2012' de yazın evlenecekler

Ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu süper cnmmmmmm
bunları bende beğenıyorum gülerek giy
sağol canıııımmm

hımm kompedan var mı bilmiyorum ama ben normalde bakırköy loyadan alırdım ama benimkiyle birlikte alacağımız için kadköy loyaya gideriz demiştik
ben bakırköye de giderim kız, yeterki çeşit olsun, almak olsun işin ucunda

kızlar dün boch'a gitdim katalog da aldım fiyatlar sanki uçuk siz hangi marka düşünyosunuz hesaplı kaliteli önereblceniz markalar neler?

sedoşuumm iki numara aslında çok tarzım değil gibi sanki ama çook beğendiimmm ne tuhaf dimi (sadece o kenardaki kabarık çiçeklerden pek hoşlanmadım, sevemiyorum öyle detayları)
4 numaranın da üstünü çok beğendim canım
arkadaşınınki de sade ve ciciymiş :114:

sen en çok hangisini beğeniyosun yavru kuşum?

Son düzenleme:
4.güselmiş canım
kızlar dün boch'a gitdim katalog da aldım fiyatlar sanki uçuk siz hangi marka düşünyosunuz hesaplı kaliteli önereblceniz markalar neler?

canım demiştim sana zaten boch pahalı diye
ben her beyaz eşyamı arçelik aldım aspratöre kadar sadece ocaklı fırınımı vestel aldım...

bu da benim nişanlımın beğendiği öyle aldığım gecelik kızlar
Eki Görüntüle 281303
vayy çok güselmiş havincim güle güle giy aşkla
evet bosch biraz uçuk ama kaliteli diyor herkes...biz buzdolabımızı samsung bulaşık makinemizi hotpoint aldık,teknosadaki elemandan fikir alarak,en çok satılan, uçuk pahalı olmayan ve şikayet dönmeyen modelleri göster dedik,gösterdi sağolsun bizde aldık

canım benim düşündüğüm markalar bosch ve siemensti
ama fırınımı arçelik iki gözlü fırınlardan alıcam, evde de kullanıyoruz çok pratik o yüzden, ama bosch ta olsaydı iki gözlü ondan alırdım

çamaşır makinemi burdan da bahsetmiştim teyzemin tavsiyesi olan bir samsung var, ya onu yada yine bosch/siemens den birini alıcam

buzdolabı-bulaşık makinesini bosch veya siemens düşünüyorum canım

ama vestelin fiyatları uygun diye biliyorum canım, bir yıldır evli olan kuzenlerimden biri kullanıyo ve memnun olduğunu söylüyor :114:

bende 2 numarayı bu sabah buldum nette,ince detayları hoşuma gitti...
benimkinin eteğini 4. gibi düşünüyordum kızlar,üst kısmınıda 2 numaranın göğüs kısmı gibi düşünmeye başladım şu an itibariyle...

bende aranıza geleyim kızlar 05.10.2011 nişan tarihim...

4.şubat 2012 düğünm olacak..Kışın sadece ben evleniyorum galiba

nereye kaçtınız kızlaaaaar
geldim bebeğimmmm..bence sakın etekleri balnlu olanlardan terch etme onlar daha toplu gösteriyo yanlış terch olur
bende aranıza geleyim kızlar 05.10.2011 nişan tarihim...

4.şubat 2012 düğünm olacak..Kışın sadece ben evleniyorum galiba

hoşgeldn canımmm ne çabuk evleniyon
nerde yaşıyon nere gidiyon veee hazırlıklar ne durumda anlat bakım kendinide tanıt tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…