canım benim şükür iyiyim şafağımın bu gece 98 olmasının mutluluğu içerisindeyim
dün kaynanamlarla dışarda ailecek kahvaltı yaptık söz tarihim 18 şubat oluyo
gelincede hemen nişan vedüğün yeri bakcas..ev bayramdan sonra boyanıyo..beyaz eşyalar tamamen alındı bitti.
iş bulursa hemen haziran gibi düğün olcak
aynen canım ama şükür benim ailem kulak asmıyo bazen annem aynı senin annen gibi çok güvenme evlilik başka diyo ama sonuçta o da olma olmasada biriyle evlences
yemn töreni felan gittim ben ailem yolladı diye mahalle annemleri topa tutmuştu babamda bu gnler geri gelsin diye beklerler ilerleyen zamanda ben hayallerini gerçekleştiriyom kimsede karışamas dedi
mesela benm ailem onun ailesyle 3 yıldır gidip geliyo ama benm zararıma mı bu bi düşünseler anlıcaklar..
herşeylerini biliyorus karakterlerini biliyorus.aile yaşamlarını biliyorus..bunu hiiiiç düşünemiyolar.ailem şimdi verdiğinde gözüm arkada kalmıcak diyolar ilk tanısan kişi gelip gitme yapmayan kişi diyebilir mi bunu
Merhaba kızlar, ben de aranıza yeni katıldım. Benim de düğünüm 15 eylülde Ankara-Akalın'da olacak.
Düğün detaylarını sizinle paylaşmaktan keyif alacağım:)
inşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için senin düğün hazırlıkların ne zaman başlıcak:26::26::26:ohh ohh cnm en azından ortada belirsizlik yok şafağın az kalmış allahın izni ile herşey gelir geçer ..ben bugünleri düşünemiyordum bile ama bakın geldi de geçicek allahım yarabbim sen mutluluğumuzu daim et kurduğumuz hayalleri hüsrana döndürme yarabbim amin
Merhaba kızlar, ben de aranıza yeni katıldım. Benim de düğünüm 15 eylülde Ankara-Akalın'da olacak.
Düğün detaylarını sizinle paylaşmaktan keyif alacağım:)
der cnm der evlenmemiş biri bile evlilik hakkında atp tutar insanların mutluluğunu içinde patlatır..
örnek:22 yaşındayım bizim burda kaçma olayları çoktur 17-18 yaşında kaçılır kocaya e ben 22 yaşına geldim koca adayı yoktu evlenmiyormusun ne zman evlencen evde kaldın kelimelerinden bıkmış bunalıma girmiştim..
şimdi ise nişanlanıcam ve evlende gör gününü bizi arıcaksın pişman olucaksın iş işten geçmiş olucak .onu yapma bunu iste kar kardır sen anlıcaksın bizi ama herşey gemiş olucak kafana vurucaksıninşallah böyle olumsuzluklar olmazda sıkıldım gerçekten...herşeye bir mana bırakmıyorlar ki ben ne beğendiysem o olsun..lavanta beğenmiş bize söz düşmez demiyorlar..arada bende yapıyordum öyle hata ettiğimi anlamış bulunmaktayım başıma gelice
Teşekkür ederim kızlar.
24 yaşındayım, psikolojik danışmanım. Şanlıurfa'da bir devlet kurumunda rehber öğretmen olarak çalışıyorum.
Balıkesirliyim.
KızLar sabah oje sürdürdüm kuafördeki kız tırnagıma çiçek deseni yapıştırdı cok hoşuma gitti..yüzük parmağıma yaptırdım sarı sarı uysun die
Eki Görüntüle 281537
ewt kızlar bizim gündem değişti...annem aradı ve kıyafetimi nişanda giymememi onun yerine kendisinn kabarık kıyafet kiralamak istediğini söyledi kabarık özeniyormuş bense arada kaldım açıkcası ayıp geldi düşünsenize kıyafet lındı istanbula gittim almak için şimdi ise beğenimedi ve 2.bi kıyafet sevgilime söyledim sana karşı bi tepki vermezler ama kednileri söylerler dedi bende hak veriyorum elbette ne demek yani çok arada kaldım napcam:26:
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle mutluluklar diliyorum ,
Bende 3 hafta önce nişanlandım, Kısmetse Haziranda düğün olacak.
Düğün mekanı için acele edin ,
Ramazan malum ,yer bulamayız valla karaborsaya düşer
Ben nişanımı Boğazda bir restorantta yaptım 130 kişi falandık ,
aile ve en yakın arkadaşlar .Çok güzeldi
Şimdi düğün mekanı araştırma zamanı ,
İstanbul Avrupa yakası, standart düğün salonu tercih etmiyorum 400-500 kişilik ,
Yemekli değilde kurupasta , içecek olacak, ikramları arttırabiliriz.
Benim için önemli olan mekan güzel olsun,müzik güzel olsun ...
Siz ne diyorsunuz , mekanı bulalım , düğün gününü alalımki , En geç Ocak ayında balayı rezervasyonumuzu yapabilelim
sewgiler
slm kızlarr dün kınayı yıkadıktan sonra kociş geldi buzdolabi bakmaya gittik samsungta bir model begendik sizce samsung nasıldır buzdolabinda birde gri mi beyaz mı alıcaksınız beyaz esyalarınızı bana bir fikir verin kızlarr cok kararsızımm buarada tırnakların cok güzel ciceklerinde pek hos lilacım tütütütüüüü masallahhh
kuzucum senin ne istediğin önemli .ama bence de aldığın kıyafeti giy.sonuçta sen kendi zeykine göre beğenerek aldın onu..
slm kızlarr dün kınayı yıkadıktan sonra kociş geldi buzdolabi bakmaya gittik samsungta bir model begendik sizce samsung nasıldır buzdolabinda birde gri mi beyaz mı alıcaksınız beyaz esyalarınızı bana bir fikir verin kızlarr cok kararsızımm buarada tırnakların cok güzel ciceklerinde pek hos lilacım tütütütüüüü masallahhh
ewt kızlar bizim gündem değişti...annem aradı ve kıyafetimi nişanda giymememi onun yerine kendisinn kabarık kıyafet kiralamak istediğini söyledi kabarık özeniyormuş bense arada kaldım açıkcası ayıp geldi düşünsenize kıyafet lındı istanbula gittim almak için şimdi ise beğenimedi ve 2.bi kıyafet sevgilime söyledim sana karşı bi tepki vermezler ama kednileri söylerler dedi bende hak veriyorum elbette ne demek yani çok arada kaldım napcam:26:
sen kendini nişanlının yerine koy empati kur bence sen nişanlına beraber birşey alsan ve o başkalarının yorumları ile bunu kullanmasa sen ne hissederdin canım onu düşün ve ona göre bir karar ver derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?