2012' de yazın evlenecekler

benim bilgim yok canım ama bende şöyle biliyordum lazer epilasyon yaptıran 2 sene çocuk yapmasın diyeydi vücüt etkilerinden ancak kurtulabiliyormuş ama bugün sorduk öyle birşey yok dedi.

canım kadın bayağı konuştu etti deneyimli gibiydi ama tam doğruları söylememiş baksana
hamilelik durumunu sormadık ama balım peteeem hamile kalmakta bir sorun var mı yaptırdıktan sonra diye sordu o da yok dedi...

benimde kafam karıştı bitanem ya. zaten cesaretim az

almış yürümüş yine muhabbet yaaa ohhh

canım o kişiden kişiye değişiyomuş benim duyduğum kadarıyla. net bilmiyorum ama kişinin yapısıyla alakalıymış. hamilelik olmadan da yedi sekiz yıl sonra birden çıkabilrmiş. garanti vermezmiş kimse öyle duymuştum

kızlar şuna bakın yaa....
kızçeme giydircem bunu,totosunu da bezlicem kocaman olcak...bi de dantelli soket çoraplar,pembe patikler giydircem sonra da ısırcam onuuuuuu....ayy inşallaaaaah yaaaaa

hehe valla sedoşum ne de yakışır hee paytak paytak yürür ahhh ahhhh allah nasip eder inşallah..
eeee kayboldunuz kızlar bende kaçsam mı acabaaa:26::26::26:

benimle aynı zamanlarda birinin daha bebeği gelecek galiba evlenir evlenmez

sen ne zaman düşünüyon ki canım
sedoşum bende kız istiyorum..
beste ela
belis ela
2013te hamile kalıp doğurmak istiyom yani ilk evlilik yıldönümüzde baş başa olmak istiyorum

beste ela
belis ela
2013te hamile kalıp doğurmak istiyom yani ilk evlilik yıldönümüzde baş başa olmak istiyorum

valla benim evlatlık bi kzım var biliyosunuz. üç tane daha isityoruz. dört çocuklu kocaman bi aile olalım diyoruz. aşkım da hemen olsun diyo. ne gereği var neyi bekliycez ben zaten bekliyorum 11 yıldır diyo. yani hemen olur bakarsınız. evlenirim dokuz ay sonra bebiş. belli olmaz yaniiii

hehe valla sedoşum ne de yakışır hee paytak paytak yürür ahhh ahhhh allah nasip eder inşallah..
eeee kayboldunuz kızlar bende kaçsam mı acabaaa:26::26::26:
ayy evet ya inş. Allahım nasip edeeeer canıımmmm
benimle aynı zamanlarda birinin daha bebeği gelecek galiba evlenir evlenmez
evet ilk geceden çalışmalara başlamak istiyoruz nasipse
beste ela
belis ela
kız-erkek farketmez sağlıklı ve hayırlı olsun yeter ama kızda daha bir gönlüm var ne yalan söyliiim..Allah'ım neyi nasip ederse...

doğru dio kocişin valla bizde öyle düşünüyoruz,Allahım nasip ederse hemencik istiyoruuuuz

ayyy çok tatlı olur. inşallah olur hemen

doğru dio kocişin valla bizde öyle düşünüyoruz,Allahım nasip ederse hemencik istiyoruuuuz

o doğru diyo daaa bakalım kısmet. hemen de olmasın anacım yaaa o ne öyle daha karıkoca evliliğin tadına varmadan hamilelik çekilmezki. bari iki üç ay geçsin de ondan sonra. kocişle romantik geceler geçirelim dimi ama. yoksa o gecelikler ne olcek kız

ayyy bende çok çocuklu aile olmayı istiyorum fakat bütçeden dolayı 2 çocuk
tabi kısmet yine
ama ek çocuk kesinlikle düşünmüyorum

canlarım ben çıkıyorum iyi geceler öpüyorum bugün giydiğim ve aşık olduğum gelinliği(mi) hayal edeyim birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…