Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eskiden magzaların önunden geçerken jartiyer giyen varmıdır acaba diye düşünür dururdum pek beğenmezdim şimdi nedense çeyizime almak için sabırsızlanıyorum hoşuma gitmeye başladı ayhhhh![]()
hemen ekliyim bak benim bulduğum bikaç taneayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy evet evet gaso onları şettttttttdiydimmmmmm![]()
Çok şükür cnm o inanılmaz geceyi bizler yaşadık sıra sende![]()
ya ben bunları çok seviyorum, aslında berjer değil bunlar ama ben berjer olarak da seviyorumm, köşe takımına berjer yapılınca hele kontras renk ve desenlerle bayılıyorum o zamanbende çok seviorum onları ama benim mutfağıma sığarlarmı emin değilimm .. oturma odama alsammı die düşünüorum 2 tekli desenli..aynı şeydenmi bahsediorus acepp:26::26::26::26:
4 diyorum ben5 saniye mi![]()
ben bide yatakk odama bundan alacağım iştee grisini tahta kısımları beyaz fuşya kırlenti varhatta benim bildiğim berjer buu;
Eki Görüntüle 280301
canlaaar ben geldim neler konuşmuşsunuz bölebende çok fazla gecelik aldım ama giyince yakıştıramıyorum nedense
![]()
hoşgeldin canımcımmm...
olsun kocişin yakıştırır merak etme![]()
selamlar :)
Yeni üyenin İlk mesajı bu :) bi süredir dışarıdan gizli gizlitakip edıodum en sonunda üye oldum :)
Bende bu yaz (kesin olmamakla berabr) evlenmek üzere olanlardanım...Nişanım ocak ayı gibi olacak ama gel gör ki kafama taktıgım seyler varBunlardan biri Nişan kıyafetım birideeee dişimdeki teller püf
![]()
bir takipçi daha kk ya adım atmış bulunmaktaselamlar :)
Yeni üyenin İlk mesajı bu :) bi süredir dışarıdan gizli gizlitakip edıodum en sonunda üye oldum :)
Bende bu yaz (kesin olmamakla berabr) evlenmek üzere olanlardanım...Nişanım ocak ayı gibi olacak ama gel gör ki kafama taktıgım seyler varBunlardan biri Nişan kıyafetım birideeee dişimdeki teller püf
![]()
ooooo hanımlar aşmışız muhabbeti. babydoller gecelikler falan. maşallah allah muhabbetinizi arttırsın. adamları kalpten götürmeyin de ilk geceden
hayırlı olsun ve hoşgeldin. sevgilin seni beğeniyosa neyi takıyosunki kafana. sağlığın için kullanıyosun onu sonuçta
kızlar bişey soracağım size? biz evde beko kullanıyoruz çamaşır makinemizi,geçen sene beko kurutma makinesi de aldık ve memnunuz..
ben kendi evime samsung ya da hotpoint almayı düşünüyorum çamaşır makinemi,nişanlım da kurutma makinesi de alalım diye tutturdu.ama en uygun olanlar bekoda şu anda.biz şimdi evde çamaşır makinesinin üstünde kullanıyoruz kurutma makinemizi..
ama ben başka marka istediğim için yine üst üste kullanılır mı acaba? öyle kullananınız var mı evde ya da öyle kullanan bir tanıdığınız var mı?kullanılıyor mu öyle de?
hoşgeldin datlumcanlaaar ben geldim neler konuşmuşsunuz bölebende çok fazla gecelik aldım ama giyince yakıştıramıyorum nedense
![]()
hemen ekliyim bak benim bulduğum bikaç tane
bu arada ilk resimdeki mor un fiyatı 250-TL
Eki Görüntüle 280268 Eki Görüntüle 280269 Eki Görüntüle 280271 Eki Görüntüle 280272 Eki Görüntüle 280273
bu daaa gül mutağııı :) mustafanın oturduğu koltuk..
Eki Görüntüle 280274
ya ben bunları çok seviyorum, aslında berjer değil bunlar ama ben berjer olarak da seviyorumm, köşe takımına berjer yapılınca hele kontras renk ve desenlerle bayılıyorum o zaman
ama bir de, döşemesiyle falan sandalyelerle takım yapılıyor ve yemek masasının iki başına koyuluyor ve ben öyle yapmayı istiyorum :)
yoksa mutfağa sığmayabilir tabi..
4 diyorum bendaha fazla kalmaz üstte o
![]()
hayırlı olsun ve hoşgeldin. sevgilin seni beğeniyosa neyi takıyosunki kafana. sağlığın için kullanıyosun onu sonuçta
valla anacım benimki kesin gider![]()
Teşekkür ederimYok öyle deil kafama taktıgım sey nişanda çekilecek oldugum fotolar tellerim gözukmesın dıye hep gülümsüyorum yani dudaklarım hep kapalı e bütün fotolarda da öle put gibi duracakta deılım ki mutlaka gözukucek geri dönüşü olmayan bi anın kötü görselı olacak o da :S
canım üst kattaki yengem arçelik veya beko tam emin değilim ayrı kullanıyo ama üst üste değillerkızlar bişey soracağım size? biz evde beko kullanıyoruz çamaşır makinemizi,geçen sene beko kurutma makinesi de aldık ve memnunuz..
ben kendi evime samsung ya da hotpoint almayı düşünüyorum çamaşır makinemi,nişanlım da kurutma makinesi de alalım diye tutturdu.ama en uygun olanlar bekoda şu anda.biz şimdi evde çamaşır makinesinin üstünde kullanıyoruz kurutma makinemizi..
ama ben başka marka istediğim için yine üst üste kullanılır mı acaba? öyle kullananınız var mı evde ya da öyle kullanan bir tanıdığınız var mı?kullanılıyor mu öyle de?
ay josephine koltuukkk, bayılıyoruumm, kuzenim yaptırdı birtane yatak odasına bordo şarap rengi kadifedenben bide yatakk odama bundan alacağım iştee grisini tahta kısımları beyaz fuşya kırlenti varhatta benim bildiğim berjer buu;
Eki Görüntüle 280301