2012' de yazın evlenecekler

Şafak 24 cnm çok şükür seninkide azalıyor :52:

He vallaaaaaaaaaah sakin kuzum kızlar erkenden kaçtı hıh

neeeeeeeee:52::52:24 mu hıc kalmamısss masllah bı ara 80 lerdeydı sımdı bı ay bıle yok:72::72::72::nazar: gözun aydın caglacım cok az kaldı artık hıc uzak kalmassınız:38:

benımde azalıyor yavas yavas ama daha var maısın onunda alıyoruz teskereyı allahım nasıp ederse:nazar::72:

Kızlar kaç tv istiyorsunuz ve kaç ekran istiyorsunuz ben karar veremedım şu en buyukler hoşuma gıdıyor aslında amaaaaaa fıyatlar fenaaa kabarık

yaaaa offff tchibodaaa çamaşır deterjanı kutusu görmüştüm dün alamamıştım şimdidee bulamıorum yaaa son adetler bölümündeydii bitmişşş galibaaa:53::53::53::53:

neeeeeeeee:52::52:24 mu hıc kalmamısss masllah bı ara 80 lerdeydı sımdı bı ay bıle yok:72::72::72::nazar: gözun aydın caglacım cok az kaldı artık hıc uzak kalmassınız:38:

benımde azalıyor yavas yavas ama daha var maısın onunda alıyoruz teskereyı allahım nasıp ederse:nazar::72:

Evet tatlım heycanım fenalaşıyor:1: :1: Darısı herkese amin.

Kızlar kaç tv istiyorsunuz ve kaç ekran istiyorsunuz ben karar veremedım şu en buyukler hoşuma gıdıyor aslında amaaaaaa fıyatlar fenaaa kabarık

bız 55 ekran ıstıyoruz sınama keyfı ıcın ıdeal :13: bırtane yeter salonda tv ıstemıyoruz neden bılmıyorum:44:

sız kac ekran dusunuyorsunuz?

yaaaa offff tchibodaaa çamaşır deterjanı kutusu görmüştüm dün alamamıştım şimdidee bulamıorum yaaa son adetler bölümündeydii bitmişşş galibaaa:53::53::53::53:

sıkma canım strese gırme daha guzelını alırsın sende nasıl bısı dı barı guzelmıydı:18:

bu almayı düşündüğümüs tv
$10643.webp

buda deterjan kutum:5:
$272026.webp

Anladım cnm guzel olur :34: 55 ekran oturma odasına olabılır ama duvara monte olursa daha buyuk alırız cnm

tv unıtesı ıstıyorum ben cok buyuk olmayanlardan tv unıtesının sag ve soluna da duvara monte edılebılen ınce uzun lamba ıstıyorum

bakalım bızım daha bellı degıl nısanlım hersey tutacagımız eve baglı dıyor.

buyuk tvlerde cok guzel olur sınama sıstemıyle cok uyumlu oluyorlar ben sınama sıst buyuk tvlerı cok yakstrıyorum.

artık sız yavas yavas baslarsınız almaya:61:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
tv unıtesı ıstıyorum ben cok buyuk olmayanlardan tv unıtesının sag ve soluna da duvara monte edılebılen ınce uzun lamba ıstıyorum

bakalım bızım daha bellı degıl nısanlım hersey tutacagımız eve baglı dıyor.

buyuk tvlerde cok guzel olur sınama sıstemıyle cok uyumlu oluyorlar ben sınama sıst buyuk tvlerı cok yakstrıyorum.

artık sız yavas yavas baslarsınız almaya:61:

Aynen cnm eve baglı bızım ıcınde öyle ama ben de tv ünitelerine bayılıyorum cok guzelller. Çok buyuk bi tv aldırmam 3bucuk mılyar falan baktım yazık o kadara daha hesaplı aldırırım cnm. Ev tutulmadan mobilya işine pek gırmıycez ama ufak tefek seylerı almaya baslarız artık yavastan beyaz esyalara da karar veremedm gtdı pöf

Aynen cnm eve baglı bızım ıcınde öyle ama ben de tv ünitelerine bayılıyorum cok guzelller. Çok buyuk bi tv aldırmam 3bucuk mılyar falan baktım yazık o kadara daha hesaplı aldırırım cnm. Ev tutulmadan mobilya işine pek gırmıycez ama ufak tefek seylerı almaya baslarız artık yavastan beyaz esyalara da karar veremedm gtdı pöf

ben hıc fıyatları bılmıyorumkı nısanlım dıyor bana begendıgını alırız bı gunluk ıs dıyor ama

bende abartmam herhalde emeklemeden kosmak olmaz:44: tek ıstedıgım bısı var oda mutfak esyalarımın beyaz olmasını ıstıyorum.

ınsan magzaları gezınce de cok degısıyor fıkırlerı sen bıraz gez karar verırsın nısanlında gelınce daha cabuk karar verırsın :7:

bu arada senın ıstanbul tatılı ne oldu yenı bı gelısme varmı:24:

Back
X