2012' de yazın evlenecekler

biz yıllardır bekliyoruz ... birden bire aldık evlilik kararını aslında aralıkta düşünüyorduk..ama nişanlımın izin durumu olmadı...şubat tatilinde yapacağız allahın iizni ile...Bu arada aynı ülkedeyiz ama yinede sık görüşemiyoruz bazen 8 ayı bulduğu oluyor...

dogru canım haklısın araya mesafeler gırdımı sankı dunyanın bır ucundaymıs gıbı olur ınsan

ıyı barı sızın kavusmanıza az kalmıs en ıyısını yapıyorsunuz beklemenın ne anlamı var onca sure beklemıssınız zaten

Hg şekerrrrrrr

İyyim cnm evet baya lafladık sen yoktunnnnn:2:

canım annemler geldı turkıyeden uc gun önce bıde nısanlım benım buraya gırdıgımı bılmıyordu öylesıne söyleyınce kıyametlerı kopardı

uyelıgını ıptal edeceksın dedı anlıcagan onunda etkısı vardı uzerımde şaşırdım kaldım

bende isterdim yazın olmasını ama uzatmak istemiyorum..Kışın balayı sıkıntılı olacak..

selam dadlummm çok olduu seni görmeyelii nerdesin sen kaç gündürr

canım annemler geldı turkıyeden geldı böyle olunca bızımkılerle cok vakıt gecırıyorum bos kalamadımkı nerdeyse. bıde nısanlımda gırmıcen dıyınce buraya onun etkısı cok oldu bugun gır uyelıgını ıptal et dedı ondan gırdım yoksa yıne gıremezdım

sen ne yapıyorsun ev hazırlıkları nasıl gıdıyor

bende isterdim yazın olmasını ama uzatmak istemiyorum..Kışın balayı sıkıntılı olacak..

sızde balayı ıcın ıkı uc ay beklersnız eger denıze gırmek ıstıyorsanız yada ılk baharda bı yerlere gıdebılırsınız

eger kar olursa uludaga bıle gıdebılırsınız kayak yapmasını cok sevıyorum gercı sımdı yapmıyorum ama kucukken cok yapmıstım

Aaa neden ki kızmasın ya.

Napım rosam sürekli teldeyim nişanlımla askerlikte konuşmak buluşmak gb bişey anlıycagın

yurtdışı düşündük ama vize pasaport nasıl olacak bilmiyorum ( sizin düğün ne zaman ???

aydın 'lı kimler var ?
bennnnn bennnnnn bennnnn vee yineeee bennnnnn
ayy napim gezdik bugün bol bol hazırlık pek yok valla geziyoss liseli aşıklar gibi şurda mayısa ne kaldı aslındaakızzzz o nedemek kadın kadınayısss şurda adı üstünde kadınlar kulübü
Aaa neden ki kızmasın ya.

Napım rosam sürekli teldeyim nişanlımla askerlikte konuşmak buluşmak gb bişey anlıycagın

onada şükür balım Allah kavuştursun biran öncee..fakirlerin önünde para saymak gibi olmasınn paşam eve getirdi gezdik bugün bol bol gitcek şimdii

yurtdışı düşündük ama vize pasaport nasıl olacak bilmiyorum ( sizin düğün ne zaman ???

kısmetse temmuzun 15 de dusunuyoruz:123:

turızm şırketlerınden arastırabılırsın aslında artık öyle cok zor degıl tatıle gıtmek yurt dısına benım arkdsmda balayına mısıra gıtmıstı vizede hıc problem olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…