Bizde en son Temmuzda bırlıkteydık cnm 4 ay oldu cok özledmmmmmmm.
Hadı 5 aralıkta gıtde bendeeeeeeeeeeeee safak 5 uleyn dıyeyımmmmm
Birlikte planladık cnm tutarsa artıkEvler baya kalabalık oluck nişanlımı görmeye gelıcek bir sürü misafr amanin yandım dıyorummm bakalım artk
hoşbulduk canım evet canım asker bekliyoum((
evet canım benm yarimde asker seninkide mi?
iyi geceler yawruşum yine bekleriss
Sellammmmmmmm
Lavantacım senin facen ben de yok videolarını falan göremedim ama albümdekiler çok hoş prenses gibi olmuşssuunnn
ben nısanlımı askere gönderırken sız kavusacaksınızkesın aklıma gelırsın bırımız sevıncez bırımız uzulcez neyse ya nasılsa gecıyor gunler..
ayy canım benım senın de tatlı telasların baslamıs artıkallah yardımcın olsun
cıkıyorum ıyı geceler tekrardan
yokk canımm benimkidee değilde bizim hatunların çoğu asker beklioobende içlerindee dura duraa ustalaştım artıkın ilk görüşte tanıyorum asker yavuklularınııı
bende beklıyorum canım HATAY/175 Allah hepımızı kavustrsun
tekrar görsmek dılegıle..
yokk canımm benimkidee değilde bizim hatunların çoğu asker beklioobende içlerindee dura duraa ustalaştım artıkın ilk görüşte tanıyorum asker yavuklularınııı
evet canım ee bide bariz avatar olunca kendini belli edio zaten dimi :))).
emnylmz benm nişanlmda askerde cnm RABBİM Kavuştursun sağlıcakla cümlemzi
heyt beeeeeeeeeeeeeeee
amiiin canım benim seninki nerde şafak kaç.
bakarsın bedelli çıkarr bendee şafak sayarım sizinleeee kısss alıştırayım sizinle şimdiden
rengin avatarın hepsii hasrett kokuyo tatlımee çokmu gelmesinee paşanın düğün ne zamann
Uzun dönem 24 BİTLİS cnm
ohhhh masallah bitirmişsiniz o günleri bide biz görsek ne güzel.Uzun dönem 24 BİTLİS cnm
2424 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24 24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?