2012' de yazın evlenecekler

:1: benimkinin ne sevdiğini henüz tam bilmiyorum, görmedi çünkü üzerimde :1: ona kalsa herşeyi severmiş üzerimdeki :9:
ama sırayla giyeriz, görsün bi bakalım neye nasıl reaksiyon veriyor biz de biliriz artık o vakit :23::23::23:

tabi tabi bence de. biz küçüklüğümüzden beri birbirimizi bildiğimiz için o her halimi biliyo. hatta beni benden iyi biliyo diyebilirim

maşallaaah kızz ne güsel işteee:nazar::nazar:

öyle valla. ama abilerimi delirtiyo yaa. laf etmeyin sultanıma kavga ederiz diyo hepsine. onlar da çatlıyo hem kıskanıyolar hem bişey diyemiyolar:9:

hımmm şık olabilir mutfağınla çok uyumlu olacaksa ama nasıl bulucaksın ki? ben hatırlayamadım hiç bildiğim bir markada :26:

:1: benimkinin ne sevdiğini henüz tam bilmiyorum, görmedi çünkü üzerimde :1: ona kalsa herşeyi severmiş üzerimdeki :9:
ama sırayla giyeriz, görsün bi bakalım neye nasıl reaksiyon veriyor biz de biliriz artık o vakit :23::23::23:
Var cnm Arçelikte mürdüme yakın var Boch da var ama tam kırmızı bilinmedk markalarda var az önce buldum
Canlarım ben çıkıyorum. Birazdan aşkım arayacak:46::46::46::46: İyi Geceler Sohbetiniz bol olsun :34::nazar:
Öpüldünnnnn balım :70:
canım geçen konuşmuştuk senle ben fikrimi sölemiştim ama yine bi diyim dedim:9::9:
aynı işlevi gören şeylere sadece renkten dolayı fazla para vermek bana göre değil tabi herkesin kendi düşüncesi:34:
bence git güseeeel bi beyaz eşya bul al onun üstüne motifler çıktı onlarla istediğin herşeyi yaparsın:16::16:
ben mesela eminönünden dolap stckerı aldım ahşap görünümlü eski mobilyamızı yepyeni gösterdi:1::1:
o şekil bişeylede kaplıyabilirsin tatlım:23:
Canım kesinlkle haklısın önemli olan kullanışlı olması. Ama hoşuma gitdiiiiiiiii yaffffff:1: :1: Zaten gri düşünüyorum aralarına bi tane kırmızı sıkıştırırım dedim güya çok pahalıysa aldırmam . Çok iyi yapmışssın artık klozetlerin üstnde bile sticker:1:
gorenjeydi galiba renkli dolaplar var onda..tolga karel bir kere tvde evini gezdiriyordu dedi ki mutfağıma renk vermek istedim,ama kırmızı dolaplar çok pahalıydı bende yapışkanlı folyolardan aldım üstünü kapladım dedi:9: gerçekten de öyle yapmış ve süper olmuştu...

maşallaaah kızz ne güsel işteee:nazar::nazar:
Aaaaaaaaaaaaa nasıl becermş sticker falanmı yapmş acaba

Giyim olarak kırmızı giymem çok nadirdir kızlar :1:
Ama oturma odam ve mutfagımı canlandrmak için kırmızı agırlık verıyorum genelde.

Giyim olarak kırmızı giymem çok nadirdir kızlar :1:
Ama oturma odam ve mutfagımı canlandrmak için kırmızı agırlık verıyorum genelde.

bende kırmızı yada mor desenli perdelerden düşünüyorum yada rengaren bişe.:12::12:
tekli koltuklarımda diğer 2li ve 3lüden farklı olsun istiyorum:6:

kızlar ben kaçtım. nişanlımla bişeyler yapacakmışız. üstümü değiştirtti zorla. nereye gidiyoruz bakalım. öptüm sizi iyi geceler

bende kırmızı yada mor desenli perdelerden düşünüyorum yada rengaren bişe.:12::12:
tekli koltuklarımda diğer 2li ve 3lüden farklı olsun istiyorum:6:

kızlar ben kaçtım. nişanlımla bişeyler yapacakmışız. üstümü değiştirtti zorla. nereye gidiyoruz bakalım. öptüm sizi iyi geceler

Tamam cnmm bi süprizi var demekki gece gece :1: :1:
hadi size hoş vakitler :70:

$tv ünitesi.webp
kızlar nişanlımla oturma odamıza böyle bir duvar ünitesi oluşturmayı düşünüyoruz İKEA'dan...nasıl sizce?

Mor rengide çok severim cnm cıvıl cıvıl olur iyi düşünmüşssün

kızlar ilk defa bi ılbaşı için inanılmaz heyecanlıyım...
Çünkü bu yılbaşı bana askerimi getirecek..sözümüzü..nişanımızı ve düğünümüzü:17::17:
allahım geçsin günler:21:

kızlar ilk defa bi ılbaşı için inanılmaz heyecanlıyım...
Çünkü bu yılbaşı bana askerimi getirecek..sözümüzü..nişanımızı ve düğünümüzü:17::17:
allahım geçsin günler:21:
Yılbaşında iznemı gelıyor cnm teskeremıydı hadi az kaldı ozaman ne kaldı sankı şunun şurasında:52:
Çok güzel kutlarsınız yılbaşını:1:
Eki Görüntüle 280358
kızlar nişanlımla oturma odamıza böyle bir duvar ünitesi oluşturmayı düşünüyoruz İKEA'dan...nasıl sizce?

Güzel cnm oturma odan genş olcksa cok ıyı olur benmde bı kac begendgm model var koyayım

allah hepinize mutlluk huzur wwersin.
amiiinn sağolasın :71:

Eki Görüntüle 280358
güzeeel ama ben pufu da çok beğendim :1:

canım fikrimi söyliyim, güzel ama ben bu tarz dolapları çalışma odalarına daha çok yakıştırıyorum sanki..
bir de açık raflara hiç dayanamam, çok çabuk toz oluyo yaa, sadece rafın önünü silmek de olmuyo, her hafta o kitapları indir üstünü altını sil, yerleştir, oooooooyy ben çok üşenirim, onlara kapak yaptırırım heralde ben :9::9::9:

Back
X