aaa hatırlıyorum ben küçükken anneannemin de taksitçisi vardı,(galiba basmacı da diyorlardı ona), hatta annemin de vardı galiba..Birde annemlerin aldıgı bir taksitci ibrahim var ondan da sac kurutma makinesi aldım düzlestiricim ve masa setim oldugu için marka konusunda cok abartmadım ucuz yollu birsey alıverdim resim asagıda kızlar....
Eki Görüntüle 281806
hımm tamam şeker eklersen görürüz biz de
canım 30 yıllık imalatçı bir firma, o yüzden güvenebilirsin :114:
sade dediğin Deniz Model dir büyük ihtimalle, çok şıktır, çok zariftir, doğru bir seçim yapmışsın derim sana, kalınlık olarak da uygun, sıradan günlük kaşıklar 2,5mm iken deniz 3mm dir, yani ben ordayken öyleydiben şiddetle tavsiye ederim :112:
nereden alıyorsun canım, merak ettim, hangi züccaciyeden?
hadi yaa, sen bende ekli değil miydin? hımm onu hallededim de, dediğin çok doğru :26:Kızlar bir şey sorucam kafama cok takıldı.
Mesela şimdi nyu sen gasonun profıl fotosunu begenıyosun dıyelım ama gaso bende eklı olmadıgı halde gasonun fotosu cıkıyor işte nyu gasonun fotografını begendı dıye bu nasıl gızlılıgemı baglı bende eklı olmayan arkdslr bizim fotomuzu görebılıyormu bu cok sacma cok sınır oldum
hadi yaa, sen bende ekli değil miydin? hımm onu hallededim de, dediğin çok doğru :26:
nyu nun beğendiği resmimi benim tanımadığım insanlar da mı görüyor yani? anaaamm :)))
nyu cum yani seni örnek olarak verdik, hani yanlış anlama ama benim bütün güvenlik izinlerim kapalıdır, yani nasıl olur ki bu? sen biliyor musun kız
Fincancılardan canım ama dükkanın ismini şimdi hatırlayamadım tatlım yaabirde unutmusum ütü masası aldı komusmuz hediye olarak cok sevindimmm
Eki Görüntüle 281822
anladım canım örnek vermek için söyledin, ben gizlilik ayarlarını kurcaladım yine ama yok bulamadım bununla ilgili bişey, biraz daha kurcaliyim bakim :26:Yok gasom senın face bende ama bu cok sacma sinir oldum. Bazen ana sayfamda cıkıyor cunku kımın hangı footyu begendıgı ve foto cıkıyor duvarımda.
Kız gaso senı görmedım ben ıkınızı örnek verıyorum anladınmı gızlılık ayarlarıyla falanmı alakalı dıyorum sızde sorun yok
Sagol tatlım cok heyecanlanıyorum ben o gelince herseferinde alıyoruz bakkal hesabı not tutarak elimize ne gecerse veririz severim ben ibrahim abiyiiiiiiiaaa hatırlıyorum ben küçükken anneannemin de taksitçisi vardı,(galiba basmacı da diyorlardı ona), hatta annemin de vardı galiba..
ay ne güzel birşey hatırlattın yaa, sağolasın valla
bu arada güle güle kullan tatlım :112:
canım facede arkadaslarımın arkadasları görsünü isaretlediyseniz ordan görebilirler buna izin vermeyin ozamn sorun kalmaz canlarrKızlar bir şey sorucam kafama cok takıldı.
Mesela şimdi nyu sen gasonun profıl fotosunu begenıyosun dıyelım ama gaso bende eklı olmadıgı halde gasonun fotosu cıkıyor işte nyu gasonun fotografını begendı dıye bu nasıl gızlılıgemı baglı bende eklı olmayan arkdslr bizim fotomuzu görebılıyormu bu cok sacma cok sınır oldum
senlik durum yok canım örnek senle benizhadi yaa, sen bende ekli değil miydin? hımm onu hallededim de, dediğin çok doğru :26:
nyu nun beğendiği resmimi benim tanımadığım insanlar da mı görüyor yani? anaaamm :)))
nyu cum yani seni örnek olarak verdik, hani yanlış anlama ama benim bütün güvenlik izinlerim kapalıdır, yani nasıl olur ki bu? sen biliyor musun kız
Aman bende bulamadımmanladım canım örnek vermek için söyledin, ben gizlilik ayarlarını kurcaladım yine ama yok bulamadım bununla ilgili bişey, biraz daha kurcaliyim bakim :26:
Sagol tatlım cok heyecanlanıyorum ben o gelince herseferinde alıyoruz bakkal hesabı not tutarak elimize ne gecerse veririz severim ben ibrahim abiyiiiiiii
canım facede arkadaslarımın arkadasları görsünü isaretlediyseniz ordan görebilirler buna izin vermeyin ozamn sorun kalmaz canlarr
senlik durum yok canım örnek senle beniz
ben kactım kuzucuklarrrr kociş geldi beyaz esya bakmaya gidice yine öpüldünüzz
ben kactım kuzucuklarrrr kociş geldi beyaz esya bakmaya gidice yine öpüldünüzz
Bir de lavanta mesela yorum yapmış kızlar albumume saolsun ama duvarında bana yorum yaptıgı gözüküyor ve bende eklı olmayan bı arkds o yoruma tıklayınca sanırım bizim foto da gözüküyor ne kadar sacma ya gizlilik özel bi durum olamıycak mı sonucta ben tatil fotolarımızı ekledım o zaman tüm face görsün hay yarabbim
ben geldim kızlaaar nasılsınız bakalım
iyiyim canım sen nasılsın neler yaptın?
napim canım yaa sinirlerim oynak...kuzenim 26 mayısta evlenip balayına gitcek diye eylül sonu yap diyolar ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?