun,o dönem metalciydi ayrıldığım sevgilim![]()
Eki Görüntüle 280261
İşte bu kızlar bunun kırmızısı içinde string de var heveslendm gydım nasıl olucak diye hiç hoş olmadı keşke değiştirseymişim öyle kaldı gerçi çok pahalı birşey değildi neyseki.
niye kız güselmiş bence,nesini beğenmedin?
zaten 5 saniye giyeceksin sonrası malumkocişin beğenir koy yine de çeyizine boşveeeer
![]()
iyiymişşşşş...yok canım izlemedim ben onu hiç videolardan gördüm,izledimm..hangi kanalda ne zaman oluyo bilmiyorum izlicem ama
![]()
5 saniye mi![]()
Siyah çok asil bendede siyah var bı kaç tane çeyizimde şimdilik kırmızı çok az .siyahım var ama mor ve kırmızım yok sanırım öyle alıcamsiyah süper yaa acaip seksi,renk bi kere asil bir renk... ünvde siyahtan başka renk giymiyordum gothic takılıyordum
tabi dış kıyafet olarak...
bir gün koyu mavi bir tişörtle gitmiştim okula,bir arkadaşım dediydi ki ssedoshh eskiden metalciydin,şimdi mavi giydin ametalci mi oluyorsunevet ya ben eskiden metalciydim ünvde.heyy Allahım şimdi dinleyemiyorum kafam şişiyor adamlar böğürdükçe...yaşlandım galiba..
işte ortam nasılsa öyle oluyorsun,o dönem metalciydi ayrıldığım sevgilim![]()
niye kız güselmiş bence,nesini beğenmedin?
zaten 5 saniye giyeceksin sonrası malumkocişin beğenir koy yine de çeyizine boşveeeer
![]()
Siyah çok asil bendede siyah var bı kaç tane çeyizimde şimdilik kırmızı çok az .
Metalcimi ALLAH seniiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Olsun bu tarzın daha hoş
Yok cnm gıydım iğrenç oldu ben dar şeyleride çok severimhadi bu geniş ama kalçaya dogru öle bi iniyoki gülmekten öldüö fotodaki gb değil
![]()
tabi yani bilmiorum ama 5 sn etkilenmesi için yeter hahaha![]()