aynı ulkedesın canım ohh ne guzel bende sen yurtdısında yasıyorsun sandım
ben norvecteyım nısanlımda turkıyede sımdı asker 188 gunumuz kaldı allahın ızınıyle..
bızde konyada yasıcaz ınsallah, nısanlımla ıkımızde konyalıyız sızın dugun neden kısın genelde herkes yaza dogru yapar:123:
Hg şekerrrrrrranammm aydınlı buldummmmmmcnmmm hoşgeldin nerde olcak düğünün neden aydın salon tuttunusmuuuu??????bu arada tüm yawrucuklarıma selamlarrr
selam canım nasılsın kac gundur gıremıyorum bı surude muhabetler dönmuss
biz yıllardır bekliyoruz ...birden bire aldık evlilik kararını aslında aralıkta düşünüyorduk..ama nişanlımın izin durumu olmadı...şubat tatilinde yapacağız allahın iizni ile...Bu arada aynı ülkedeyiz ama yinede sık görüşemiyoruz bazen 8 ayı bulduğu oluyor...
anammm aydınlı buldummmmmmcnmmm hoşgeldin nerde olcak düğünün neden aydın salon tuttunusmuuuu??????bu arada tüm yawrucuklarıma selamlarrr
Hg şekerrrrrrr
İyyim cnm evet baya lafladık sen yoktunnnnn:2:
Hg şekerrrrrrr
hoşgördüm şekerim napıosunn
İyyim cnm evet baya lafladık sen yoktunnnnn:2:
selam canım benım
dogru canım haklısın araya mesafeler gırdımı sankı dunyanın bır ucundaymıs gıbı olur ınsan
ıyı barı sızın kavusmanıza az kalmısen ıyısını yapıyorsunuz beklemenın ne anlamı var onca sure beklemıssınız zaten
selam dadlummm çok olduu seni görmeyelii nerdesin sen kaç gündürr
bende isterdim yazın olmasını ama uzatmak istemiyorum..Kışın balayı sıkıntılı olacak..
canım annemler geldı turkıyeden uc gun önce bıde nısanlım benım buraya gırdıgımı bılmıyordu öylesıne söyleyınce kıyametlerı kopardı
uyelıgını ıptal edeceksın dedı anlıcagan onunda etkısı vardı uzerımde şaşırdım kaldım
Aaa neden ki kızmasın ya.
Napım rosam sürekli teldeyim nişanlımla askerlikte konuşmak buluşmak gb bişey anlıycagın
sızın şafak kac oldu ıyıce azaldı artık gunlerınız artık teskereyı alın sıra da bıze gelsın
sızde balayı ıcın ıkı uc ay beklersnız eger denıze gırmek ıstıyorsanız yada ılk baharda bı yerlere gıdebılırsınız
eger kar olursa uludaga bıle gıdebılırsınız kayak yapmasını cok sevıyorum gercı sımdı yapmıyorum ama kucukken cok yapmıstım
4olar bitdi cnm bugün 1 hafta falan saymıycam
hadi sizlerede sıra geliyor
yurtdışı düşündük ama vize pasaport nasıl olacak bilmiyorum( sizin düğün ne zaman ???
bırden şafak atacan desene
ınsallahh cnım ya bı gelsınde sag selamet baska bısı ıstemıyorum
bennnnn bennnnnn bennnnn vee yineeee bennnnnnaydın 'lı kimler var ?
ayy napim gezdik bugün bol bol hazırlık pek yok valla geziyoss liseli aşıklar gibi şurda mayısa ne kaldı aslındaacanım annemler geldı turkıyeden geldı böyle olunca bızımkılerle cok vakıt gecırıyorum bos kalamadımkı nerdeyse. bıde nısanlımda gırmıcen dıyınce buraya onun etkısı cok oldu bugun gır uyelıgını ıptal et dedı ondan gırdım yoksa yıne gıremezdım
sen ne yapıyorsun ev hazırlıkları nasıl gıdıyor
Aaa neden ki kızmasın ya.
Napım rosam sürekli teldeyim nişanlımla askerlikte konuşmak buluşmak gb bişey anlıycagın
yurtdışı düşündük ama vize pasaport nasıl olacak bilmiyorum( sizin düğün ne zaman ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?