2012' de yazın evlenecekler

Hoşbuldumm Gasoline teşşekür ederimm :3:

ya denızlıden gıtmeden önce alırım gıderım ama kayserıden rahat rahat alabılecegımı sanmıyorum ve bide sadece satanlardan deılkii annemden de utanıyorum kadın görse kızım bu ne dese :D ne derim:D :9: :9:

utanacak bişey yok canım. al çeyizine tabiki. ne diyecek annen evleneceksin sonuçta

ya denızlıden gıtmeden önce alırım gıderım ama kayserıden rahat rahat alabılecegımı sanmıyorum ve bide sadece satanlardan deılkii annemden de utanıyorum kadın görse kızım bu ne dese :D ne derim:D :9: :9:

utanacak bişey yok canım. al çeyizine tabiki. ne diyecek annen evleneceksin sonuçta

hahha, seninle ilgili bişey değil anne, o bize lazım dersin:23::23::23:

kurutma makinesi aynı çamaşır makinesi gibi oluyo dimi o boyda yanii:26::26: yada hem çamaşır makinesi hem kurutma makinesi olan makineler dahamı büyük oluyo:26::26: ayrı alırsam kurutma makinesini nereye koycamkii:26:iki işlevliyi alsam banyoya yaptırdığımız çamaşır makinesi alanına sığarmı acaba:26::26:yada ben en iyisi kurutmayı bi kurutma teli alıp rüzgaramı versem o görevi:26::26: abboww bu iştee çok karışık yaa:9::9:
duygularını paylaşıyorum rosamm :21:
ama benim karar verebildiğim tek şey, ayrı ayrı almayacağım, istemiyorum ayrı kurutma makinası
alırsam eğer birlikte olan teyzemin tavsiye ettiğini alırım, onun da ebatları aynı normal makina gibi, çünkü gittim mağazada gördüm :114:
ama işte karar veremedim henüz :26::27::25::24::26::6::18::26:

utanma kız annenden o anlar zaten,anneler bilir öyle şeyleri:9:
kurutma makinesi aynı çamaşır makinesi gibi oluyo dimi o boyda yanii:26::26: yada hem çamaşır makinesi hem kurutma makinesi olan makineler dahamı büyük oluyo:26::26: ayrı alırsam kurutma makinesini nereye koycamkii:26:iki işlevliyi alsam banyoya yaptırdığımız çamaşır makinesi alanına sığarmı acaba:26::26:yada ben en iyisi kurutmayı bi kurutma teli alıp rüzgaramı versem o görevi:26::26: abboww bu iştee çok karışık yaa:9::9:

çamaşır makinesi ve kurutma makinesi bir arada olanlar çamaşır makinesi boyutunda büyük değil çok..
ayrı ayrı alırsan üst üste koyabiliyorsun aynı marka olurlarsa,başka markaları da koyabiliyor muyuz onu sordum bende kızlara:26:

duygularını paylaşıyorum rosamm :21:
ama benim karar verebildiğim tek şey, ayrı ayrı almayacağım, istemiyorum ayrı kurutma makinası
alırsam eğer birlikte olan teyzemin tavsiye ettiğini alırım, onun da ebatları aynı normal makina gibi, çünkü gittim mağazada gördüm :114:
ama işte karar veremedim henüz :26::27::25::24::26::6::18::26:

gasocum ya teyzen ne kadar zamandır kullanıyor? ama daha yeni almış anladığım kadarıyla...bana ikisini bir arada yapan makine daha çabuk yıpranır gibi geliyor o yüzden düşünmedim.iyi mi ki acaba?

photoshop u bende dusundumde bunun ıcın usta bırılerını bulmam lazım :)
Evet Yaklasık bir haftadır dınlıyorum galıba :1: :1:

e kız artık fotoğrafçılar o işin ustası, yapar onlar rötuşu :112:

ben o ses dosyasını dinlemeye başladıktan 10 gün sonra müthiş bir mide ağrısıyla tanıştım, neden olduğunu bilmiyorum ve korktum acaba ondan mı diye bıraktım hemen :50:
ve 10 gün boğuştum, midemde kaburga kemiklerimin ortasında bir yumrukla yaşıyo gibiydim, sonra 10-15 gün sonra geçti..
ve şimdi kızlar biliyo, 3-4 gündür aynı şey başladı yine midemde, o yüzden o dosyadan değildir sanırım

yani ben sonucunu göremedim, inşallah sana faydası olur canım yaa :70:

Son düzenleme:
al kız al al, utanma, sen şimdi almaya utanıyosan nasıl giyceksin :1: :70:
almaya başlaki alışasın :))

Onu da bılmıyorum yaa çok zor bu işler yaklastıkca farkedıyorum :9: :9:

Ya nişan yok bişi yok nerden cıktı fılan der dıe korktumdu :9:

Annemın o an ki yüzünü görmek isteirm açıkçası :9: : 9:
utanma kız annenden o anlar zaten,anneler bilir öyle şeyleri:9:

aaah ah ben dışarılarda çarşılarda bakmaya utanıom öle şeylere şimdi neler yapmak zorundayım Allahıııımmm :D :9:

Hııı bide internetteki sitelerden filan bakıom kimsegörmeden :9: :9: suan o cazip gelıo :D :9:

gasocum ya teyzen ne kadar zamandır kullanıyor? ama daha yeni almış anladığım kadarıyla...bana ikisini bir arada yapan makine daha çabuk yıpranır gibi geliyor o yüzden düşünmedim.iyi mi ki acaba?
yeni canım 2 ay oldu, işte ben evlenene kadar 7-8 ay olur heralde, o yüzden bekliyorum bakalım :)
işte ben de onu bilmediğimden karar veremiyorum canım benim, ben ya birlikte alıcam yada hiç kurutma düşünmüyorum, bakalım..

Ya nişan yok bişi yok nerden cıktı fılan der dıe korktumdu :9:

Annemın o an ki yüzünü görmek isteirm açıkçası :9: : 9:

aaah ah ben dışarılarda çarşılarda bakmaya utanıom öle şeylere şimdi neler yapmak zorundayım Allahıııımmm :D :9:

Hııı bide internetteki sitelerden filan bakıom kimsegörmeden :9: :9: suan o cazip gelıo :D :9:

kızlar siz beni güldürdünüz ya şu halimle sağolun. allah iyiliğinizi versin vallaa

yeni canım 2 ay oldu, işte ben evlenene kadar 7-8 ay olur heralde, o yüzden bekliyorum bakalım :)
işte ben de onu bilmediğimden karar veremiyorum canım benim, ben ya birlikte alıcam yada hiç kurutma düşünmüyorum, bakalım..

hımmm durumu bildir o zaman banada gasocum:9:nasıl olsa var daha düğünlerimize Allah'ın izniyle...
kurutma makinesi bebek olunca bence çok lazım olabilir bende o zamana kadar düşünmüyordum ama nişanlım illa alalım diyor.ben bulaşık makineside istemiyordum,durulayıp koyuyorsun ne işe yarıyor ki makine diyordum,hem de midem bulanıyordu yağlı şeyleri durulayıp koymaya.o da dedi,senin alacağın yok ben alayım en iyisi bulaşık makinesi,aldı bakalım kullanacağız hayırlısıyla:1:

çamaşır makinesi ve kurutma makinesi bir arada olanlar çamaşır makinesi boyutunda büyük değil çok..
ayrı ayrı alırsan üst üste koyabiliyorsun aynı marka olurlarsa,başka markaları da koyabiliyor muyuz onu sordum bende kızlara:26:

üst üstemiiii:53: ayy neler duyucam daha yaa benim öyle bi şansım yok biz banyoya makine yeri yaptırdık ayrı almıcam ben sanırım.iki işlevliyi araştırayım iyice bi ondan alırım belki

senin de Allah iyiliğini versin canım,gülsün o güsel yüzün...

nişanlım aaaa güldü valla ne oldu kim güldürdü dedi. köpeğim de havlayıp duruyo güldüm diye. dünden beri inleyip duruyodu hayvanda mahvoldu. şimdi de abimleri arıyo nişanlım. manyaklar yaaa

üst üstemiiii:53: ayy neler duyucam daha yaa benim öyle bi şansım yok biz banyoya makine yeri yaptırdık ayrı almıcam ben sanırım.iki işlevliyi araştırayım iyice bi ondan alırım belki

evt canım üstüste,altta çamaşır üstte kurutma makinesi aralarında bağlantı metali var bir tane.biz evde öyle kullanıyoruz:21:
çok rahat tavsiye ederim kurutmayı herkese...

$Bakir-Kahve-Fincani__35782758_0.webp aşkımın hediye aldığı bakır fincanlarda birlikte türk kahvesi yudumlamanın hasretindeyim:34::48:

hımmm durumu bildir o zaman banada gasocum:9:nasıl olsa var daha düğünlerimize Allah'ın izniyle...
kurutma makinesi bebek olunca bence çok lazım olabilir bende o zamana kadar düşünmüyordum ama nişanlım illa alalım diyor.ben bulaşık makineside istemiyordum,durulayıp koyuyorsun ne işe yarıyor ki makine diyordum,hem de midem bulanıyordu yağlı şeyleri durulayıp koymaya.o da dedi,senin alacağın yok ben alayım en iyisi bulaşık makinesi,aldı bakalım kullanacağız hayırlısıyla:1:

bakalım canım, 4 ay sonra yine bir durum değerlendirmesi yaparız :))

ama şunu söyliyeyim, teyzem ilk telefonla aradı, heyecanla anlatıyo..
"çocukların formalarını cuma akşamı attım makinaya, kısa programda yıkadı kuruttu, ben de ütüledim,
tam 1 saat sonra dolaplarında asılıydı, inanamadım, makinama hayran oldum sırf bu yüzden mutlaka sen de almalısın"
dedi :))
daha sonra görüştüğümüzde de hala ısrarla gaso mutlaka bundan al, mutlaka deyip durdu, nasıl aşık olduysa o makinaya :1:
ki ben bosch tan başka bişey düşünmüyodum yani..
neyse işte sen çocuk bebek deyince aklıma geldi anlattıkları, ben de hani bizim de acil yıkanıp kuruması gereken bişeylerimiz olursa çok işimize yarar diye düşündüm, o yüzden alabilirim diyorum.. :26:

amin güzelim senin de :) hep iyi ol, hep iyi olalım cümleten :71:

sağol canım

:16:bak ne güsel seni seven bi sürü kişi ve hatta köpüşün bile vaaar...

köpüşümü sorma zaten. doğduğundan beri benimle. çok özel bir hayvan. o bensiz yapamaz ben onsuz. daha kıyamet kopmadı. yeğenim emre öğrensin durumu da gelsin. yarın söylerler gelir. halacım iyimisin, halacım yemek yedinmi, bitanem sana şarkı söylimmi, tatlım ne yapalım diye diye dört döner etrafımda. sağolsunlar ailemi çok seviyorum

evt canım üstüste,altta çamaşır üstte kurutma makinesi aralarında bağlantı metali var bir tane.biz evde öyle kullanıyoruz:21:
çok rahat tavsiye ederim kurutmayı herkese...
ya yıpratma meselesi yüzünden ben çekiniyodum aslında ama sen de şimdi böyle söylüyosan -ki senin de tavsiyen önemli- ben galiba alıcam o kurutmalı makinalardan, neyse du bakalım, şimdi gaza gelmiyim erken daha :1:

Eki Görüntüle 280323 aşkımın hediye aldığı bakır fincanlarda birlikte türk kahvesi yudumlamanın hasretindeyim:34::48:
çok güzel, ben çok severim böyle şeyleri, almak da istiyorum,
hatta alırım bundan,
bi akşam giyerim hürrem kaftanımı (hani kınada giyersem eğer olacak ya bi tane), yaparım kahvemi, süzülürüm odaya, sülümaan fantazisi yaparız :23::23::23:

Back
X