çağlacım sen nerde oturuyordun ben unuttum ya da hiç sormadım hatırlamıyorum
sağol canıııımmmOuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper cnmmmmmm
bunları bende beğenıyorum gülerek giy
hımm kompedan var mı bilmiyorum ama ben normalde bakırköy loyadan alırdım ama benimkiyle birlikte alacağımız için kadköy loyaya gideriz demiştikheheheh..ayy o bayılır böyle şeylere,çok dikkat eder detaylara.bohçaya bile onun beğendiklerini aldık hahaha...işte o zaman eşleştirmeye vakit olmaz diye şimdiden eşleştirip atıom kenaratavsiye ederim kuzucum...
dün bizde baktık balım peteğimle loyaya...bihter geceliği de gördük süper duruyor yaa..güle güle giy gasocum...
kadıköyde kompedan var mı bilmiyorum ama dün biz hem loyaya hem kompedana baktık kompedan daha uygun gibime geldi,ama loyada da çeşit bol,feci şeyler beğendik dün...
bu da benim nişanlımın beğendiği öyle aldığım gecelik kızlar
Eki Görüntüle 281303
Eki Görüntüle 281303
Çok çekici cnm gülerek giyyy
Eki Görüntüle 281303
vaayy zevkliymiş enişte
iyi gecelerde giy canım
kızlar birkaç gelinlik modeli ekleyeceğim...
Eki Görüntüle 281308 Eki Görüntüle 281304 Eki Görüntüle 281305 Eki Görüntüle 281306 Eki Görüntüle 281307
bu da arkadaşımın gelinliği çok hoşuma gitmişti sade ve şıkEki Görüntüle 281309
kızlar birkaç gelinlik modeli ekleyeceğim...
Eki Görüntüle 281308 Eki Görüntüle 281304 Eki Görüntüle 281305 Eki Görüntüle 281306 Eki Görüntüle 281307
4.güselmiş canımkızlar birkaç gelinlik modeli ekleyeceğim...
kızlar dün boch'a gitdim katalog da aldım fiyatlar sanki uçuk siz hangi marka düşünyosunuz hesaplı kaliteli önereblceniz markalar neler?
vayy çok güselmiş havincim güle güle giy aşklabu da benim nişanlımın beğendiği öyle aldığım gecelik kızlar
Eki Görüntüle 281303
evet bosch biraz uçuk ama kaliteli diyor herkes...biz buzdolabımızı samsung bulaşık makinemizi hotpoint aldık,teknosadaki elemandan fikir alarak,en çok satılan, uçuk pahalı olmayan ve şikayet dönmeyen modelleri göster dedik,gösterdi sağolsun bizde aldıkkızlar dün boch'a gitdim katalog da aldım fiyatlar sanki uçuk siz hangi marka düşünyosunuz hesaplı kaliteli önereblceniz markalar neler?
kızlar dün boch'a gitdim katalog da aldım fiyatlar sanki uçuk siz hangi marka düşünyosunuz hesaplı kaliteli önereblceniz markalar neler?
bende aranıza geleyim kızlar 05.10.2011 nişan tarihim...
4.şubat 2012 düğünm olacak..Kışın sadece ben evleniyorum galiba
geldim bebeğimmmm..bence sakın etekleri balnlu olanlardan terch etme onlar daha toplu gösteriyo yanlış terch olurnereye kaçtınız kızlaaaaar
bende aranıza geleyim kızlar 05.10.2011 nişan tarihim...
4.şubat 2012 düğünm olacak..Kışın sadece ben evleniyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?