Ben geldimmmmmm işlerimi bitirdim gibi geçmişide okudum bir çırpıda geldim
evet sırayla gidelim lavantacım afferin senden beklenen atagı yapmısın sonunda aynen böyle devam et tatlım zaten bikere kararlı oldugunu gördülermi eskisi kadar üstüne gitmezler sen kendinden emin ol yeter
lilacım...sende cizmelerini güle güle eskit cok güzeller benimde öyle siyah bi cizmeye ihtiyacım var ama bana o topuk bile fazla geliyor giyemiyorum
şimdilik aklıma gelenler bunlar e sizde baska ne var ne yok görüsmeyeli
Liloşşşşşş çizmeni gülerek kulllannnn
Arkadaşlarının gelınlerınıde cok begendımmmmm en sonki de ayrı bi zarif...
al benden de o kadar. 11 yıldır. regl günlerimi bile benden iyi biliyo
kuzucum evlendikten sonra istesen de istemesen de en azından bir süre ayaklarını sıcak tutman gerekiyormuşevet yaaaa.....
rosacım senin ev botlarından gördük balım peteğimle haftasonu buluşmamızda...çok tatlı... ama ben giyemem galiba sıkıntı basar,normal terlik bile giyemiyorum evde,aslında giymek lazım ayakları üşütmemek lazım
yavruşum, böyle adetler her yerde aynıdır, alınacak şeyler bellidir, türkiyenin doğusunda da batısında da böyledirHer şeyi sorun etmeye başladım bu günlerde yaa kızlarrr, acaip gerginim ben neden bilmiyorum ama hiç sabrım yok hemen köpürüyorum
Bugün akşam kayınvalidemler bize geldi oturmaya,kurban işi falan konuşuldu,süsleyeceklermiş getirceklermiş buraya,sevdalıma dedim böle böle dye,ben kasap mıyım koçu nasıl getircem sizin apartmanın önünee diyobu arada sevdalım arefe günü geleceği için bayramlık işi son güne kalsın istemedik.Kayınvalidem heves etmiş,kızımın bayramlıklarını berbaer seçer alırız annesi de işten izin alır gelir diye.Sözleştik çarşamba günü alışverişe çıkıcaz ama napıcam ben bilmiyorum hiç..
Şimdi buralarda adettir kışın nişanlı kıza kabanı,çizmesi,üstü başı falan alınır,nişanlım olsa sorun etmem her şeyi konuşurum da,ben nasıl dicem şu alıncak bu alıncak diye?E o dese de belki yanında belli miktar para olcak,miktarı bilsem ben de ona göre hareket ederim ama sorulmaz da...Ay valla şimdiden stres oldum ben, nişanlıma dedim ben annenle nasıl dolaşcam kaç saat hem utanırım o para ödeyince diye ama heves edince de kıramadım tamam dedim...Ay bir akıl verin ben napcam şimdi?
canım ben 3. ve 11. yi çok beğendimkızLar arkadaşLarımın geLinLikLerini ekLiorum..
..................
çok güzelmiişş :114:evet geldim kızlar..nasılsınız bakalım
......................
şimdi söz tepsimi paylaşayım sizinle bugün gittim aldım..ben beğendim başka süsleme tarzı olmazdı zaten beğendim ben saolsun ellerine sağlık çiçekci ablanın çokta tatlı dilliydi zaten
vaaayy ne güzel gelmiş kahven, onca işin gücün arasında
topuk dedin de aklıma geldi, benimkinin boyu benden 6-7 santim uzun sadeceBen geldimmmmmm işlerimi bitirdim gibi geçmişide okudum bir çırpıda geldim
evet sırayla gidelim lavantacım afferin senden beklenen atagı yapmısın sonunda aynen böyle devam et tatlım zaten bikere kararlı oldugunu gördülermi eskisi kadar üstüne gitmezler sen kendinden emin ol yeter
lilacım...sende cizmelerini güle güle eskit cok güzeller benimde öyle siyah bi cizmeye ihtiyacım var ama bana o topuk bile fazla geliyor giyemiyorum
şimdilik aklıma gelenler bunlar e sizde baska ne var ne yok görüsmeyeli
ooo pasparlak bir prenses olmuş arkadaşınEki Görüntüle 282575 Eki Görüntüle 282576 Eki Görüntüle 282577
çok çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk beğenmiştimmmmmm prenses gelinlik ama ben prenses modelinin çok kabarık olanını hiç beğenmiyorum çok şişman gösterıyor
yavru kuşuumm ojjbuldukk
Gülşengo biz kınayı evde yapmamamyı düşünyoruz salon olucak muhtemelen ev de pek sevmıyorum insanlar kan te içinde kalıyor
topuk dedin de aklıma geldi, benimkinin boyu benden 6-7 santim uzun sadece
o yüzden topuklu ayakkabı bizde çok büyük sorun
en son bayram alışverişinde yine annem kayıınvalidem vitrinlere bakıyoruz botinlere kısa botlara falan
anacım hepsi uzun topuklu, alçak topuk neredeyse yok hiç
ben topuklulara bakıp iç geçirdikçe kayınvalidem annem gülüyolar bana
ooo pasparlak bir prenses olmuş arkadaşın
Eki Görüntüle 282575 Eki Görüntüle 282576 Eki Görüntüle 282577
çok çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk beğenmiştimmmmmm prenses gelinlik ama ben prenses modelinin çok kabarık olanını hiç beğenmiyorum çok şişman gösterıyor
ben de niyeyse evde çok seviyorum yaa, evet mekan problemi oluyor maalesef ama çok samimi ve sıcak oluyor gibi geliyo
herkes bana nişanı evde yapalım ne gerek var dışarıya dediler, yok dedim misafirlerimi en güzel şekilde ağırlamak isterim dedim, dışarda bi yerde yemekli yaptık şükür
ama ne bileyim kınayı sanki evde yaparmışım gibi geliyo bana
benim misafirler de senin gibi derler mi kız bana, bizi kan ter içinde bıraktın diye
Naparsınnnnnnnnn gasooooooom? Sıkıldım sabhtan beri evdeyim. Hava soğukkkkkkkk çıkasımda yok
Cnm çoook begendım bende yaaa geLinLik fotoLarımın arasına koydumm =)
Gasoom tşk ederimmm bu arada hoşgeLdinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?