senınkı henuz gıtmemşmiydi kuzum? Nasıl bedellı cıkınca safak saycn kızzzz
inş cnm darısı herkeseohhhh masallah bitirmişsiniz o günleri bide biz görsek ne güzel.
yok tatlım malesefff gitmedi daha evlendikten sonra gidicekti.bedelli askerlik çıkarsa düğünden önce gidicekk.
Rosaaaaaaaaaaam kımızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı kımızıııııı sehpa istiyorum mennnnnnninşallaaaaaaaaaaaaaaah bulurum
ayyyyy benimm bi tane arkadaşım varrrrr eviii kıpkırmızıııııııııııııııııııı koltuklarr sehpalarrrrrr dolaplarrrayy aklıma geldi hatta oturma odasının koltuklarının ortasından tavla takımı çıkıyor gördüğümde çok şaşırmıştımm
inş cnm darısı herkese
Kısa dönem yapıcaktı dımı cnm ama bedellı cıksa bıle gıdemıyormu orasını karstrdm
Askerleriniz gelince hiç göndermmeiş gibi olacaksınız emin olun kızlarrrrr
Artık düğün için şaak saymaya başlıcaksınız
Ayyy sehpa dediniz de kim paylaşmıştı hatrlamıyorum ama kalpli bir sehpa vardı o neredendi yaa aşık oldum ona resmen ben
yok uzun yapıcak ya bedelli askerliğe yaşı tutmassaaa
Askerleriniz gelince hiç göndermmeiş gibi olacaksınız emin olun kızlarrrrr
Artık düğün için şaak saymaya başlıcaksınız
Ayyy sehpa dediniz de kim paylaşmıştı hatrlamıyorum ama kalpli bir sehpa vardı o neredendi yaa aşık oldum ona resmen ben
peki askerlerimiz geldiğinde bize daha çok bağlanmış olcakmı :26:
süperler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaf mis
çağlacım sehpalara bayıldım markası fln yokmu bunların.
her şey çok çok farklı oluyor canım ,sinirleri daha yatışmış oluyor ,sorumluluklarının daha çok farkında oluyor,erkekler çocuk gibidir çoğu zaman,kesinlikle olgunlaştırıyor askerlik...Daha çok bağlanmış olur tabi çünkü şimdiye kadar o kadar süre hiç ayrı kalınmıyor,büyük ihtimal sarılacak ve uzun uzun ağlayacaklar...
Alınır vala cnm olmadı netden alırız bakayım burda bulabılcem miher şey çok çok farklı oluyor canım ,sinirleri daha yatışmış oluyor ,sorumluluklarının daha çok farkında oluyor,erkekler çocuk gibidir çoğu zaman,kesinlikle olgunlaştırıyor askerlik...Daha çok bağlanmış olur tabi çünkü şimdiye kadar o kadar süre hiç ayrı kalınmıyor,büyük ihtimal sarılacak ve uzun uzun ağlayacaklar...
çağlammm işte buuunormalde fiyatlarını bilmiyorum bu değerdeyse alınır valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?