2012' de yazın evlenecekler

kızlar buzdolabıda buna karar verdim ben sanırım artık, galiba, belkidee, sanırsam, inşallahh:9::9::9::52::52::52::37::37:

$MCSA046427_KGN57S50NE_def_eps-500x500.webp

Çok sağol cnm oturma odanı hangı renk dusunuyosun ben kırmızı siyah düşünüyorum oyuzden siyah almayı dusunuyorum ama bu da cok hoş

ahh canımm beyass düşünüorumdaa aslındaa ama kullanım zorluğu korkutuyo beni o yüsden pudra,somon,vizon bebek mavisi ve beyaz karışımı,krem patchwork tarzı çiçekli, bunlardan birisi iştee :52::52:

ben hıc fıyatları bılmıyorumkı nısanlım dıyor bana begendıgını alırız bı gunluk ıs dıyor ama

bende abartmam herhalde emeklemeden kosmak olmaz:44: tek ıstedıgım bısı var oda mutfak esyalarımın beyaz olmasını ıstıyorum.

ınsan magzaları gezınce de cok degısıyor fıkırlerı sen bıraz gez karar verırsın nısanlında gelınce daha cabuk karar verırsın :7:

bu arada senın ıstanbul tatılı ne oldu yenı bı gelısme varmı:24:

Öyle cnm benımde ne begensem alırlar ama cok aşırıya kacmak ıstemıyorum . Ben renkte karar kılamadım henüz.
Kar yagıyor cnm yollar tehlıkelı baya yolda uzun ordada üşüycez dogru dürüst gezemıycez o yuzden bahara gıderız dıyoruz kısmetse eger vakit bulabılırsem smdı buraya yakın bır sehıre gtmeyı planlıyoruz bakalım inş baş başa kalmaya ıhtıyacımız var bu hasretin mükafatını almalıyız :nazar:

buda cok guzel canım gulegule kullan hepsını sımdıden:21:

sen mutfak esyalarını sıyahmı dusnuyorsun?

ankastre benim mutfağım aslında beyas düşünüodum ama ankastrenin beyaz modellerini beğenmedim.buzdolabı siyah, bulaşık makinası metal , fırınımıda siyah-metal karışımı düşünüorum mecburen:51:

ahh canımm beyass düşünüorumdaa aslındaa ama kullanım zorluğu korkutuyo beni o yüsden pudra,somon,vizon bebek mavisi ve beyaz karışımı,krem patchwork tarzı çiçekli, bunlardan birisi iştee :52::52:

Beyaz sıkıntı dıyorlar cnm bende yatak odamı beyazi,salonumu siyah beyaz dusunuyorum inş çok sıkıntı cekmeyız.
Güzel olur pudra :52:

Sellammmmmmmm

Lavantacım senin facen ben de yok videolarını falan göremedim ama albümdekiler çok hoş prenses gibi olmuşssuunnn

Öyle cnm benımde ne begensem alırlar ama cok aşırıya kacmak ıstemıyorum . Ben renkte karar kılamadım henüz.
Kar yagıyor cnm yollar tehlıkelı baya yolda uzun ordada üşüycez dogru dürüst gezemıycez o yuzden bahara gıderız dıyoruz kısmetse eger vakit bulabılırsem smdı buraya yakın bır sehıre gtmeyı planlıyoruz bakalım inş baş başa kalmaya ıhtıyacımız var bu hasretin mükafatını almalıyız :nazar:

ne kadar ıyı nıyetlıyız:1: bısı oldumu nısanlıma yuvayı dıs kus yapar dıyorum onunda hosuna gıdıyor:1: dedıgım kadar var ''aşkımız ıcın hersey'':16:

evet canım sızın hasret gıdermenız gerekır :1: bız en son temmuzun ayında görstuk ama okadar özledıkkı bırbımızı 4 ay gecmesıne ragmen aralıgn 5de ankaraya gelıcek bızde bıraz hasret gıderelım:1: cok guzel anılarımız kalacak ınsallah. gecsın su gunler yaa:41:

sen mı planlıcan tatılınızı suprız yapabılırsın:16: önemlı olan vakıt gecırmenız nasılsa daha cok gıdersınız ıstanbula:61:

ayyy hadeeeee inşalllaaaahhhhh:32::32::32::32::32:
:32: :32: :32: :32: :32: :32:
ne kadar ıyı nıyetlıyız:1: bısı oldumu nısanlıma yuvayı dıs kus yapar dıyorum onunda hosuna gıdıyor:1: dedıgım kadar var ''aşkımız ıcın hersey'':16:

evet canım sızın hasret gıdermenız gerekır :1: bız en son temmuzun ayında görstuk ama okadar özledıkkı bırbımızı 4 ay gecmesıne ragmen aralıgn 5de ankaraya gelıcek bızde bıraz hasret gıderelım:1: cok guzel anılarımız kalacak ınsallah. gecsın su gunler yaa:41:

sen mı planlıcan tatılınızı suprız yapabılırsın:16: önemlı olan vakıt gecırmenız nasılsa daha cok gıdersınız ıstanbula:61:

Bizde en son Temmuzda bırlıkteydık cnm 4 ay oldu cok özledmmmmmmm.
Hadı 5 aralıkta gıtde bendeeeeeeeeeeeee safak 5 uleyn dıyeyımmmmm :27:
Birlikte planladık cnm tutarsa artık:1::1::1: Evler baya kalabalık oluck nişanlımı görmeye gelıcek bir sürü misafr amanin yandım dıyorummm bakalım artk

kızlar sızlerle uzun zaman sonra sohbet etmek cok guzeldı özlemısım sızı:61:

ama benım cıkmam lazım yarın erken arkdsmla buluscaz hepınıze ıyı geceler görsuruz:3:

Back
X