2012' de yazın evlenecekler

Askerleriniz gelince hiç göndermmeiş gibi olacaksınız emin olun kızlarrrrr
Artık düğün için şaak saymaya başlıcaksınız
Ayyy sehpa dediniz de kim paylaşmıştı hatrlamıyorum ama kalpli bir sehpa vardı o neredendi yaa aşık oldum ona resmen ben

ohhhh masallah bitirmişsiniz o günleri bide biz görsek ne güzel.
inş cnm darısı herkese
yok tatlım malesefff gitmedi daha evlendikten sonra gidicekti.bedelli askerlik çıkarsa düğünden önce gidicekk.

Kısa dönem yapıcaktı dımı cnm ama bedellı cıksa bıle gıdemıyormu orasını karstrdm

ayyyyy benimm bi tane arkadaşım varrrrr eviii kıpkırmızıııııııııııııııııııı koltuklarr sehpalarrrrrr dolaplarrrayy aklıma geldi hatta oturma odasının koltuklarının ortasından tavla takımı çıkıyor gördüğümde çok şaşırmıştımm

aaaaaaaaa ne ılgınccccccc her odamı kırmızı kz

İnş cnm yaaaaa. Ben paylaşmıştm kalplı olanı benden baska paylşn oldmu bılmıyorum ama onlrı ıstyorummmmmmm netde bulmştm

yok uzun yapıcak ya bedelli askerliğe yaşı tutmassaaa

Yapar gelır cnm saglıcakla hayırlısı ama bana kalırsa evlendıkten sonra gtmesın askere evlı arkdslrm baya sorun yasıyor onlarda daha bi hasret artıyor ay bı arkdsmda hamıleyken gtms askere bebegı dogdugunda askerdeydı gecenlerde ızne geldı ılk defa gmrdu babası bebegini kıyamam ya

peki askerlerimiz geldiğinde bize daha çok bağlanmış olcakmı :26:

peki askerlerimiz geldiğinde bize daha çok bağlanmış olcakmı :26:

her şey çok çok farklı oluyor canım ,sinirleri daha yatışmış oluyor ,sorumluluklarının daha çok farkında oluyor,erkekler çocuk gibidir çoğu zaman,kesinlikle olgunlaştırıyor askerlik...Daha çok bağlanmış olur tabi çünkü şimdiye kadar o kadar süre hiç ayrı kalınmıyor,büyük ihtimal sarılacak ve uzun uzun ağlayacaklar...

çağlammm işte buuu normalde fiyatlarını bilmiyorum bu değerdeyse alınır valla

evet aynen dediğn gibi galiba kendiside söylüyo normalde cok kızdığım seylere artık kızmaz oldum dio valla ağlasın :))ama benimki sıkar kendini karsımda ağlamamk için.

Alınır vala cnm olmadı netden alırız bakayım burda bulabılcem mi

Bugün otobüsle gecerken bu modelın hemen hemen aynısını gördum nasıl kızlar baslıkkkkk basitmi sizce ? Beğendim ama sankı begenmedıgım bı yerlerıde var gb anlamadım gtdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…