Günaydın KızLar
Önce hepinizin Cumhuriyet Bayramını kutLuyorum..
bugun caLısmadıgım ıcın o kdr mesudumm kiiiiiBirazdan bıcı bıcı yapıp , hazırLanıp çıkıcam..Size seLam vermeden gitmiim dedim
Görüşürüzzz güzeLLerrr
ooo geliyolar mı nihayeett, hayırlı olsuunn
dnzhorn du canım, sınavı geçti, eğitime geldi buraya.
eğitimi bitmek üzereydi geçen hafta istanbuldaydı en son konuştuğumuzda (nick inde harf yanlışı olabilir) :112:
ee tamam hadi anlaaattt, naptınız ne ettinizmerhaba kızlarrr ssedoshhumla birlikteydik bugün. ve çok verimli bir gündü ikimiz içinde
ben çok beğendim, güzel bir seçim yağmışsın, ceketiyle de hoş olmuş:)bende konya için başvurdum da nasıl işliyor bu işler bir anlatsaydı bana diyecektimbu arada elbisemi de aldım bakın
Eki Görüntüle 280790 Eki Görüntüle 280792
ceketi mini ceket tek düğmmeli kolları hafif karpuz... ayakkabı da burnu kapalı bir şey alacağım.... nasıl kızlar... benmki siyah takım giyecek diye bende siyah aldım..
kızlaaar canım kayınbabam aradı bugün veee buzdolabınıda aldım kızım eksik beyaz eşyanızda yok dedicanım çok seviyorum onlarııı
yarın sabah aile kahvaltısına gidiyors söz nişan konuşulcak
sedoşla neler yaptınız anlatın bakalım
canım elbisen söz için mi ben çok beğendim ama ten rengi çorap çok daha hoş durur
eveeeeet herşey çok güseldi,hele sen ve gelinlikli halin bir müthiştiniz beybimmerhaba kızlarrr ssedoshhumla birlikteydik bugün. ve çok verimli bir gündü ikimiz içinde
canım ben çok beğendim,kibar zarif bir tercih olmuş,güle güle giybende konya için başvurdum da nasıl işliyor bu işler bir anlatsaydı bana diyecektimbu arada elbisemi de aldım bakın
Eki Görüntüle 280790 Eki Görüntüle 280792
ceketi mini ceket tek düğmmeli kolları hafif karpuz... ayakkabı da burnu kapalı bir şey alacağım.... nasıl kızlar... benmki siyah takım giyecek diye bende siyah aldım..
kızlaaar canım kayınbabam aradı bugün veee buzdolabınıda aldım kızım eksik beyaz eşyanızda yok dedicanım çok seviyorum onlarııı
yarın sabah aile kahvaltısına gidiyors söz nişan konuşulcak
sedoşla neler yaptınız anlatın bakalım
canım elbisen söz için mi ben çok beğendim ama ten rengi çorap çok daha hoş durur
bizde söz olmadığı için evlere gitmiyos dışarlardayıs hepoh oh hadi hayırlı olsuunn, dolabını da güle güle kullaannn :13:
yarın için de afiyet olsun canım şimdiden, ooh ne güzel kahvaltı masası hazırlarlar şimdiii
eveeeeet herşey çok güseldi,hele sen ve gelinlikli halin bir müthiştiniz beybim
canım ben çok beğendim,kibar zarif bir tercih olmuş,güle güle giy
gezdik,gelinlik baktık balım peteğim bir gelinlik giydi ve resmen ikimizde vurulduk gelinliğe,sonra epilasyoncu araştırdıkyemek yedik,kahve-çay içtik,seksi iç çamaşırı baktık
kuzum dolabınızı da güle güle kullanın ohh ne güsel....
ayyy canlarım yaa bizde yapcas sözde böle bişe
canlarım geldimilk denediğim gelinlikti ve resmen dibim düştü. çok beğendim hatta aşık oldum. sanırım ben gelinliğimi buldum ve alacağım inşallah.Aşkımla konuşayımda paracıklar ondan çünkü:44::44::44::44: sedoşumda hürrem bindallısı ve gelinliği ile ilgili sözde anlaştı tabi o da koçişiyle gelecek şubatta sonracıma yemekti kahveydi sohbetti seksi iç çamaşırlarıydı ohhhhhhhhhhhhhh değmeyin halimize
annem pahalı buldu gelinliği yaa...ama kocişim bilir o vercek parayı annem değil
babam da dio ki o kadar parayı bi kaç saat giyeceğin şeye mi vereceksiniz,başka bi eksiğinizi alırsınız,daha uygununa bakın...erkek mantığı yaaa
hımm olsunn, yine de afiyet olsunbizde söz olmadığı için evlere gitmiyos dışarlardayıs hep
ayyy canlarım yaa bizde yapcas sözde böle bişe
inşallaahhbi dahakine hep birlikte yaparız inşallah kızlaaaaar
ay ay ay ne güzeell, ee anlatın gelinlikleri yaaa, detayları anlatıınncanlarım geldimilk denediğim gelinlikti ve resmen dibim düştü. çok beğendim hatta aşık oldum. sanırım ben gelinliğimi buldum ve alacağım inşallah.Aşkımla konuşayımda paracıklar ondan çünkü:44::44::44::44: sedoşumda hürrem bindallısı ve gelinliği ile ilgili sözde anlaştı tabi o da koçişiyle gelecek şubatta sonracıma yemekti kahveydi sohbetti seksi iç çamaşırlarıydı ohhhhhhhhhhhhhh değmeyin halimize
eee gördük fiyatlar uçmuş datlusu içimize sinen ne ise o olsun dediksezonundaki fiyatlardan bahsetseydin kuzucum ya
hımm olsunn, yine de afiyet olsun
ay ay ay ne güzeell, ee anlatın gelinlikleri yaaa, detayları anlatıınn
valla söyledim ama daha uygunuda olabilirmişmiiiiş:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?