hahha onu ben de izlemiştim, ve evine dibim düşmüştü özellikle peyzajına, yani o adam ve o ev, inanamamıştımm
hele üst balkonunun zeminindeki o cam detayı.. hiç unutmam![]()
evet ya gerçekten bende çok beğenmiştim biraz loş bir evdi ama süpeeeerdi....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahha onu ben de izlemiştim, ve evine dibim düşmüştü özellikle peyzajına, yani o adam ve o ev, inanamamıştımm
hele üst balkonunun zeminindeki o cam detayı.. hiç unutmam![]()
benimkinin ne sevdiğini henüz tam bilmiyorum, görmedi çünkü üzerimde
ona kalsa herşeyi severmiş üzerimdeki
ama sırayla giyeriz, görsün bi bakalım neye nasıl reaksiyon veriyor biz de biliriz artık o vakit![]()
maşallaaah kızz ne güsel işteee![]()
Var cnm Arçelikte mürdüme yakın var Boch da var ama tam kırmızı bilinmedk markalarda var az önce buldumhımmm şık olabilir mutfağınla çok uyumlu olacaksa ama nasıl bulucaksın ki? ben hatırlayamadım hiç bildiğim bir markada :26:
benimkinin ne sevdiğini henüz tam bilmiyorum, görmedi çünkü üzerimde
ona kalsa herşeyi severmiş üzerimdeki
ama sırayla giyeriz, görsün bi bakalım neye nasıl reaksiyon veriyor biz de biliriz artık o vakit![]()
Öpüldünnnnn balımCanlarım ben çıkıyorum. Birazdan aşkım arayacakİyi Geceler Sohbetiniz bol olsun
![]()
Canım kesinlkle haklısın önemli olan kullanışlı olması. Ama hoşuma gitdiiiiiiiii yaffffffcanım geçen konuşmuştuk senle ben fikrimi sölemiştim ama yine bi diyim dedim
aynı işlevi gören şeylere sadece renkten dolayı fazla para vermek bana göre değil tabi herkesin kendi düşüncesi
bence git güseeeel bi beyaz eşya bul al onun üstüne motifler çıktı onlarla istediğin herşeyi yaparsın
ben mesela eminönünden dolap stckerı aldım ahşap görünümlü eski mobilyamızı yepyeni gösterdi
o şekil bişeylede kaplıyabilirsin tatlım![]()
Aaaaaaaaaaaaa nasıl becermş sticker falanmı yapmş acabagorenjeydi galiba renkli dolaplar var onda..tolga karel bir kere tvde evini gezdiriyordu dedi ki mutfağıma renk vermek istedim,ama kırmızı dolaplar çok pahalıydı bende yapışkanlı folyolardan aldım üstünü kapladım dedigerçekten de öyle yapmış ve süper olmuştu...
maşallaaah kızz ne güsel işteee![]()
Aaaaaaaaaaaaa nasıl becermş sticker falanmı yapmş acaba
Giyim olarak kırmızı giymem çok nadirdir kızlar
Ama oturma odam ve mutfagımı canlandrmak için kırmızı agırlık verıyorum genelde.
yapışkanlı duvar kağıdı gibi folyolar oluyor, koçtaşta,bauhaus ta falan bulunuyor..onlarla kaplamış...
bende kırmızı yada mor desenli perdelerden düşünüyorum yada rengaren bişe.
tekli koltuklarımda diğer 2li ve 3lüden farklı olsun istiyorum![]()
kızlar ben kaçtım. nişanlımla bişeyler yapacakmışız. üstümü değiştirtti zorla. nereye gidiyoruz bakalım. öptüm sizi iyi geceler
bende kırmızı yada mor desenli perdelerden düşünüyorum yada rengaren bişe.
tekli koltuklarımda diğer 2li ve 3lüden farklı olsun istiyorum![]()
kızlar ben kaçtım. nişanlımla bişeyler yapacakmışız. üstümü değiştirtti zorla. nereye gidiyoruz bakalım. öptüm sizi iyi geceler
allah hepinize mutlluk huzur wwersin.
Mor rengide çok severim cnm cıvıl cıvıl olur iyi düşünmüşssün
allah hepinize mutlluk huzur wwersin.
Eki Görüntüle 280358
kızlar nişanlımla oturma odamıza böyle bir duvar ünitesi oluşturmayı düşünüyoruz İKEA'dan...nasıl sizce?
kızlar ilk defa bi ılbaşı için inanılmaz heyecanlıyım...
Çünkü bu yılbaşı bana askerimi getirecek..sözümüzü..nişanımızı ve düğünümüzü
allahım geçsin günler![]()
Yılbaşında iznemı gelıyor cnm teskeremıydı hadi az kaldı ozaman ne kaldı sankı şunun şurasındakızlar ilk defa bi ılbaşı için inanılmaz heyecanlıyım...
Çünkü bu yılbaşı bana askerimi getirecek..sözümüzü..nişanımızı ve düğünümüzü
allahım geçsin günler![]()
Eki Görüntüle 280358
kızlar nişanlımla oturma odamıza böyle bir duvar ünitesi oluşturmayı düşünüyoruz İKEA'dan...nasıl sizce?
amiiinn sağolasınallah hepinize mutlluk huzur wwersin.
güzeeel ama ben pufu da çok beğendimEki Görüntüle 280358