ya kızlar madem siz araştırma yapmışsınız direk size sorayım,
derler ki, ne şekilde ve nerede yaptırırsanız yaptırın, hamile kalıp doğum yaptıktan sonra tekrar tüylenmenizin başlama olasılığı yüksekmiş?
yani hormonlarla ilgili bir durum varmış..:26:
doğru mudur? bununla ilgili birşey biliyor musunuz?
derler ki, ne şekilde ve nerede yaptırırsanız yaptırın, hamile kalıp doğum yaptıktan sonra tekrar tüylenmenizin başlama olasılığı yüksekmiş?
canım kadın bayağı konuştu etti deneyimli gibiydi ama tam doğruları söylememiş baksana
hamilelik durumunu sormadık ama balım peteeem hamile kalmakta bir sorun var mı yaptırdıktan sonra diye sordu o da yok dedi...
benimde kafam karıştı bitanem ya. zaten cesaretim az
ben vazgeçtim kuzum yaa
hehe valla sedoşum ne de yakışır hee paytak paytak yürürEki Görüntüle 280833
kızlar şuna bakın yaa....
kızçeme giydircem bunu,totosunu da bezlicem kocaman olcak...bi de dantelli soket çoraplar,pembe patikler giydircem sonra da ısırcam onuuuuuu....ayy inşallaaaaah yaaaaa
Eki Görüntüle 280833
kızlar şuna bakın yaa....
kızçeme giydircem bunu,totosunu da bezlicem kocaman olcak...bi de dantelli soket çoraplar,pembe patikler giydircem sonra da ısırcam onuuuuuu....ayy inşallaaaaah yaaaaa
benimle aynı zamanlarda birinin daha bebeği gelecek galiba evlenir evlenmez
sen ne zaman düşünüyon ki canım
sedoşum bende kız istiyorum..
beste ela
belis ela
2013te hamile kalıp doğurmak istiyom yani ilk evlilik yıldönümüzde baş başa olmak istiyorum
ayy evet ya inş. Allahım nasip edeeeer canıımmmmhehe valla sedoşum ne de yakışır hee paytak paytak yürürahhh ahhhh allah nasip eder inşallah..
eeee kayboldunuz kızlar bende kaçsam mı acabaaa:26::26::26:
evet ilk geceden çalışmalara başlamak istiyoruz nasipsebenimle aynı zamanlarda birinin daha bebeği gelecek galiba evlenir evlenmez
kız-erkek farketmez sağlıklı ve hayırlı olsun yeter ama kızda daha bir gönlüm var ne yalan söyliiim..Allah'ım neyi nasip ederse...sen ne zaman düşünüyon ki canım
sedoşum bende kız istiyorum..
beste ela
belis ela
2013te hamile kalıp doğurmak istiyom yani ilk evlilik yıldönümüzde baş başa olmak istiyorum
valla benim evlatlık bi kzım var biliyosunuz. üç tane daha isityoruz. dört çocuklu kocaman bi aile olalım diyoruz. aşkım da hemen olsun diyo. ne gereği var neyi bekliycez ben zaten bekliyorum 11 yıldır diyo. yani hemen olur bakarsınız. evlenirim dokuz ay sonra bebiş. belli olmaz yaniiii
ayy evet ya inş. Allahım nasip edeeeer canıımmmm
evet ilk geceden çalışmalara başlamak istiyoruz nasipse
kız-erkek farketmez sağlıklı ve hayırlı olsun yeter ama kızda daha bir gönlüm var ne yalan söyliiim..Allah'ım neyi nasip ederse...
ayyy çok tatlı olur. inşallah olur hemen
doğru dio kocişin valla bizde öyle düşünüyoruz,Allahım nasip ederse hemencik istiyoruuuuz
canlarım ben çıkıyorum iyi geceler öpüyorumbugün giydiğim ve aşık olduğum gelinliği(mi) hayal edeyim birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?