2012' de yazın evlenecekler

Kızlar ahu lingerie den gecelik aldım çok ucuzdu ama geldm gıydım nasıl oldu bakayım dedim iğrenççççççççççç oldu:1: :1: :1: :1:
hiç beğenmedim yaaaaaaaaaa ve s beden bi geniş bi tuaf görursenız sakın almayın fotosunu koyucam bırazdan

Son düzenleme:
Ayyyy tanesimi yok artık yaaaaaaaaaaaaa :1: :1: 2 tanesi rahat 1.5oo e geliyor çok pahalı inş ucuzunu bulurum

babydoll çok sevıyorum cnm çok şirin ve güzel bence çıktığında hemen alırsın :52:

inşallah bulursun canım...

evet ya çok seksiler valla hahahaha..hele bir mor vardı,o çok güseldi:17::23:

özelliği ne biliyor musun kuzum,biz beğeniyoruz ya herkes aynı şekilde beğeniyor talep var alıcı var diye bindirdikçe bindiriyorlar..1 milyara köşe takımı alırım oturma odama yaa:9:

Haklısın valla canım biz istiyoruz aslında köşe takımı alacağız ama kazıklanmak da istemiyoruz :34:resmen dolandırıcılık sanki altın kaplama:41::41::41:

Kızlar ahu lingerie den gecelik aldım çok ucuzdu ama geldm gıydım nasıl oldu bakayım dedim iğrenççççççççççç oldu:1: :1: :1: :1:
hiç beğenmedim yaaaaaaaaaa ve s beden bi geniş bi tuaf görursenız sakın almayın fotosunu koyucam bırazdan

bekliyoruz resim canım:46: o kadar alıyoruz işe yaracakmı acaba:27::48::48:

Ouwwwwwwwwwwwwwww mor a bayılırımmmmm:1::1: Siyahıda çok beğeniyorum kızlar çok seksi :1: dimi:23::23:

siyahım var ama mor ve kırmızım yok sanırım öyle alıcam :9: siyah süper yaa acaip seksi,renk bi kere asil bir renk... ünvde siyahtan başka renk giymiyordum gothic takılıyordum :9: tabi dış kıyafet olarak...
bir gün koyu mavi bir tişörtle gitmiştim okula,bir arkadaşım dediydi ki ssedoshh eskiden metalciydin,şimdi mavi giydin ametalci mi oluyorsun:9::9: evet ya ben eskiden metalciydim ünvde.heyy Allahım şimdi dinleyemiyorum kafam şişiyor adamlar böğürdükçe...yaşlandım galiba..
işte ortam nasılsa öyle oluyorsun,o dönem metalciydi ayrıldığım sevgilim:9::9:

$camasr19p.webp

İşte bu kızlar bunun kırmızısı içinde string de var heveslendm gydım nasıl olucak diye hiç hoş olmadı keşke değiştirseymişim öyle kaldı gerçi çok pahalı birşey değildi neyseki.

:53::53::53::53::53::53: abartmışlar ama güselmiş valla:9::9:

Benim koydugum model bundan muhtemelen ucuzdur cnm cunku bu daha bi gösterişli ama ucuz olsunda ne kadar ucuz olsun yani çok pahalılar :50:

bir de marka var ya canlarım bindirdikçe bindirmişler ama model güzel tabi yaptırılabilir:54::34:

siyahım var ama mor ve kırmızım yok sanırım öyle alıcam :9: siyah süper yaa acaip seksi,renk bi kere asil bir renk... ünvde siyahtan başka renk giymiyordum gothic takılıyordum :9: tabi dış kıyafet olarak...
bir gün koyu mavi bir tişörtle gitmiştim okula,bir arkadaşım dediydi ki ssedoshh eskiden metalciydin,şimdi mavi giydin ametalci mi oluyorsun:9::9: evet ya ben eskiden metalciydim ünvde.heyy Allahım şimdi dinleyemiyorum kafam şişiyor adamlar böğürdükçe...yaşlandım galiba..

bende eskiden undergraund takılırdım dansa gittiğim günden sonra tamamen değişti ve şimdi müzik bile dinlemiyorum:23::23:siyah ve beyaz benimde vazgeçilmezim ayrıca 2-3 tane de leopar, kırmızı, pembe ve diğerleri :34: çok renkliyim sanırım:1::1::1::1:

Eki Görüntüle 280261

İşte bu kızlar bunun kırmızısı içinde string de var heveslendm gydım nasıl olucak diye hiç hoş olmadı keşke değiştirseymişim öyle kaldı gerçi çok pahalı birşey değildi neyseki.

niye kız güselmiş bence,nesini beğenmedin?
zaten 5 saniye giyeceksin sonrası malum:23::9: kocişin beğenir koy yine de çeyizine boşveeeer:9:

Siyah çok asil bendede siyah var bı kaç tane çeyizimde şimdilik kırmızı çok az .
Metalcimi ALLAH seniiiiiiiiiiiiiiiii:1: :1: Olsun bu tarzın daha hoş
niye kız güselmiş bence,nesini beğenmedin?
zaten 5 saniye giyeceksin sonrası malum:23::9: kocişin beğenir koy yine de çeyizine boşveeeer:9:

Yok cnm gıydım iğrenç oldu ben dar şeyleride çok severim :52: hadi bu geniş ama kalçaya dogru öle bi iniyoki gülmekten öldüö fotodaki gb değil :1:

Ben eskiden magzaların önunden geçerken jartiyer giyen varmıdır acaba diye düşünür dururdum pek beğenmezdim şimdi nedense çeyizime almak için sabırsızlanıyorum hoşuma gitmeye başladı ayhhhh :60:

Siyah çok asil bendede siyah var bı kaç tane çeyizimde şimdilik kırmızı çok az .
Metalcimi ALLAH seniiiiiiiiiiiiiiiii:1: :1: Olsun bu tarzın daha hoş

Yok cnm gıydım iğrenç oldu ben dar şeyleride çok severim :52: hadi bu geniş ama kalçaya dogru öle bi iniyoki gülmekten öldüö fotodaki gb değil :1:

heee dar değil diye anladım,bende modelini sevmedin sandım,olsun hamileyken giyersin ilk aylarda kilo alırsan daha iyi olur:9:

Back
X