2012' de yazın evlenecekler

ohh ohh cnm en azından ortada belirsizlik yok şafağın az kalmış allahın izni ile herşey gelir geçer ..ben bugünleri düşünemiyordum bile ama bakın geldi de geçicek allahım yarabbim sen mutluluğumuzu daim et kurduğumuz hayalleri hüsrana döndürme yarabbim amin

Merhaba kızlar, ben de aranıza yeni katıldım. Benim de düğünüm 15 eylülde Ankara-Akalın'da olacak.
Düğün detaylarını sizinle paylaşmaktan keyif alacağım:)

der cnm der evlenmemiş biri bile evlilik hakkında atp tutar insanların mutluluğunu içinde patlatır..

örnek:22 yaşındayım bizim burda kaçma olayları çoktur 17-18 yaşında kaçılır kocaya e ben 22 yaşına geldim koca adayı yoktu evlenmiyormusun ne zman evlencen evde kaldın kelimelerinden bıkmış bunalıma girmiştim..

şimdi ise nişanlanıcam ve evlende gör gününü bizi arıcaksın pişman olucaksın iş işten geçmiş olucak .onu yapma bunu iste kar kardır sen anlıcaksın bizi ama herşey gemiş olucak kafana vurucaksıninşallah böyle olumsuzluklar olmazda sıkıldım gerçekten...herşeye bir mana bırakmıyorlar ki ben ne beğendiysem o olsun..lavanta beğenmiş bize söz düşmez demiyorlar..arada bende yapıyordum öyle hata ettiğimi anlamış bulunmaktayım başıma gelice

inşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için senin düğün hazırlıkların ne zaman başlıcak:26::26::26:
Merhaba kızlar, ben de aranıza yeni katıldım. Benim de düğünüm 15 eylülde Ankara-Akalın'da olacak.
Düğün detaylarını sizinle paylaşmaktan keyif alacağım:)

hayırlı olsun tatlımm hoşgeldinnn
kendini tanıt istersen

amaaaan biz mutlumuyus sevdiceklerimizi seviyomuyus o zaman gerisi booooooş

Teşekkür ederim kızlar.
24 yaşındayım, psikolojik danışmanım. Şanlıurfa'da bir devlet kurumunda rehber öğretmen olarak çalışıyorum.
Balıkesirliyim.

Teşekkür ederim kızlar.
24 yaşındayım, psikolojik danışmanım. Şanlıurfa'da bir devlet kurumunda rehber öğretmen olarak çalışıyorum.
Balıkesirliyim.

anaa hoşgeldin balıkesirin neresnden cnm bende balıkesri,liym cnm benim..

bubabur cnm benim düğün hazırlıkları düğün tarine bağlı işten çıkmadan bişey yapamam heralde ya..işten 1 ay 1,5 ay önce çıkıp ev eşya falan bakıcaz tabiki ev bakıp tutup yerşeltirme de var şu nişan bi geçsin bakayım hayırlısı ile

KızLar sabah oje sürdürdüm kuafördeki kız tırnagıma çiçek deseni yapıştırdı cok hoşuma gitti..yüzük parmağıma yaptırdım sarı sarı uysun die

KızLar sabah oje sürdürdüm kuafördeki kız tırnagıma çiçek deseni yapıştırdı cok hoşuma gitti..yüzük parmağıma yaptırdım sarı sarı uysun die

Eki Görüntüle 281537

slm kızlarr dün kınayı yıkadıktan sonra kociş geldi buzdolabi bakmaya gittik samsungta bir model begendik sizce samsung nasıldır buzdolabinda birde gri mi beyaz mı alıcaksınız beyaz esyalarınızı bana bir fikir verin kızlarr cok kararsızımm buarada tırnakların cok güzel ciceklerinde pek hos lilacım tütütütüüüü masallahhh

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle mutluluklar diliyorum ,
Bende 3 hafta önce nişanlandım, Kısmetse Haziranda düğün olacak.
Düğün mekanı için acele edin ,
Ramazan malum ,yer bulamayız valla karaborsaya düşer
Ben nişanımı Boğazda bir restorantta yaptım 130 kişi falandık ,
aile ve en yakın arkadaşlar .Çok güzeldi
Şimdi düğün mekanı araştırma zamanı ,
İstanbul Avrupa yakası, standart düğün salonu tercih etmiyorum 400-500 kişilik ,
Yemekli değilde kurupasta , içecek olacak, ikramları arttırabiliriz.
Benim için önemli olan mekan güzel olsun,müzik güzel olsun ...
Siz ne diyorsunuz , mekanı bulalım , düğün gününü alalımki , En geç Ocak ayında balayı rezervasyonumuzu yapabilelim
sewgiler

ewt kızlar bizim gündem değişti...annem aradı ve kıyafetimi nişanda giymememi onun yerine kendisinn kabarık kıyafet kiralamak istediğini söyledi kabarık özeniyormuş bense arada kaldım açıkcası ayıp geldi düşünsenize kıyafet lındı istanbula gittim almak için şimdi ise beğenimedi ve 2.bi kıyafet sevgilime söyledim sana karşı bi tepki vermezler ama kednileri söylerler dedi bende hak veriyorum elbette ne demek yani çok arada kaldım napcam:26:

kuzucum senin ne istediğin önemli .ama bence de aldığın kıyafeti giy.sonuçta sen kendi zeykine göre beğenerek aldın onu..

bende şimdiden harıl harıl düğün için yer arıyorum düğün salonu istemediğimden çok zorlanıyorum çünkü açık alan mekanlar yemekli düğüne veriyorlar onlarda acaip pahalı 25 milyardan bahsediyorlar ben o parayla evimmi yeniden düzerim. o yüzden geç kalmak bende istemiyorum onun için ne kadar masraf yapıcağımı bileyimki herşey belli olsun istiyorum.

bu sabah uzun zamandır almak istediğim sarevin arabesque nevresim takımı vardı onu trendyolda görür görmez aldım. sanki bütün evi kurdum gibi sevindim :)))

Eki Görüntüle 281579

slm cnm ..

samsung nasıldır bilmem ama beyaz mı grimi olması konusunda bende çok kararsızım açıkçası sanırım gri olucak ama çamaşır makinemi beyaz olsun isterim e hani olurda banyo küçük olursa mutfağa koymak durumunda kalırsam byeaz gri olmuş olucak ..yani buzdolabında giriyi yakıştırıyorum ama çamaşır makinesinde banyoya olcağını düşündükçe gri olması içime sinmiyor hepsi beyaz olsun desem oda içime sinmiyor bilmiyorum aklım karışık cnm bende bi fikir veremicem

kuzucum senin ne istediğin önemli .ama bence de aldığın kıyafeti giy.sonuçta sen kendi zeykine göre beğenerek aldın onu..

beğenerek aldım ama ailemde beğenen yok sadece arkadaşlarım ve sevgilimin ailesi beğendi ve ben bu konu yüzünden çok mutsuzum yanlış anlamalarınıda istemiyorum elbette ama ben pişman olmaktan korkuyorum herşeyden etkilenen bi yapım olduğudan düşünüp duruyorum aman boşver diyemiyorum kendimede kızıyorum ama yapı meselesi normalde bu kadar değil ama ayrı bi alınganlık stres var üzerimde aman nasıl olcak şu olcak mı bu olcak mı gibi.
ve gerçekten ayıp tekrardan kıyafet kiralamak.bilemiyorum aşkım annemle akşama konuşucak.

sen kendini nişanlının yerine koy empati kur bence sen nişanlına beraber birşey alsan ve o başkalarının yorumları ile bunu kullanmasa sen ne hissederdin canım onu düşün ve ona göre bir karar ver derim ben.

Tşk ederimm cnmm bnmmm muaaahhh =)

Bence aLdıgın eLbiseyi giymen daha doğru oLur..NişanLının aİLesi de görüp beğendiyse ayıp oLur giymemen..hem nesi var ne güzeL eLbise..

sen kendini nişanlının yerine koy empati kur bence sen nişanlına beraber birşey alsan ve o başkalarının yorumları ile bunu kullanmasa sen ne hissederdin canım onu düşün ve ona göre bir karar ver derim ben.

koydum cnmm ve çok sinir bozucu zaten aşkımda anneme kızdı başkalarının lafına bakıyor falan dedi ben senin kabarık kıyafet giymeni istemem dedi ama akşama konuşucaklar bakalım kendileri araarında anlassın benim için farketmez onuda giyerim diğerinide giyerim huzursuzluk olmasın yeter ki

canım bene çevrendikilerin ne dediklerine bu kadar önem verme senin nişanın ve tekrarı olmayacak ne istiyorsan onu yap çünkü böyle olursa düğünde çok zorlanırsın. bir elbisede bu kadar etkilendiysen sonra çok sorun yaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…