2012' de yazın evlenecekler

Ben geldimmmmmm işlerimi bitirdim gibi geçmişide okudum bir çırpıda geldim
evet sırayla gidelim lavantacım afferin senden beklenen atagı yapmısın sonunda aynen böyle devam et tatlım zaten bikere kararlı oldugunu gördülermi eskisi kadar üstüne gitmezler sen kendinden emin ol yeter
lilacım...sende cizmelerini güle güle eskit cok güzeller benimde öyle siyah bi cizmeye ihtiyacım var ama bana o topuk bile fazla geliyor giyemiyorum
şimdilik aklıma gelenler bunlar e sizde baska ne var ne yok görüsmeyeli

Liloşşşşşş çizmeni gülerek kulllannnn
Arkadaşlarının gelınlerınıde cok begendımmmmm en sonki de ayrı bi zarif...

SaoL cnmm ben iş yüzünden öLe bi aLıştım ki topukLuya nişanLımda çok seviyo topukLu ayakkabı çok yakışıo dıo ztn boyum da cok uzun deıL işime geLioo giymek

Ben bütün gün yatak odası-geLinLik-saç fotoLarı buLdum teLefonuma yükLedim akşam nişanLıma göstericem

OyaLıorum kendimi böLee napiim yaa

çok çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk beğenmiştimmmmmm prenses gelinlik ama ben prenses modelinin çok kabarık olanını hiç beğenmiyorum çok şişman gösterıyor

al benden de o kadar. 11 yıldır. regl günlerimi bile benden iyi biliyo
e işte o kadar zaman sonra öyle oluyo, aynen

kuzucum evlendikten sonra istesen de istemesen de en azından bir süre ayaklarını sıcak tutman gerekiyormuş

yavruşum, böyle adetler her yerde aynıdır, alınacak şeyler bellidir, türkiyenin doğusunda da batısında da böyledir
o yüzden senin onlara bişey söylemene gerek yok, hatta bence söyleme bile, şunun şunun alınması lazım demek bana ğek hoş gelmiyor
ben ne nişan alışverişinde ne bayram alışverişinde tek bir şey için bile bizde şu alınır demedim
ama bu iki konuda adetler hemen hemen her yöre de belli olduğu için, sağolsun herşeyi de aldı
zaten alışverişe çıkınca o sana 2 şekilde söyleyebilir;
1) Kızım biz zaten normal giyisini, botunu, kabanını vs. alıcaz senin de beğendiğin istediğin aklında olan eksrta bişey varsa mutlaka söyle kızım..
(benim ki böyle söyledi)
2) Kızım sizde adet nedir, ne alınır, nasıl yapalım, ne istersin?
(zaten bunu sorduğunda da ister söylersin sizdeki adetleri istersen de siz bilirsiniz annecim dersin, zaten o da bilir neler alınacağını)

biz çıktık 1.de yazdığım gibi söyledi, ben hep tamam annecim sen bilirsin annecim dedim, sağolsun herşeyin en güzelini aldık birlikte, yazamam burda ayıp olmasın yanlış anlaşılmasın
ha almasaydı da bişey mi olurdu? Aslaaa, hatta ben yapmayalım gerek yok diye çok da direttim ama yok dedi, senin için en güzeli oldun istiyoruz dedi
bir oğlu var, dolayısıyla bir gelinleri var ve çok hevesleniyorlar ben de kıramıyorum o yüzden, koç kesicekler alışveriş yapıyorlar vs, işte adet neyse yapmak istiyorlar
bence sen de bişey isteme, zaten bugünlerde böyle bir bütçe problemi olabilecekse eğer onlarda o da ona göre şunlara bakalım bunlara bakalım kızım der :112:

şimdiden kolay gelsin, ben çok eğleniyorum kayınvalidemle alışverişe çıktığımda, yalnız da çıkmıştım annemle birlikte de çıkmıştık, ikisi de çok keyifliydi
seninki de çok güzel geçecektir eminim, hiç gerilme

kızLar arkadaşLarımın geLinLikLerini ekLiorum..
..................
canım ben 3. ve 11. yi çok beğendim
bu arada çizmeni güle güle kullan canımm :)

çok güzelmiişş :114:

KızLar Ofiste kahve içeyim dedim abLa fincanı bi getirdi şekLe bakın

Eki Görüntüle 282445
vaaayy ne güzel gelmiş kahven, onca işin gücün arasında

bu arada cümleten merabayın kızlaarr
2 saattir sayfa açık yazamadım bir türlü, gelen gelene, tam 2 satır yazıyorum zart kapı çalıyo

Son düzenleme:
topuk dedin de aklıma geldi, benimkinin boyu benden 6-7 santim uzun sadece
o yüzden topuklu ayakkabı bizde çok büyük sorun
en son bayram alışverişinde yine annem kayıınvalidem vitrinlere bakıyoruz botinlere kısa botlara falan
anacım hepsi uzun topuklu, alçak topuk neredeyse yok hiç
ben topuklulara bakıp iç geçirdikçe kayınvalidem annem gülüyolar bana

ooo pasparlak bir prenses olmuş arkadaşın

Gülşengo biz kınayı evde yapmamamyı düşünyoruz salon olucak muhtemelen ev de pek sevmıyorum insanlar kan te içinde kalıyor

Gülşengo biz kınayı evde yapmamamyı düşünyoruz salon olucak muhtemelen ev de pek sevmıyorum insanlar kan te içinde kalıyor

ben de niyeyse evde çok seviyorum yaa, evet mekan problemi oluyor maalesef ama çok samimi ve sıcak oluyor gibi geliyo
herkes bana nişanı evde yapalım ne gerek var dışarıya dediler, yok dedim misafirlerimi en güzel şekilde ağırlamak isterim dedim, dışarda bi yerde yemekli yaptık şükür
ama ne bileyim kınayı sanki evde yaparmışım gibi geliyo bana
benim misafirler de senin gibi derler mi kız bana, bizi kan ter içinde bıraktın diye

evet cnm çok cici olmuşşşşşş

Ev genişsse sıkıntı yok ama ne kadar geniş olsada ınsanlar bunalıyor gb cnm. Hatda geçenlerde ufak bi salonda kına oldu yani ufak dediğim yine o kadarda küçük değil ter içinde kaldım oynamadım bıde yani otrdugum yerde

Naparsınnnnnnnnn gasooooooom? Sıkıldım sabhtan beri evdeyim. Hava soğukkkkkkkk çıkasımda yok

napam be güzelim, öğlen mutfakta boyanacak küçük bir yer vardı, orayı boyadım
aslında salaklık ettim, dün mutfağın üst dolaplarını boşaltıp silmiştim, bugün de alt dolapları yapıcaktım, ama önce boyayı yapınca kaldı o iş
kokudan girilmiyor çünkü
e işte alışık olmayınca ev işlerine yavaş oluyo böyle
cuma günü gelicek temizlikçi, o gelmeden kendi yapacağımız ufak tefek işleri hallediyorum işte ben de evde
sen napan gülüm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…