o doğru diyo daaa bakalım kısmet. hemen de olmasın anacım yaaa o ne öyle daha karıkoca evliliğin tadına varmadan hamilelik çekilmezki. bari iki üç ay geçsin de ondan sonra. kocişle romantik geceler geçirelim dimi ama. yoksa o gecelikler ne olcek kız
aranızda korkan varmı kızlar
kuzum iyi geceler,tatlı rüyalaaaaar.....canlarım ben çıkıyorum iyi geceler öpüyorumbugün giydiğim ve aşık olduğum gelinliği(mi) hayal edeyim birazcık
ilk geceden mi,evet ben çok korkuyorumaranızda korkan varmı kızlar
orasıda doğru ben o gecelikli geceleri unuttum birdenolsun bitane bebiş yapalım sonra gene geceliklerle devam ederiz,bütün geceler bizim nasıl olsa
ilk geceden mi,evet ben çok korkuyorum
nişanlım bana boşver geceliği pijamayı bebeğim zaten onlarla işimiz yok diyo ölüyorum gülmekten
bunun mevsimle alakası yok tatlım
yakan açık ya tenin ne kadar güsel bunu bacak kısmınla eşleştir inan bana çok daha güsel durucak
simsiyah boğma güsel fiziğini
biliyorum farkındayım ama işte korkuyorumkorkma datlum yaaaaa. aşkın o senin. düşünsene birbirinize ait olacaksınız tamamen. ahhh aşk bu yaaaa korkma sakın
iyi geceleeer canım....tmm şekercim yarında öyle bir foto çekip göndereceğim senin için ona da bakar krr veririzii geceleeeeeeeeeeerrr fıstıklar
biliyorum farkındayım ama işte korkuyorumacısa da öldürmez di mi
benimki çok dikkat eder,sever öyle ince detayları...yemeği bile göz zevkine hitap edecek kocişimin,önce gözünü sonra gönlünü doyuracak...tipik boğa burcu erkeği benim boğaaaaam
hiç öyle korkularım yok valla ilk gece, hamilelik, doğum vs. aşkım benimle olsun hiç bişeyden korkmam. ben kaçtım cicişler. saç maskemi yapcam sonra yarın ne giyeyim diye bakcam sonra duş alıp yatcam. yarın dedeyi ziyarete gitcez. gelinini güzel görsüniyi geceler
heheheh ama zaten ilki acıyoooreğer öle olsa bu kadar çocuk olmasdı heralde millette
aaa değişik bir boğaaakız benimki de boğa. ama o benim herşeyim özenli olduğu için bayılıyor zaten. asla kusur bulamam yaptığın şeylerde diyo. canım benim yaaa
heheheh ama zaten ilki acıyooor
aaa değişik bir boğaaahayırlısı kuzum...
kendini öle şartlandırma erkek ne kadar tatlı gelirse sende öle oluyosun
acıda dr ağdaya katlanan trk kadınının bu konuda korkmasını anlamıyom demişti
bende bir boğa hatunuyum
kesinlikle gidilip görülmesi gerekiyor canımcım öyle askıda görüldüğü gibi veya nette görüldüğü gibi değil üstüne giyince zaten moda giriyorsun tabi beğendiğinseayrıca siz ne kadara kadar bir gelinlik almayı veya diktirmeyi düşünüyorsunuz bilmiyorum ama fatihte rekabet çoktur sanırım pazarlık yapılabilir. bu arada biz pazarlık yapmadık ama birşeyler yapabiliriz demişlerdi kızlar beni giydirirken
aaa yokluğumda konu nerelere gelmiiiişşşaranızda korkan varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?