2012' de yazın evlenecekler

Birde annemlerin aldıgı bir taksitci ibrahim var ondan da sac kurutma makinesi aldım düzlestiricim ve masa setim oldugu için marka konusunda cok abartmadım ucuz yollu birsey alıverdim resim asagıda kızlar....

Kızlar bir şey sorucam kafama cok takıldı.
Mesela şimdi nyu sen gasonun profıl fotosunu begenıyosun dıyelım ama gaso bende eklı olmadıgı halde gasonun fotosu cıkıyor işte nyu gasonun fotografını begendı dıye bu nasıl gızlılıgemı baglı bende eklı olmayan arkdslr bizim fotomuzu görebılıyormu bu cok sacma cok sınır oldum

aaa hatırlıyorum ben küçükken anneannemin de taksitçisi vardı,(galiba basmacı da diyorlardı ona), hatta annemin de vardı galiba..
ay ne güzel birşey hatırlattın yaa, sağolasın valla
bu arada güle güle kullan tatlım :112:

Son düzenleme:

Fincancılardan canım ama dükkanın ismini şimdi hatırlayamadım tatlım yaabirde unutmusum ütü masası aldı komusmuz hediye olarak cok sevindimmm

hadi yaa, sen bende ekli değil miydin? hımm onu hallededim de, dediğin çok doğru :26:
nyu nun beğendiği resmimi benim tanımadığım insanlar da mı görüyor yani? anaaamm :)))
nyu cum yani seni örnek olarak verdik, hani yanlış anlama ama benim bütün güvenlik izinlerim kapalıdır, yani nasıl olur ki bu? sen biliyor musun kız

Yok gasom senın face bende ama bu cok sacma sinir oldum. Bazen ana sayfamda cıkıyor cunku kımın hangı footyu begendıgı ve foto cıkıyor duvarımda.
Kız gaso senı görmedım ben ıkınızı örnek verıyorum anladınmı gızlılık ayarlarıyla falanmı alakalı dıyorum sızde sorun yok

anladım canım örnek vermek için söyledin, ben gizlilik ayarlarını kurcaladım yine ama yok bulamadım bununla ilgili bişey, biraz daha kurcaliyim bakim :26:

Sagol tatlım cok heyecanlanıyorum ben o gelince herseferinde alıyoruz bakkal hesabı not tutarak elimize ne gecerse veririz severim ben ibrahim abiyiiiiiii

canım facede arkadaslarımın arkadasları görsünü isaretlediyseniz ordan görebilirler buna izin vermeyin ozamn sorun kalmaz canlarr

senlik durum yok canım örnek senle beniz

ben kactım kuzucuklarrrr kociş geldi beyaz esya bakmaya gidice yine öpüldünüzz

anladım canım örnek vermek için söyledin, ben gizlilik ayarlarını kurcaladım yine ama yok bulamadım bununla ilgili bişey, biraz daha kurcaliyim bakim :26:
Aman bende bulamadımm

tüm gizlilik ayarlarım sadece arkdslr valla anlamadım gtdı cnm neyse artk hadi size bol gezmeler görşrz

Bir de lavanta mesela yorum yapmış kızlar albumume saolsun ama duvarında bana yorum yaptıgı gözüküyor ve bende eklı olmayan bı arkds o yoruma tıklayınca sanırım bizim foto da gözüküyor ne kadar sacma ya gizlilik özel bi durum olamıycak mı sonucta ben tatil fotolarımızı ekledım o zaman tüm face görsün hay yarabbim

belki albüm senin albümün olduğu için duvarına baktığında görebiliyorsundur canım, tüh, ben seni eklemeden önce söyleseydin bunu ben lavantanın duvarına bakardım, anlardık o zaman ben senin arkadaşın değilken bahsettiğin gibi o albümü veya fotoları görebiliyor muyumu ama şimdi anlayamayız heralde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…