2012' de yazın evlenecekler

haydaaa ee sonuç nolcak şimdi sultancım, iptal edicek misin piki? :26:

canım evet, hafta sonu cmt misafirimiz vardı sabahtan akşama kadar, o yüzden pek yoktum, pazar da benimkiyle birlikteydik, kuban pazarına gittik çok komikti
işte hafta sonum doluydu bayağı o yüzden yoktum kuzucum
senin de nişanın geldi çattı valla bak, şurda 1 hafta kaldı

oooo takıyosun kız sen de yüzüğü
bu arada enişte beyede mutlu yıllar, birlikte sağlıklı mutlu güzel bir hayatınız olsun inş.

ya ben çok şükür o konuda şanslıyım, hem yakınlarım hem arkadaşlarım konusunda ama öyle bile olsa sizin yeriniz ayrı

çünkü şuan hepimiz aynı anda benzer duyguları yaşıyoruz, bizlerin paylaşımları herkesten çok farklı olacaktır, o yüzden hepinize öpücüklerr

KızLar sabah oje sürdürdüm kuafördeki kız tırnagıma çiçek deseni yapıştırdı cok hoşuma gitti..yüzük parmağıma yaptırdım sarı sarı uysun die

Eki Görüntüle 281537
çok cici olmuş

ya samsung özellikle lcd/led tv ve beyaz eşya konusunda çok geliştirmiş kendini son yıllarda
tv konusunda zaten aldı yürüdü, mükemmel ürünleri ve bol ürün çeşidi var
ama dediğim gibi beyaz eşya konusunda da artık insanların tercihlerinden biri olmaya başlamışlar
ben okuduğum yorumlardan da görüyorum bunu

renk olarak da, net karar vermemiş olmakla birlikte sanırım beyaz alacağım ben :114:

ya bu konuda tek bir şey söyleyeceğim kuzucum sana, nişan senin elbise senin,
beğenip aldığınız elbiseyle ilgili de kimseye laf söylemek düşmez
kaldı ki, bir elbise için nişanlınla annenin muhatap olması bence yakışık alacak bir durum değil, bunların önüne geçmeyi becerebiliyor olman lazım,
normalde böyle sert hatlı, olumsuz yorumlar yapmamaya gayret gösteririm, biliyorsun hep herşey güzel olacak takılma diyordum ama bu söylediğinden sonra, birinin de sana bunları anlatması lazım canım yaa
siz daha nişan arefesinde bir elbise yüzünden bu muhabbetleri yaşıyorsanız(nişanlın arayıp senin elbise meselesi annenle konuşacakmış ya), bu işin daha evi var eşyası var kınası var gelinliği var, sana da nişanlına da yazık ederler söyliyim, bir an önce engel ol bu duruma, kendi mutluluğun ve huzurun için..

kalbini kıracak birşey söyledimse özür dilerim

bu arada cümleten merabayııınn

ya bu konuda tek bir şey söyleyeceğim kuzucum sana, nişan senin elbise senin,
beğenip aldığınız elbiseyle ilgili de kimseye laf söylemek düşmez
kaldı ki, bir elbise için nişanlınla annenin muhatap olması bence yakışık alacak bir durum değil, bunların önüne geçmeyi becerebiliyor olman lazım,
normalde böyle sert hatlı, olumsuz yorumlar yapmamaya gayret gösteririm, biliyorsun hep herşey güzel olacak takılma diyordum ama bu söylediğinden sonra, birinin de sana bunları anlatması lazım canım yaa
siz daha nişan arefesinde bir elbise yüzünden bu muhabbetleri yaşıyorsanız(nişanlın arayıp senin elbise meselesi annenle konuşacakmış ya), bu işin daha evi var eşyası var kınası var gelinliği var, sana da nişanlına da yazık ederler söyliyim, bir an önce engel ol bu duruma, kendi mutluluğun ve huzurun için..

kalbini kıracak birşey söyledimse özür dilerim

bu arada cümleten merabayııınn
[/QUOTE]
merhaba canım..
keşke ailemde laf düşmüceni bilse de karışmasa ama annemin bu konudaki üzerine basa basa beğenmedim diretmesininden bahsetmiştim gerçekten etkileniyorum ağladımı görerek inatla söylemesi beni nasıl kırdığını önemsemeyen annem etkinememk ne mümkün çok etkileniyorum söylediklerinden inan elimde değil bende umursamaz olmayı çok isterdim ama değilim işte.eşya konusunda kesinlikle dinlemicem onları buraya yazıyorum eğer unutursam söyleyin yüzüme:26::26:ahh ahh bakalım akşam olsun bi

canım Balıkesirde yaşamıyoruz ama Bahçelievler diyelim:)

KızLar face Listemdeki bütün geLinLerin fotografLarını aLdım geLinLik modeLLerini ekLiicem beLki fikir edinirsiniz

Kızlarrr hepinizi çok özleyeceğim...
Kendinize iyi bakın, kısmetse 14 kasımda görüşmek üzere....
Lavantacım nişanlarımız harika geçer inşallah ve bence kendi aldığın kıyafeti giy, kimseyi işine karıştırma
Hepinizi öptüm kızlar...

cnm benim bizde seni özlüycez mutluluklar dilerim öpüyorum

merhaba canım..
keşke ailemde laf düşmüceni bilse de karışmasa ama annemin bu konudaki üzerine basa basa beğenmedim diretmesininden bahsetmiştim gerçekten etkileniyorum ağladımı görerek inatla söylemesi beni nasıl kırdığını önemsemeyen annem etkinememk ne mümkün çok etkileniyorum söylediklerinden inan elimde değil bende umursamaz olmayı çok isterdim ama değilim işte.eşya konusunda kesinlikle dinlemicem onları buraya yazıyorum eğer unutursam söyleyin yüzüme:26::26:ahh ahh bakalım akşam olsun bi[/QUOTE]

kuzuumm kıyamam nişan zamanını atlatmış biri olarak,bu konularda baştan nasıl davranırsan sonrası da öyle olur,sen insanların sana karışmasına izin verirsen emin ol onlar her alanda karışmaya devam edecektir..bu olayın bir benzerini yakın dostum yaşıyor şuanda,mobilyaları nişanlısı ile gidip beğendi annesi de hiç beğenmedim ne biçim onlar niye bunları aldın diye birsürü şey söyledi dostum da üzülüyordu ne yapıcam ne edicem diye,o öyle üzüldükçe annesi üstüne gelmeye devam etti ,en sonunda kızın canına tak etti,biz beğendik alıyoruz anne sonuçta ben bu eşyaları kullanıcam benim zavkim dedi,ama srekli bu konu açıldıkça dostum annesini uyardı...artık annesi durması gereken yeri biliyor..konuşma yolu ile kırmadan uyar yoksa ortalık çok karışır canım..erkek arkadaşına da çok yansıtmamaya çalış sonuçta her ne olursa olsun bir tarafta annen var diğer tarafta da gelecekteti eşin var..benim annem de bana laf söylüyordu karşı aileyi sevmediği için onlarla ilgili laflar söylüyordu uyara uyara artık yorum yapmamayı öğrendi..karşı taraf olumsuz yaklaşıyorsa bile ben anneme hep diyorum anne kötü düşünmemişlerdir şu şu olmuştur ondan dolayı diye..bence sende ikisini birbirine karıştırma ve karıştırtma..danış tabiki ama onlar duracağı yeri bilsin..bunu sen başarabilirsin ancak,o da güçlü ve kararlı olarak olur kuzucumm ...bende çok sessiz güler yüzlü biriyim insanları kırmamak için kendimden çok fedakarlık ederim,ama artık güçlü olmayı öğrendim sanırım sıkıntı çeke çeke :) nasıl davranman gerektiğini bilirsen sıkıntı yaşamazsın bence sende..

güle güle kullan canım ama resim isteriz olmaz öyleee....yıka kız kafanı da dokunmasın onca saattir tutuyon...[/QUOTE]
SAGOL CANIMCIM RESİMLERİ ATICAM BULURBULMAZ KAFAMIDA YIKADIM COK GÜZEL OLDU SACLARIM BAYRAMA HAZIRIMM

enişten ve sen fena döktürmüşsünüz canımmm...bu arada elbisen çok yakışmış maşallah yaa
FACEDE BENDE GÖRDÜM VİDEOYU OHH NE GÜZEL DÖKTÜRMÜŞÜNÜZ WALLA SENEYE GELSİN GELİNLK FALAN DEMİCEM DÖKTÜRCEM BENDE WALLA

KIZLAR SABAH OLAL YORUMLARI OKUCAM DİYE CANIM CIKTI SMDİ BİTTİ AMA GÜNDE BİTTİ NE GÜZEL SEYLER PAYLASMISINIZ COK VERİMLİ Bİ H.SONU GECİRMİŞİNİZ KIZLAR KESKE BENDE ORDA OLSAMDA GELEBİLSEM SİZLERLE BENDE BURDA BULAMAZSAM GÜZEL MODEL GELMEK NİYETİNDEYİM FACEDE ZATEN GÖRÜYORUM GELİNLİK21 MODELLERİNİ COK HOSUMA GİDİYOR GELİRSEM ORAYA MUTLAKA UGRAMAK İSTERİM

kızlar dün boch'a gitdim katalog da aldım fiyatlar sanki uçuk siz hangi marka düşünyosunuz hesaplı kaliteli önereblceniz markalar neler?
CANIM DÜN BİZDE BAKTIK BOSCH BUZDOLAPLARINA SATICI KIZ ÖNERMEDİ GERCEKTENDE SAMSUNGLA KIYASLADIGIMIZDA SAMSUNG DAHA İYİ GELDİ BİZE HEM KULLANIS HEMDE FİYAT ACISINDAN ARAYISLARIMIZ DEVAM EDİYOR GELİŞMELERDEN HABERDAR EDERİM YİNE

canım hersey gönlünce olsun güzel haberler ve güzel güzel resimlerle seni sabırsızlıkla bekliyoruz

güle güle kullan canım ama resim isteriz olmaz öyleee....yıka kız kafanı da dokunmasın onca saattir tutuyon...
SAGOL CANIMCIM RESİMLERİ ATICAM BULURBULMAZ KAFAMIDA YIKADIM COK GÜZEL OLDU SACLARIM BAYRAMA HAZIRIMM

FACEDE BENDE GÖRDÜM VİDEOYU OHH NE GÜZEL DÖKTÜRMÜŞÜNÜZ WALLA SENEYE GELSİN GELİNLK FALAN DEMİCEM DÖKTÜRCEM BENDE WALLA

KIZLAR SABAH OLAL YORUMLARI OKUCAM DİYE CANIM CIKTI SMDİ BİTTİ AMA GÜNDE BİTTİ NE GÜZEL SEYLER PAYLASMISINIZ COK VERİMLİ Bİ H.SONU GECİRMİŞİNİZ KIZLAR KESKE BENDE ORDA OLSAMDA GELEBİLSEM SİZLERLE BENDE BURDA BULAMAZSAM GÜZEL MODEL GELMEK NİYETİNDEYİM FACEDE ZATEN GÖRÜYORUM GELİNLİK21 MODELLERİNİ COK HOSUMA GİDİYOR GELİRSEM ORAYA MUTLAKA UGRAMAK İSTERİM

CANIM DÜN BİZDE BAKTIK BOSCH BUZDOLAPLARINA SATICI KIZ ÖNERMEDİ GERCEKTENDE SAMSUNGLA KIYASLADIGIMIZDA SAMSUNG DAHA İYİ GELDİ BİZE HEM KULLANIS HEMDE FİYAT ACISINDAN ARAYISLARIMIZ DEVAM EDİYOR GELİŞMELERDEN HABERDAR EDERİM YİNE

Genelde bosch kaliteli diyorlar cnm bakalım artık arastıralım kullanışlı olsun kaliteli olsun hesaplı olsun

Hb cnm iyiyim sen nasılsın? Hepsi cok güzel aldıklarının cnm gülerek kulllan
SAgol canım
aaa nehir marka çay seti mi aldıınn? çok güzeell
Evet canım sen nehirde calısmıstın demi nasıl bir marka ilk defa denicem birde günlük catal bıcak tkmı alıcam nehirden düz sade modeli var desensiz o cok hosuma gitti onu alıcam siparis verdim gelicek ayrıcaaaaaaaaaaa seninle begendiğimiz su takımı var ya berfin ona benzer buldum pasabahcenin üzerinde taslar var cok hosuma gitti resmini bulamadım ama bulursam eklicem yada resmini cekebilirsem cekeyim öyle eklerim

hımm tamam şeker eklersen görürüz biz de
canım 30 yıllık imalatçı bir firma, o yüzden güvenebilirsin :114:
sade dediğin Deniz Model dir büyük ihtimalle, çok şıktır, çok zariftir, doğru bir seçim yapmışsın derim sana, kalınlık olarak da uygun, sıradan günlük kaşıklar 2,5mm iken deniz 3mm dir, yani ben ordayken öyleydi ben şiddetle tavsiye ederim :112:
nereden alıyorsun canım, merak ettim, hangi züccaciyeden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…