- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
haydaaacanım annemler geldı turkıyeden uc gun önce bıde nısanlım benım buraya gırdıgımı bılmıyordu öylesıne söyleyınce kıyametlerı kopardı
uyelıgını ıptal edeceksın dedı anlıcagan onunda etkısı vardı uzerımde şaşırdım kaldım
canım evet, hafta sonu cmt misafirimiz vardı sabahtan akşama kadar, o yüzden pek yoktum, pazar da benimkiyle birlikteydik, kuban pazarına gittik çok komiktiGÜNAYDIN CANLARIMMMM
yorucu bir pazar günü tatilimden sonra iş başımı yapmış bulunmaktayım..dün temizlik yaptık ve bu hafta temizlikle geçicek belli halıları sildik perdeler yıkandı 2 odanın perdesi kaldı vitrinler silincek koltuklar silinsek mutfak e 1 hafta boyunca tekrar elden geçer yandım yandım ki ne yandım
dün aşkımda çalıştı snr gitti alışverişini yaptı biz tamamız çok şükür ..nişana hazırız son hafta allahıma çok şükür kızlar dualarımdaki aşkımla nişanlanıyorum..
sizler naptınız bakalım lila gelinlik baktın mı pek geçmişe bakamadım .
gosalimncim denk gelemiyoruz kaç gündür..
işte hafta sonum doluydu bayağı o yüzden yoktum kuzucum
senin de nişanın geldi çattı valla bak, şurda 1 hafta kaldı
ooooGünaydınnn tatlımmm, walla benim de haftasonu pestilim çıktı yorgunluktan, ama olsun , güzel yorgunluklar bunlar
Bugün son iş günüm, yarın izinim başlıyor, 2 hafta yokum
VEEEEEEEEEE YARIN BU SAATLERDE AŞKIM YOLA ÇIKIYORRRR!!!!
Acayip heyecanlıyım yaaa
Yarın aşkımın doğum günü, bugün pastasını alacağım, hediyesini cumA günü aldım..
Bi de atkı örüyorum ama o yarına kadar yetişmeyecek maalesef:44:
Nişana da 10 gün kaldııııı
bu arada enişte beyede mutlu yıllar, birlikte sağlıklı mutlu güzel bir hayatınız olsun inş.
ya ben çok şükür o konuda şanslıyım, hem yakınlarım hem arkadaşlarım konusunda ama öyle bile olsa sizin yeriniz ayrılavantacım sana katılıyorum...
bak benimki askere gitti ona laflar sölediler 15 ay beklemessiniz çeyisler boşa daha ayrılmadınızmı vskavga ettiğimizde bana morel veren birini ararken dediler ben demedim mi sana kesin bitcek diye
şimdi ev düzüyorus söz nişan olmadığı için ne rahat ailesiniz felan olduk
dün mesela kaynanamlarla buluştuk kahvaltı yaptık söz tarihimiz kesiinleşti diye heyecanlı heyecanlı size anlattıktan sonra 10 yıllık arkıma gelsene dedim konuşalım 3 saat sonra filme dalmışım unutmuşum msjla anlat dedi
bende verdiğin değer ve ilgi için teşekkür ederim dedim
ben salak gibi herkesin peşinde pervane oluyom ilgim olmadığı halde yapabileceğim herşeyi yapabiliyom ama mutluda olsam mutsuzda destekçi kimsem yok...bu yüsden kk yı çok seviyorum...Pırıl pırıl insanlarsınz hepiniz ve dertlerimizden anlıyorus
çünkü şuan hepimiz aynı anda benzer duyguları yaşıyoruz, bizlerin paylaşımları herkesten çok farklı olacaktır, o yüzden hepinize öpücüklerr
çok cici olmuşKızLar sabah oje sürdürdüm kuafördeki kız tırnagıma çiçek deseni yapıştırdı cok hoşuma gitti..yüzük parmağıma yaptırdım sarı sarı uysun die
Eki Görüntüle 281537
ya samsung özellikle lcd/led tv ve beyaz eşya konusunda çok geliştirmiş kendini son yıllardaslm kızlarr dün kınayı yıkadıktan sonra kociş geldi buzdolabi bakmaya gittik samsungta bir model begendik sizce samsung nasıldır buzdolabinda birde gri mi beyaz mı alıcaksınız beyaz esyalarınızı bana bir fikir verin kızlarr cok kararsızımm buarada tırnakların cok güzel ciceklerinde pek hos lilacım tütütütüüüü masallahhh
tv konusunda zaten aldı yürüdü, mükemmel ürünleri ve bol ürün çeşidi var
ama dediğim gibi beyaz eşya konusunda da artık insanların tercihlerinden biri olmaya başlamışlar
ben okuduğum yorumlardan da görüyorum bunu
renk olarak da, net karar vermemiş olmakla birlikte sanırım beyaz alacağım ben :114:
ya bu konuda tek bir şey söyleyeceğim kuzucum sana, nişan senin elbise senin,ewt kızlar bizim gündem değişti...annem aradı ve kıyafetimi nişanda giymememi onun yerine kendisinn kabarık kıyafet kiralamak istediğini söyledi kabarık özeniyormuş bense arada kaldım açıkcası ayıp geldi düşünsenize kıyafet lındı istanbula gittim almak için şimdi ise beğenimedi ve 2.bi kıyafet sevgilime söyledim sana karşı bi tepki vermezler ama kednileri söylerler dedi bende hak veriyorum elbette ne demek yani çok arada kaldım napcam:26:
beğenip aldığınız elbiseyle ilgili de kimseye laf söylemek düşmez
kaldı ki, bir elbise için nişanlınla annenin muhatap olması bence yakışık alacak bir durum değil, bunların önüne geçmeyi becerebiliyor olman lazım,
normalde böyle sert hatlı, olumsuz yorumlar yapmamaya gayret gösteririm, biliyorsun hep herşey güzel olacak takılma diyordum ama bu söylediğinden sonra, birinin de sana bunları anlatması lazım canım yaa
siz daha nişan arefesinde bir elbise yüzünden bu muhabbetleri yaşıyorsanız(nişanlın arayıp senin elbise meselesi annenle konuşacakmış ya), bu işin daha evi var eşyası var kınası var gelinliği var, sana da nişanlına da yazık ederler söyliyim, bir an önce engel ol bu duruma, kendi mutluluğun ve huzurun için..
kalbini kıracak birşey söyledimse özür dilerim
bu arada cümleten merabayııınn