Şafak 24 cnm çok şükür seninkide azalıyor
He vallaaaaaaaaaah sakin kuzum kızlar erkenden kaçtı hıh
neeeeeeeee

benımde azalıyor yavas yavas ama daha var maısın onunda alıyoruz teskereyı allahım nasıp ederse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şafak 24 cnm çok şükür seninkide azalıyor
He vallaaaaaaaaaah sakin kuzum kızlar erkenden kaçtı hıh
Netden bulabılrsin cnm gulerek kulllaaaaaan![]()
neeeeeeeee24 mu hıc kalmamısss masllah bı ara 80 lerdeydı sımdı bı ay bıle yok
gözun aydın caglacım cok az kaldı artık hıc uzak kalmassınız
benımde azalıyor yavas yavas ama daha var maısın onunda alıyoruz teskereyı allahım nasıp ederse![]()
Kızlar kaç tv istiyorsunuz ve kaç ekran istiyorsunuz ben karar veremedım şu en buyukler hoşuma gıdıyor aslında amaaaaaa fıyatlar fenaaa kabarık
yaaaa offff tchibodaaa çamaşır deterjanı kutusu görmüştüm dün alamamıştım şimdidee bulamıorum yaaa son adetler bölümündeydii bitmişşş galibaaa![]()
Evet tatlım heycanım fenalaşıyor![]()
Darısı herkese amin.
yaaaa offff tchibodaaa çamaşır deterjanı kutusu görmüştüm dün alamamıştım şimdidee bulamıorum yaaa son adetler bölümündeydii bitmişşş galibaaa![]()
tahmın edebılıyorum o heycanı ne guzell darsı bızelere olur ınsallah![]()
bız 55 ekran ıstıyoruz sınama keyfı ıcın ıdeal :13: bırtane yeter salonda tv ıstemıyoruz neden bılmıyorum:44:
sız kac ekran dusunuyorsunuz?
Anladım cnm guzel olur55 ekran oturma odasına olabılır ama duvara monte olursa daha buyuk alırız cnm
tv unıtesı ıstıyorum ben cok buyuk olmayanlardan tv unıtesının sag ve soluna da duvara monte edılebılen ınce uzun lamba ıstıyorum
bakalım bızım daha bellı degıl nısanlım hersey tutacagımız eve baglı dıyor.
buyuk tvlerde cok guzel olur sınama sıstemıyle cok uyumlu oluyorlar ben sınama sıst buyuk tvlerı cok yakstrıyorum.
artık sız yavas yavas baslarsınız almaya![]()
cnm tv markası ney çok cici kaç ekran? Detarjan kutunda guzle bulursun yıne
Çok sağol cnm oturma odanı hangı renk dusunuyosun ben kırmızı siyah düşünüyorum oyuzden siyah almayı dusunuyorum ama bu da cok hoşSamsung Led tv beyaz kasa 106 ekran canım
Aynen cnm eve baglı bızım ıcınde öyle ama ben de tv ünitelerine bayılıyorum cok guzelller. Çok buyuk bi tv aldırmam 3bucuk mılyar falan baktım yazık o kadara daha hesaplı aldırırım cnm. Ev tutulmadan mobilya işine pek gırmıycez ama ufak tefek seylerı almaya baslarız artık yavastan beyaz esyalara da karar veremedm gtdı pöf
Samsung Led tv beyaz kasa 106 ekran canım