2012' de yazın evlenecekler

geldim bebeğimmmm..bence sakın etekleri balnlu olanlardan terch etme onlar daha toplu gösteriyo yanlış terch olur

niye ki 4.nün eteği çok mu kabarık:26:
drapeli önerdiler hep gelinlikçiler dün benim bedenim için,hatta etek kısmı aynı bu anlattığım gibiydi,uyar mı dedim olur dediler..prenses etek uymaz ama dediler...

niye ki 4.nün eteği çok mu kabarık:26:
drapeli önerdiler hep gelinlikçiler dün benim bedenim için,hatta etek kısmı aynı bu anlattığım gibiydi,uyar mı dedim olur dediler..prenses etek uymaz ama dediler...

yok tatlım yanlış anladın beni dur örnek gösterim...

işte bu tarz ve kadının dediği gibi prenses modeller olmas canım...
yukarıda gösterdiklerin belden sıkı aşağı bollastığı için o haraketlilik sana çok yakışır

hımm tamam şimdi anladım bende üzülmüştüm 4.nün eteği gibi istediğim için acaba yanlış mı karar veririm diye.zaten kabarık model hiç düşünmedim hem fiziğime hem de zevkime hitap etmiyor.tamam kuzum çok sağolasın

sakın darılma dediğime kuzum
hepimizin saklamak istediğimiz şeler olabilir fiziğimizle ilgili öenmli olan bunu kapamayı bilmek
taktikleri sölüyorum sadece tatlım...prensesleri kıskandırıcaksın

sakın darılma dediğime kuzum
hepimizin saklamak istediğimiz şeler olabilir fiziğimizle ilgili öenmli olan bunu kapamayı bilmek
taktikleri sölüyorum sadece tatlım...prensesleri kıskandırıcaksın

yok be kuzum niye darılayım,sadece o modeli çok beğendim de etek kısmını,kötü durur diye onu söyledin sandım...
inşallah o günler gelsin de hepimiz prenses olalım

ayy canım sıkılıyor kızlar. aşkımla da ayrıldık bugün bi süreliğine. iş için amerkaya gitti yine. daha geleli ne kadar oldu sanki yine gitti. gittimi de gelemiyo bi türlü yahuu

heee yok kız benim ki gamze özçelikin kolları gibi olacak,straplez giyemem tombiş kollarımaa
dur bak yükliim istediğim kolları...
Eki Görüntüle 281330 Eki Görüntüle 281337

ayyy çok hoşmuş kıııs çok beendimmama yapstrma koluna bol dursun tatlım gecen birinde grdm yapstrmş çk kmk drydu
bide showdaki programda göğüsü büyük olanlar için göğüs çatalının as grnmesi gerekiyo kalp seklinde olmalı dedile

heee yok kız benim ki gamze özçelikin kolları gibi olacak,straplez giyemem tombiş kollarımaa
dur bak yükliim istediğim kolları...
Eki Görüntüle 281330 Eki Görüntüle 281337

ben sana bişey söylimmi ama bu tarz modeller kesinlikle daha bir şık duruyor. benim nikahımda giyeceğim gelinliğimin de böyle kolları olacak ama benimki yukardan aşağı dantel ve inci olacak. gelinliğin tamamı dantel olacak tül olmayacak. model de farklı olacak tabi de böyle dökümlü duracak kollar yani. özel el işlemesi olacak

yok kız yapışan kol,kolu daha da kalın gösteriyor,hürremimde gelinliğimde bol olacak nasipse kolları,ilk resimdeki gibi işte..
göğüslerim büyük değil o sorunum yok Allahtan,normal büyüklükteler sağol beybimm...

havin resmi var mı kendi çizdiğin ya da esinlendiğin bir resim çok merak ettim kuzum yaa..ama eminim süper olacaktır,zaten danteli de çok yakıştırıyormuş nişanlın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…