2012' de yazın evlenecekler

Eveeet cok aniden oldu hersey ya. Annem sag olsun :) THY olmadi bende Pegasustan aldim. Nisanlim buna cok sevinecek. Izninle smileynini caliyorum bu durumda heyecaninmi dile getirmek icin :52:
ne demeeek, bütün smilelar sana kurban olsun :1:

herkese merhaba

Hazır herkez buradayken bana bir nikah kombini yapalım lütfen:1:
Nikahım Allah izin verirse ocak'ın ilk haftası olcak,benim aklımda beyaz bir elbise vardı ama kış olunca düşünmeye başladım:18:
olsun canım ya, netice de nikah bu, bence yine de beyaz veya kırık beyaz elbise giymelisin :112:

Canım geçenlerde bi beyaz elbise görmüştüm çok beğenmiştim bulabılırsem buraya koyarım guzel bi kürk falan bıseyler gıyersın nıkah ne zaman?

Canım tayin olayları yüzünden nikahı erken yapıcaz,nişanlım 4 ocak diye düşünmüş:16:,doğum günüm. Büyük bir ihtimal olur,yani en kötü ihtimal ocak ayı içinde olur. Bende beyaz elbise düşünmüştüm ama kış olunca acaba mı dedim.Klasik siyah etek ceket kafamada kuş kafesi deniliyor sanırsam o tarz bir aksesuarmı taksam acaba? Yoksa dediğin gibi beyaz elbise kürk falanmı yapsam?

$mini.webp $mni1.webp $mnnn.webp $mnnn.webp $mnnnnn.webp

Son düzenleme:
Canım tayin olayları yüzünden nikahı erken yapıcaz,nişanlım 4 ocak diye düşünmüş:16:,doğum günüm. Büyük bir ihtimal olur,yani en kötü ihtimal ocak ayı içinde olur. Bende beyaz elbise düşünmüştüm ama kış olunca acaba mı dedim.Klasik siyah etek ceket kafamada kuş kafesi deniliyor sanırsam o tarz bir aksesuarmı taksam acaba? Yoksa dediğin gibi beyaz elbise kürk falanmı yapsam?
Sen bılırsın cnm ama ben beyaz elbise gıymeni öneririm foto falanda cekınceksınız zaten.
sedoş ders çalışıp uyumaya gitti, bubacum da ortadan kayboldu, hakket rosacım da yok :26:

hmmmm anldm rosam bu saatlerde burda olrdu normlde cnm :26:

ben geldiiiimmmmmm yawrularr :3::3::3::3:sulltaaaannnnnnnnnnn kısssssssss gözün körolmasınnnnnnnn nerelerdesin sennn başkannnnnnn:9::9::9::9::9:

ben geldiiiimmmmmm yawrularr :3::3::3::3:sulltaaaannnnnnnnnnn kısssssssss gözün körolmasınnnnnnnn nerelerdesin sennn başkannnnnnn:9::9::9::9::9:

:52::52:hayatım.hıc.sorma.gırmedım.ya.ama.cok.gecerlı.mazertlerım.var:1:

ablam.geldı.ongun.burda.kaldı.ve.bız.hergun.dısardaydık.gırmedımkı.hıc.dun.gıttı.bugun.arkdsımla.bulustuk.

IKEA'dan.neler.aldım.neler.haftaya.salı.gunu.ınsallah.TURKIYEDEYIM:72:tam.bır.hafta.kaldı.ALLAHIN.ızınıyle.

özledım.sızlerı.

sen.neler.yapıyorsun.ev.hazırlıkları.nasıl.gıdıyor:24:

Son düzenleme:
:52::52:hayatım.hıc.sorma.gırmedım.ya.ama.cok.gecerlı.mazertlerım.var:1:

ablam.geldı.ongun.burda.kaldı.ve.bız.hergun.dısardaydık.gırmedımkı.hıc.dun.gıttı.bugun.arkdsımla.bulustuk.

IKEA'dan.neler.aldım.neler.haftaya.salı.gunu.ınsallah.TURKIYEDEYIM:72:tam.bır.hafta.kaldı.ALLAHIN.ızınıyle.

özledım.sızlerı.

sen.neler.yapıyorsun.ev.hazırlıkları.nasıl.gıdıyor:24:

ayyyy dedim kesinnn paşan izin vermio diye girmiyosuunnnn:53: iyi bari geldinnyaaa hoşgeldin yawruşum gitme kızzz öylee uzunn uzunn meraklandık vallaa..
yaaa bendee ıkea istiorummmmm aydında yok izmire gitcem sırf ıkeayı gezmek için :9: eee hanii resimm neler aldınnn..valla ben en son kestane pişirme sacı aldımm başkada bişi yok aldığımm bayram dolayısıyla bi durgunlukk geldii banaa :9::9:tutuşucammm yakında du bakalımm:9::9::9:

ayyyy dedim kesinnn paşan izin vermio diye girmiyosuunnnn:53: iyi bari geldinnyaaa hoşgeldin yawruşum gitme kızzz öylee uzunn uzunn meraklandık vallaa..
yaaa bendee ıkea istiorummmmm aydında yok izmire gitcem sırf ıkeayı gezmek için :9: eee hanii resimm neler aldınnn..valla ben en son kestane pişirme sacı aldımm başkada bişi yok aldığımm bayram dolayısıyla bi durgunlukk geldii banaa :9::9:tutuşucammm yakında du bakalımm:9::9::9:

hehe oda var ama sıkılıyorum ne yapıyım :1: kız kıza sohbet edıyoruz nasılsa:7:
hosbuldum canım benım:16: neler almadımkı bayabı mutfak arac gerecklerını ıkedan aldım ama ankaradan bu gıttıgımde bıcaklarımı ve celık tencere takımlarımı alcam ıns. eve geldıkden sonra ablam ankarada da ıkea var dedı:1: lıste yaptım geldıgımde aklımda kalanların hepsını alcam ınsallah:46: ben gecen hafta ıkı kere gıttım hıc abartmıyorum en az 3 4 saat duruyorum her gıttıgımde kafetryasıda var orda da oturum cok uzak degıl bızım burdan ıkea. kesınlıkle gıt ınsanın ufku acılıyor:1: hersey ama herseyı bulabılırsın cıceklerden havlulara kadar ne ararsan var:23: yarında arkdsla buluscaz ıkeyaya gıdecez ınsallah:10::10::10: evt canm ya ıkea tek ıstanbul bursa ankara ve ızmırde varmıs ama gıttıgınde cok ıyı yaptım dersın kesın:7:

Son düzenleme:
benı aldıklarımı hep bavula koydum paketledım annemle yaaa:44:

ama aldıklarımın aynısından resım ceker koyarım yarın

benımde hıc bısım yoktu bende yenı yenı baslıyorum denebılır sen bı basla bak nasıl devamı gelıyor alısverıslerın:52::52::1:

Son düzenleme:
benı aldıklarımı hep bavula koydum paketledım annemle yaaa:44:

ama aldıklarımın aynısından resım ceker koyarım yarın

benımde hıc bısım yoktu bende yenı yenı baslıyorum denebılır sen bı basla bak nasıl devamı gelıyor alısverıslerın:52::52::1:

Netden bulabılrsin cnm gulerek kulllaaaaaan :70:

Back
X